Šta je Virtualni Grad?

Virtualni Grad se bliži sada već drugoj deceniji svog postojanja, nekada prvi privredni adresar na internetu u Srbiji, a danas sinonim za uspešno preduzetništvo. Tokom proteklih godina VirtualniGrad je uspostavio tržište i kanal komunikacije između više hiljada preduzetnika i desetine miliona korisnika – posetilaca našeg portala!  Virtualni Grad jeste online servis, ali sve što se u njemu dešava, stvarno je, opipljivo i merljivo. On doprinosi stvaranju stvarnih kontakata, komunikaciji sa stvarnim ljudima, koji obavljaju stvarne poslove i kupuju stvarne proizvode.

Šta radimo za Vas?

Kao Član Privrede Virtualnog Grada dobijate ogromno tržište i više načina za promociju, koji svi vode ka istom cilju – kontaktima od strane Vaših potencijalnih kupaca, uspešnijoj prodaji i boljem poslovanju. U kompletnoj misiji ka boljem poslovanju, pomaže Vam naš stručni kadar sa višegodišnjim znanjem i iskustvom iz oblasti konsaltinga, marketinga, copywritinga, web i grafičkog dizajna i tehničke podrške.

Šta podrazumeva članstvo u privredi Virtualnog Grada?

  • Korišćenje kanala komunikacije između Vas i Vaših potencijalnih kupaca na milionskom tržištu, u svrhu prodaje Vaših proizvoda i usluga!
  • Kreiranje kompletne poslovne prezentacije i nastupa na online tržištu Vaše firme!
  • Kreiranje i postavljanje PR članaka sa ciljem da izazovu interesovanje Vaših potencijalnih kupaca i da Vas kontaktiraju!
  • Fotografisanje, obrada i postavljanje Vaših proizvoda i usluga!
  • Povećanje poseta Vašeg sajta (linkovanjem na naše portal).
  • Optimizacija sadržaja Vaše promocije – SEO!
  • Direktan marketing – slanje Vaših PR tekstova na više hiljada mail adresa!
  • Objavljivanje sadržaja Vaše promocije na svim društvenim mrežama grada, kao što su: Facebook, Twitter, Instagram, Google +, YouTube!
  • Pomoć našeg Account menadžera Vašem poslovanju, tokom Članstva u privredi grada!

VirtualniGrad teži da ima sposobnu Privredu – preduzetnike koji poslovno jačaju i rastu, zbog toga su usluge naše podrške privredi formirane prema tom cilju!

Svih ovih godina, hiljade naših zadovoljnih Ćlanova privrede se sa nama zajedno razvijalo raslo i jačalo, vreme je da se i Vi pridružite gradu uspešnih privrednika!

Javite nam se!