Salon zavesa, šivenje i prodaja zavesa. Zavese, garnišne, draperije, ukrasni jastuci, prekrivači, baldahini, stolnjaci, mebl štofovi, dekorativne tapete.

Zorus Stil 5 1 Dostavite Vašu Ocenu
5,00
OCENA
1
BROJ GLASOVA
12
GODINE SARADNJE
STANDARD
PAKET

Radno vreme

Ponedeljak

08-16H

Utorak

08-16H

Sreda

08-16H

Četvrtak

08-16H

Petak

08-16H

Subota

08-16H

Nedelja

08-16H

Kako do nas
Kontaktirajte firmu

Korisne informacije

Mogućnost dostave na adresu

Obezbeđen parking

Zorus Stil

Zavese za dnevni boravakzavese za dnevnu sobuzavese za dečije sobe, zavese za kuhinjuzavese za prozore ili vrata, za opremanje kancelarijerestoranahotela…  Za kakav god prostor da su namenjene, zavese su tu da sačuvaju od radoznalih očiju, ulepšaju svaki kutak i daju mu baš onu dimenziju koju želite: toplinu, ušuškanost, eleganciju, romantiku, rustičnost…

Važno je da pronađete zavese koje se slažu sa ostatkom nameštaja, kako bi činile sklad u Vašem domu ili poslovnom prostoru. To nije uvek lako, zato postoji prodavnica zavesa u Novom Sadu koja će biti Vaša podrška za opremanje enterijera. To je salon zavesa Zorus Stil.

U ponudi ove prodavnice zavesa su:

  • gotove zavese
  • šivenje zavesa po meri
  • draperije
  • garnišne
  • mebl štofovi
  • ukrasni jastuci za garniture
  • prekrivači za nameštaj
  • baldahini
  • stolnjaci
  • dekorativne tapete
ZAVESE I GARNIŠNE

Kada je u pitanju prodaja zavesa, ovde možete pronaći sve, od klasičnih do najekskluzivnijih zavesa, koje mogu biti od organdina, markizeta, lana i drugih materijala, proizvođača iz Italije, Španije, Belgije, Turske.

Kada dođete u salon, sačekaće Vas gotove zavese, ali i oko 1.000 različitih uzoraka. Kada odaberete željeni uzorak, počinje šivenje zavesa na licu mesta. Rok isporuke je brz, od 3 do 5 dana. Zorus Stil Vam pruža i dodatne usluge, pa merenje i montiranje zavesa prepustite njima.

Uz zavese idu i odgovarajuće garnišne. U Zorus Stilu čeka Vas velik izbor svih garnišni – plafonske garnišnezidni panelipaketo mehanizmi za zavese.

PLISEI

Plisei su odlična zamena za roletne, venecijanere ili zavese, a specifični su po sistemu podizanja, odnosno spuštanja. Naime, plisei se mogu podići ili spustiti tako da se zaštitite od različitih pravaca sunčevih zraka, ali i od pogleda prolaznika. Može da se namesti u više položaja, a da pri svakoj od tih pozicija u prostoriju ulazi svetlo. Postavljaju se u otvor prozora, a zaštita od sunca je jača nego kod zavese.

ZEBRA ZAVESE

Zebra zavese su veoma dekorativna zamena za zavesu, koja reguliše svetlost u meri koja vam odgovara, jer se mogu namestiti tako da budu manje ili više providne. Zebre odbijaju prašinu i praktične su za održavanje, jer je dovoljno da se prebrišu. Pogodne su za sve vrste prostorija, uključujući i poslovne prostore i lokale.

IZLAZAK NA TEREN SA UZORCIMA    

Salon zavesa Zorus Stil ne nudi Vam samo prelepe zavese, nego i besplatan izlazak na teren, kako bi Vam pomogli da uredite stan ili poslovni prostor prema Vašoj želji. Ljubazno osoblje sa dugogodišnjim iskustvom rado će doći da vidi kakav je Vaš prostor, pogotovo prozori i nameštaj. Kada sagleda postojeću situaciju, daće Vam savete o pravilnom odabiru zavesamebl štofova, jastučića i ostalih detalja koji unose životnost u prostorije. Kada donesu uzorke dezena i materijala, steći ćete sliku o tome koji će biti idealan za Vaš prostor.

OPREMANJE HOTELA, RESTORANA, KAFIĆA

Poseban doprinos Zorus Stil može da da za opremanje hotelarestorana i kafića. Ukoliko posedujete ugostiteljski objekat koji upravo uređujete, a želite da odiše posebnom atmosferom, Zorus Stil će Vam sugerisati kako da to postignete. Zavese, prekrivači, jastučići, stolnjaci, baldahini i tapete doprineće da prostorije ne budu hladne i ogoljene, već tople i prijatne.

Takođe, salon zavesa Zorus Stil je tu da pomogne firmama, školama i ostalim javnim ustanovama da dođu do adekvatno uređenog enterijera.

STILSKI NAMEŠTAJ

Voleli biste da Vaš prostor oplemeni stilski nameštaj, koji je ponovo postao aktuelan? Zanimaju Vas stilske stolice, stilska ogledala i razne sitnice koje doprinose da ambijent deluje kao da je iz nekih davno minulih vremena? Zorus Stil zna kako da Vam pomogne!

Ukoliko biste želeli da se vaša zamisao dizajna prostora realizuje u što kraćem roku i na najjednostavniji mogući način ili biste voleli da dobijete sugestije i ideje stručnjaka, kao i sve usluge na jednom mestu koje su vam potrebne za uređenje enterijera, pogledajte stranicu Opremanje enterijera.

Vaša Ocena

Ostavite recenziju

Opšti utisak
Objavljivanje ...
Vaša ocena je uspešno poslata
Molimo vas da popunite sva polja
Captcha check failed
Nadica 15. августа 2018. 20:37
Vaša ocena

U ovoj prodavnici zavesa izbor je tako širok , zavese i draperije su prelepe. Sve je na jednom mestu i za svačiji ukus 🙂