Facebook je postao tržište bez premca i vaša ciljna grupa se nesumnjivo nalazi na ovoj društvenoj mreži. Agencija VirtualniGrad facebook oglašavanje shvata veoma ozbiljno i profesionalno je angažovana i na ovom polju.

Kako bi se postigao rezultat koji vredi, vođenje Facebook stranice ili Facebook oglašavanje firme ili brenda mora biti pažljivo osmišljeno, strateški planirano i realizovano u skladu sa tim planom. Mi vam nudimo kompletnu uslugu, od istraživanja tržišta, preko kreiranja postova, do izveštaja posećenosti.

Vođenje naloga na društvenim mrežama prosečnom korisniku može izgledati prilično jednostavno – kliknete i brzo pošaljete komentar ili informaciju svojim pratiocima ili pronađete interesantan link i uradite to isto. Međutim, održavanje prisutnosti na društvenim mrežama i ostajanje na tržišnoj online utakmici je sasvim druga stvar.

Zbog toga Vam je potreban profesionalni pristup ovom poslu, naših stručnih ljudi koji poseduju marketinške i analitičke sposobosti, vrlo dobro poznaju IT (informacione tehnologije) tematiku, tehnički su potkovani i koriste sve neophodne resurse i servise kako bi bili originalni i inovativni.

 Profesionalno vođenje Facebook stranica

Nudimo Vam sledeće usluge:

1.  Kreiranje i optimizacija profilne stranice kompanije, odnosno izrada i dizajn Facebook stranice, što podrazumeva:

 • Postavljanje i dizajniranje početne stranice Vaše kompanije – početnu stranicu Vaši posetioci prvi put vide prilikom otvaranja facebook stranice. Pošto je prvi utisak izuzetno bitan, od velike je važnosti da i ta početna stranica bude dobro dizajnirana i upečetljiva.
 • Profilna i Naslovna slika sa Vašim logotipom koja će se prikazivati na vašoj facebook stranici te će kao takva postati prepoznatljiva i upečatljiva u Facebook svetu.
 • Prozor Informacije (About Box) – odaberaćemo ključne reči kojima ćemo opisati najbitnije stvari o vama i vašoj poslovnoj aktivnosti.

2. Kreiranje oglasa i demografsko ciljanje korisnika – podrazumeva podešavanje plaćene kampanje i efikasno upravljanje budžetom namenjenim za oglašavanje, kao i privlačenje ciljanih klijenata na vašu Facebook stranicu.

3.  Osvežavanje baze reklamnih poruka na svakodnevnom nivou – Održavanje sadržaja i ukupnog izgleda stranice je jedan od njenih najvažnijih aspekata. Aktuelna stranica zahteva često ažuriranje sadržaja, gde može da dođe do određenih grešaka prilikom postavljanja sadržaja, a koje mogu da naštete kompletnom izgledu stranice. Ukoliko se sadržaji ne održavaju i osvežavaju redovno, stranica brzo gubi na svojoj aktuelnosti i broju posetilaca.

4.  Postavljanje sadržaja na Vašu stranicu – broj aktivnih fanova Vaše stranice na facebook-u direktno zavisi od zanimljivosti i intenziteta marketing aktivnosti na stranici. Fanovi poštuju aktivnosti koje pružaju korisne informacije. Ove aktivnosti moraju biti usklađene sa ostalim marketing aktivnostima vašeg poslovanja, ali su ponekad toliko specifične da ih je potrebno posebno planirati i sprovoditi (nagradne igre, kviz, ankete). Postavljanje sadržaja podrazumeva tekstove, linkove i video sadržaje koji su vezani za Vašu kompaniju i poslovnu politiku.

5. Interakcija sa posetiocima stranice – animacija fanova stranice, brisanje spama i praćenje komentara. Komunikaciju sa posetiocima ostavljamo Vama, ukoliko su u pitanju stručne teme vezane za npr. Zdravstvo.

Kako bismo postigli najbolje rezultate, mi za vas kreiramo strategiju Facebook oglašavanja tako što:

 • istražujemo tržište,
 • pronalazimo odgovarajuću ciljnu populaciju,
 • ističemo prednosti u odnosu na konkurenciju,
 • kreiramo i dizajniramo oglase,
 • vodimo kampanju,
 • optimizujemo kampanju u skladu sa praćenim rezultatima,
 • tražimo materijal, dizajniramo postove i objavljujemo zanimljiv i relevantan sadržaj na stranici,
 • optimizujemo strategiju nastupa u skladu sa rezultatima,
 • vodimo profesionalnu komunikaciju sa korisnicima stranice

Kontaktirajte nas

Polja označena sa * su obavezna.