Žikić D 5 2 Dostavite Vašu Ocenu
5,00
OCENA
2
BROJ GLASOVA
3
GODINE SARADNJE
STANDARD
PAKET

Radno vreme

Ponedeljak

08 - 20H

Utorak

08 - 20H

Sreda

08 - 20H

Četvrtak

08 - 20H

Petak

08 - 20H

Subota

08 - 12H

Nedelja

Neradna

Adresa

Naša Adresa:

Temerinska 55, Novi Sad

Autobuske linije:

5N, 21, 32, 33

Kako do nas
Kontaktirajte firmu

Korisne informacije

Mogućnost zakazivanja

Obezbeđen parking

Paćanje karticom

Žikić D

U ordinaciji Žikić D u opuštajućoj atmosferi, očekuje Vas stručno i ljubazno osoblje kao i  najbolji odnos cene i kvaliteta, sve ginekološke usluge na jednom mestu uz vrhunsku tehnologiju i posvećenost pacijentu.

U ordinaciji Žikić D obavlja se i labioplastika, odnosno korekcija malih usana, koja se radi iz estetskih i medicinskih razloga. Pacijenti u ordinaciji Žikić D dobijaju strpljenje i potpunu pažnju ginekolog specijalista, kao i  veoma pristupačne cene za jednodnevnu hirurgiju, konizaciju i LOOP eksciziju grlića materice.

GINEKOLOŠKI PREGLED – GINEKOLOG

Svaka žena bi pre stupanja u polne odnose trebala da poseti ginekologa. Na taj način dobija sve neophodne informacije o eventualnim situacijama koje mogu nastupiti u toku prvog odnosa, a pregledom se utvrđuje i trenutno stanje zdravlja.

Ginekološki pregled podrazumeva:

  • Kompletan pregled spoljnih genitalija, vagine i grlića
  • Bimanuelni pregled grlića i materice
  • Uzimanje briseva na stepen vaginalne čistoće i Papanicolau brisa

Od dodatnih pretraga uzimaju se i brisevi na hlamidiju, mikoplazmu/ureaplazmu, humani papiloma virus, bakteriološki pregled brisa vagine i grlića.

ULTRAZVUČNI PREGLED 

Podrazumeva pregled izgleda materice – provera se postojanja mioma, polipa, debljine endometrijuma i jajnika, kao i postojanja cista, ovulacije, izgleda jajnika.

KOLPOSKOPIJA

Kolposkopijom se proverava izgled spoljnih genitalnih organa, vagine i grlića pod posebnim mikroskopom, i vrši se skrining patoloških promena.

FOLIKULOMETRIJA

Ovom metodom se meri veličina folikula, čime se provera postojanja ovulacije. Pregled se vrši kod planiranja začeća.

INTERVENCIJA RADIOTALASIMA

Virusni kondilomi, polipi koji izlaze iz grlića i eritroplakije (ranice) na grliću efikasno, brzo i bezbolno se uklanjaju pomoću radio talasa, u lokalnoj ili opštoj anesteziji.

INTERVENCIJA LASEROM

Laser brzo i efikasno uklanja različite promene na polnim organima. Koristi se kod uklanjanja kondiloma na grliću, vagini i spoljnim genitalnim organima, kao i kod uklanjanja ožiljka od epiziotomije i skidanje polipa.

EKSPLORATIVNA I EVAKUACIONA KIRETAŽA

Eksplorativnom kiretažom uklanja se prekomerno zadebljanje unutrašnjeg sloja materice i polipi u unutrašnjosti materice u lokalnoj ili opštoj anesteziji, nakon čega se uklonjeni materijal šalje na dalju analizu (patohistološki pregled).

BIOPSIJA GRLIĆA MATERICE

Ovom metodom se dobija materijal za patohistološku analizu u slučaju postojanja sumnjivih promena na grliću materice.

ENDOKAVITALNA ASPIRACIJA

Predstavlja savremenu neinvazivnu intervenciju, bez kiretaže. Potpuno bezbolan i brz način uzimanja uzorka unutrašnjeg omotača materice, nakon čega se dobijeni materijal šalje na analizu.

LABIOPLASTIKA 

Labioplastika je hirurški postupak kojim se menja izgled malih usana odnosno umanjenje istih. Labioplastikom će se ulepšati izgled spoljnih genitalija i ukloniti neprijatnost koje izraženije male usne mogu da izazovu pri odnosu, prestaće neugodnost pri raznim aktivnostima (vežbanje,vožnja bicikla). Tretman spada u grupu korektivnog (estetskog) ali i funkcionalnog operativnog tretmana.

LETZ LOOP

LLETZ LOOP, odnosno opsecanje transformacione zone, predstavlja uklanjanje površinskog sloja grlića materice, u cilju rešavanje promena na grliću nastalih kao posledica infekcija ili nakon porođaja. Intervencija je brza, efikasna i sigurna, bez značajnijih nuspojava i komplikacija.

KONIZACIJA

Konizacija grlića materice je operativni tretman, ujedno i dijagnostičko-terapijska metoda u cilju ranog odkrivanja promene na grliću materice. Intervencija se radi radiotalasnim nožem u cilju bržeg oporavka, manjeg stepena krvarenja sa manjim stepenom komplikacije u smislu stenoze (skupljanja) kanala grlića materice nego kad se radi klasičnom metodom, odnosno hladnim nožem (skalpel).

Vaša Ocena

Ostavite recenziju

Opšti utisak
Objavljivanje ...
Vaša ocena je uspešno poslata
Molimo vas da popunite sva polja
Captcha check failed
Minja Minja 29. jula 2018. 22:17
Vaša ocena

Jako sam zadovoljna sa dobijenim uslugama. Ostanite takvi!

Jovanka 29. jula 2018. 22:16
Vaša ocena

Veoma prijatan doktor i lepa ordinacija.