Rođendaonice Novi Sad - Rođendaonice Sky Club 1 i 2 - rođendani za decu od 1 do 10 godina. Sky Gaming centar - PC igraonica i rođendaonica za tinejdžere.

Sky Club 4 2 Dostavite Vašu Ocenu
4,00
OCENA
2
BROJ GLASOVA
8
GODINE SARADNJE
STANDARD
PAKET

Radno vreme

Ponedeljak

16-22H

Utorak

16-22H

Sreda

16-22H

Četvrtak

16-22H

Petak

16-22H

Subota

10-22H

Nedelja

10-22H

Kako do nas
Kontaktirajte firmu

Korisne informacije

Mogućnost rezervacije

Obezbeđen parking

Paćanje karticom

Sky Club

Sky Club je rođendaonica za proslave dečijih rođendana, u Novom Saduna Telepu, koja raspolaže sa tri odvojene rođendaonice. Dve se nalaze u Ticanovoj ulici (Sky Club 1 i Sky Club 2), dok je treća, nova – Sky Gaming Centar, na bulevaru Patrijarha Pavla 121.

Prve dve su idealne kada se proslavljaju dečiji rođendani mališana od 1 do 9 godina, dok je treća opremljena tako da bude savršena PC igraonica i rođendaonica za tinejdžere i stariju decu.

PROSLAVE DEČIJIH ROĐENDANA – SKY CLUB 1 I SKY CLUB 2

Dečiji rođendani u Sky Clubu poznati su po veoma kvalitetnom programu, pažljivo osmišljenom i vođenom od strane animatora sa dugogodišnjim iskustvom, koji umeju da naprave dinamičnu rođendansku atmosferu i sjajnu žurku.

Pored izuzetne animacije, daleko su se pročule i njihove odlične predstave za decu, koje svako rođendansko slavlje učine interesantnijim. Kao i maskirani crtani junaci koji svrate na rođendan kao gosti iznenađenja, a kojima se najmlađi posebno raduju.

Rođendaonica poseduje preko 60 Diznijevih kostima za mališane, pa slavljenici i njihovi gosti uživaju dok se uživljavaju u uloge Diznijevih princeza, Mikija, Spajdermena, Betmena, vila, veštica, tigrića, Sunđer Boba, kauboja, gusara….

Animacija dece se po lepom vremenu može odvijati na otvorenom, u ograđenom dvorištu.

Obe rođendaonice imaju odvojene prostorije za odrasle, sa pušačkim delom. Kao i otvorenu baštu za roditelje, za uživanje u toplijim danima i večerima.

Pogledajte kako se odvija proslava dečijeg rođendana u dve deci omiljene rođendaonice u Novom Sadu, koji Diznijevi junaci dolaze kao specijalni gosti i koje predstave možete odabrati, na stranici Sky Club 1 i Sky Club 2 – rođendaonice Novi Sad. Tu ćete saznati sve detalje zbog kojih deca sama žele da slave rođendan u Sky-u!

PC IGRAONICA I ROĐENDONICA ZA TINEJDŽERE – SKY GAMING CENTAR

Sky Gaming centar je u potpunosti adaptiran prostor koji funkcioniše kao PC igraonica i rođendaonica za stariju decu i tinejdžere.

Svakodnevno, na ovom mestu stariji klinci mogu prekratiti slobodno vreme u druženju sa vršnjacima. Sa PC računare, stoni fudbal, bilijar, pikado, Nintendo Wii i najnovije igrice na PS 4.

Organizuju se rođendani za drugare starije od 9 godina i rođendani za tinejdžere, sa svim sadržajima zanimljivim za taj uzrast.

Za više detalja i fotografija, pogledajte stranicu PC igraonica i rođendaonica za tinejdžere Sky Gaming Centar.

http://www.skyclub.rs/

video prezentacija

Vaša Ocena

Ostavite recenziju

Opšti utisak
Objavljivanje ...
Vaša ocena je uspešno poslata
Molimo vas da popunite sva polja
Captcha check failed
Daca Maca 17. септембра 2018. 21:22
Vaša ocena

Sve što radite radite sa puno ljubavi i posvećenosti deci. Samo nastavite tako!

Ljiljana 17. септембра 2018. 21:21
Vaša ocena

Kod vas su najlepši dečiji rođendani. Puni pozitivne energije i interesantnih događaja.