Copywriting – Pisanje tekstova za web sajt, ali i svih ostalih tekstova koji treba da predstave vaše poslovanje, svakako je nešto što treba poveriti profesionalcima. Ukoliko smatrate da tekst vašeg sajta, brošure, letka, oglasa ili čestitke nije previše važan, razmislite još jednom.

Tekst je sredstvo pomoću kojeg možete izuzetno stimulativno da delujete na ciljnog kupca. Ukoliko ne iskoristite tu mogućnost, na gubitku ste. Da bi kompletan sadržaj stigao do vašeg ciljnog kupca, da bi izazvao njegovo interesovanje i da bi, potom, ciljni kupac bio podstaknut na akciju, tekst mora biti pažljivo osmišljen i koncipiran. I, naravno, majstorski napisan. Usmeren baš ka vašem ciljnom kupcu, jasan i prijemčiv, pitak i zanimljiv. Primećen i upamćen. Da daje sve relevantne informacije i da drži pažnju.

Copy-paste tekstova sa tuđih sajtova ili drugih promo materijala jedna je od najvećih, a najčešćih grešaka. Puko nabrajanje onoga što radite takođe nije dovoljno. Reklamni tekst treba da je uobličen baš tako da postigne maksimalni efekat.

Kako? Iskusni copywriteri to znaju. Jer, pisanje reklamnih tekstova podrazumeva određena pravila, kreativnost i umešnost pisanja. Kad se sve to spoji, nastaje privlačan i zanimljiv reklamni tekst, koji donosi rezultate u vidu dobrog utiska kod klijenta, koji će poželeti da vas kontaktira ili kupi od vas.

Copywriting je, zapravo, upotreba kreativnih formi jezika u promotivne svrhe neke kompanije.

U ovoj oblasti, nudimo vam:

  • Pisanje tekstova za web sajtove (uz SEO optimizaciju za pretraživače)
  • Pisanje PR tekstova
  • Pisanje blogova i novinarskih članaka
  • Pisanje oglasa
  • Pisanje promotivnih slogana i stihova
  • Pisanje tekstova za brošure ili kataloge
  • Pisanje saopštenja za javnost i dopisa medijima
  • Pisanje FB postova

Naš tim kopirajtera, pored talenta za pisanje, kreativnosti i iskustva, odlično poznaje i pravila SEO optimizacije, te ume uspešno da uskladi lepe reči koje vole čitaoci i ključne reči, koje vole Googl roboti, zaduženi za rangiranje teksta na pretraživačima. Ovo je naročito važno kod pisanja tekstova za web sajtove ili bilo kojih online sadržaja.

Copywriteri agencije VirtualniGrad do sada su napisali više desetina tekstova za sajtove, više stotina web prezentacija i više hiljada članaka za web portale, i time doprineli boljem uspehu više stotina firmi različitih delatnosti. I unapred se raduju što će pomoći i vama!

Kontaktirajte nas

Polja označena sa * su obavezna.