Rođendani za stariju decu i tinejdžere u novom Sky Gaming centru

Rođendani za stariju decu i tinejdžere u novom Sky Gaming centru

Klasične rođendaonice više nisu dovoljno zanimljive deci starijoj od 9 godina, a o mlađim tinejdžerima od 13, 14 da ne govorimo. Ipak, i oni žele da počaste svoje društvo za rođendan i Vi se, kao roditelj, tada nađete u situaciji da ne znate šta biste im predložili. Sada postoji mesto kreirano baš za ovaj uzrast – rođendaonica za stariju decu i tinejdžere Sky Gaming centaru Novom Saduna Telepu. Sadrži sve što podrazumeva jedna PC igraonica, ali nudi i sjajan program animacije, prilagođen ludim godinama vaših dečaka i devojčica.

Rođendaonica za tinejdžere Sky Gaming centar, Novi Sad

Rođendaonice za tinejdžere

Da bi tinejdžerski rođendani bili uspešni, da bi svaki gost pronašao svoj vid zabave, a drugari slavljenika biti oduševljeni ovakvim druženjem, moraju postojati zanimacije koje su klincima u ovim godinama interesantne. Stoga, u okviru ove rođendaonice za tinejdžere, na raspolaganju su:

  • Playstation 4
  • Nintend
  • PC računari
  • o Wii
  • pikado
  • bilijar
  • stoni fudbal

Ceo ambijent rođendaonice je moderan i atraktivan. Program se organizuje u dogovoru sa slavljenikom, a animacija može da se sprovodi u zavisnosti od uzrasta. Na raspolaganju je puno načina zabave, od đuskanja, preko takmičenja u pikadu, do bilijara. Podrazumeva se, tu su nezaobilazni Just dance i puno đuskanja uz popularne hitove.

Rođendaonica za stariju decu Sky Gaming centar, Novi Sad

Pomozite svom tinejdžeru da organizuje nezaboravnu rođendansku zabavu za svoju ekipu, u koju se niko neće razočarati. Naprotiv, imaće savršen provod i poželeće još ovakvih dana.

Ukoliko želite da kontaktirate rođendaonicu, kako biste saznali više detalja, cene, rođendanske pakete, idite na prezentaciju Rođendaonica Sky Club Novi Sad.

Sajt: http://www.skyclub.rs/