Dizajn vaše poslovne prezentacije na internetu, kao i dizajn kompletne vizuelne prezentacije vaše firme, prepustite iskusnom timu web i grafičkih dizajnera agencije VirtualniGrad. Bilo da vam treba dizajn ili redizajn sajta, baneri, newsletteri, vizit karte, brošure, katalozi, plakati. tu smo da vam ponudimo autentičan i originalan proizvod!

WEB DIZAJN

Živimo u vremenu gde je skoro sasvim nezamislivo da ukoliko imate firmu – nemate web sajt. Praktično se dešava sledeće, ako Vaše firme nema na internetu, to je skoro kao da ne postoji. Masovno korišćenje mobilnih uređaja i interneta dokaz je da je pravo mesto za prezentaciju Vašeg poslovanja upravo onternet.

Dizajn sajta je najvažniji, jer stvara određeni utisak poslovnosti i nivoa poslovne ozbiljnosti. Takođe, dizajn vizuelno treba da podstakne posetioca da se na sajtu zadrži. Boja, ravnoteža elemenata, naglasak, stil grafičkih elemenata, kontrast, upotreba ikonica, tekstura pozadine i celokupna atmosfera dizajna sajta odlučujuća je za vizuelni identitet koji stvarate.

Redizajn postojećeg web sajta je neophodan s vremena na vreme, kako bi Vaša internet prezentacija izgledala savremeno i u skladu sa standardima. Podrazumevani standard je da je dizajn web sajta prilagođen mobilnim telefonima i tabletima (responsive). Sajt star više od pet godina sigurno zahteva nov dizajn, potpuno vizuelno osveženje.

Baneri, newsletter-i, online katalozi značajan su faktor u nastajanju Vašeg identiteta i uspešne poslovnosti, jer kvalitetnim dizajnom podstiču na pažnju i prepoznavanje.

Naše usluge iz ove oblasti su:

1. Izrada dizajna sajta po osnovnim zahtevima klijenta ili po slobodnom predlogu dizajnera
2. Prilagodljivost dizajna svim internet uređajima (monitor, tablet, moblini telefon)
3. Kodiranje stanica web sajta po najnovijim standardima
4. Obrada fotografija i piprema materijala za web sajt
5. Redizajn postojećeg sajta
6. Baneri i oglašavanje na portalima/sajtovima (statični i animirani baneri)
7. Dizajn i izrada newsletter-a
8. Izrada listajućeg kataloga tzv. Flipping prikaz kataloga

GRAFIČKI DIZAJN

Iako je internet masovno zastupljen i njegovo korišćenje je dovelo do bržeg razvoja mnogih firmi, standardan način vizuelne prezentacije nikada neće biti nefukcionalan. Naprotiv, poslovna kultura i dalje zahteva da kod sebe imate vizit kartu sa podacima Vaše firme ili usluga koje pružate. Bez logotipa, Vaš poslovni svet ni potencijani kupci neće prepoznavati. Svi ostali oblici reklamnih materijala itekako doprinose punom efektu Vašeg reklamiranja iz ruke u ruku.

Izrada kompletne vizuelne prezentacije Vaše firme:

1. Dizajn logotipa / logoa
2. Dizajn vizit karte
3. Dizajn memoranduma
4. Dizajn brošura
5. Dizajn kataloga
6. Dozajn flajera
7. Dizajn plakata

Kontaktirajte nas

Polja označena sa * su obavezna.