Najsavremeniji zabavni park u Novom Sadu. Igraonica za decu od 1 do 12 godina, rođendaonica, otvoreni teren za sport, kreativno - obrazovni programi.

4,00
OCENA
2
BROJ GLASOVA
8
GODINE SARADNJE
STANDARD
PAKET

Radno vreme

Ponedeljak

14-21.30H

Utorak

14-21.30H

Sreda

14-21.30H

Četvrtak

14-21.30H

Petak

14-21.30H

Subota

10-21.30H

Nedelja

10-21.30H

Kako do nas
Kontaktirajte firmu

Korisne informacije

Mogućnost rezervacije

Obezbeđen parking

Starli

Na Novom naselju, u Novom Sadu nalazi, se najveći i najsavremeniji Zabavni park Starli, koji već duže od šest godina, 365 dana u godini, sa mnogim mališanima deli osmehe. Tokom ovih godina Starli je postao sinonim za mesto gde se lepše raste.

ZABAVNI PARK STARLI – ŠTA DECA DOBIJAJU TOKOM POSETE
  • jedinstvenu igraonicu u kojoj mogu bezbedno da se igraju deca od 1 do 12 godina,
  • poseban i veliki prostor za proslavu najlepšeg dana u godini – rođendana,
  • otvoren teren za sportske igre sa veštačkom travom
  • besplatne kreativno – obrazovne programe (ekološke, muzejske i pet friendly radionice) u saradnji sa poznatim novosadskim instituacijama

Misija Zabavnog parka Starli je, pre svega, da deci  1 –  12. godine omogući pravilno razvijanje fizičkih i motornih sposobnosti, kao i bezbedan prostor za igru i razvijanje intelektualnih veština.  Tokom cele godine, u okviru otvorenog i zatvorenog prostora održavaju se različitie manifestacije koje su posvećene detinjstvu i roditeljstvu.

ZABAVNI PARK STARLI – ŠTA SE SVE NALAZI UNUTAR I OKO PARKA 

Zabavni park Starli se prostire na površini od čak 2500 m², od kojih 1000 m² zatvorenog prostora čine: trospratni lavirint sa velikim toboganom, atraktivne gumene igračke na naduvavanje koje deca zovu Zmaj, Džungla, Penjalica i Palmino ostrvo, dva velika bazena sa lopticama, klizne ljuljaške, kao i parterne igračke za malu decu i druge atrakcije raspoređene prema pravilima metode kretanja (movement method) koja predstavlja odgovor na prepreke savremenog života, u kom ima sve manje prirodnih izazova, akoji su apsolutno nužni u životu i razvoju dece.

Cafe u prizemlju i galerija su mesto gde se roditelji i drugi pratioci dece opuštaju i spokojno pogledom prate decu, prelistavaju dnevnu i nedeljnu štampu ili čitaju knjigu iz bogate Starlijeve biblioteke. Takođe, postoji i besplatan bežični internet (WiFi) za sve posetioce.

Velika sala koja se nalazi u unutrašnjosti Starlija veoma lako postane pravi podijum za ples i karaoke večeri tokom proslave dečijih rođendana uz svetlosne efekte, ali i prostor za edukaciju gde se održavaju brojne radionice za decu i roditelje.

Poseban ugođaj predstavljaju sportski tereni Zabavnog parka Starli, sa prostornom letnjom baštom i opremljenim terenom za fudbal, tenis i košarku, gde roditelji zajedno sa decom mogu pohađati Školu tenisa ili jednostavno uživati u pravoj oazi mira nadomak centra grada.

Saobraćajni poligon za obuku dece osnovnim saobraćajnim pravilima i veliki parking za putničke automobile, mini buseve i turističke autobuse jedisntven je prostor u gradu za edukaciju i brigu o deci u saobraćaju, ali i njihovu zabavu tokom karting i pedal vožnji, za koje postoji izdvojen deo na otvorenom.

ŠTA SU RODITELJI REKLI

Dragana, Novi Sad
U Zabavnom parku Starli mi se najviše dopada što osoblje neprekidno vodi brigu o slavljeniku  i njegovim drugarima. Prostor je divan, jer je ogroman. I ne znam da li još neko u Novom Sadu pored igraonice ima brojne druge zanimacije i radionice za decu.

Zorana, Novi Sad
Moj najstariji sin obožava sportske proslave rođendana. A svi vole da se igraju u veeelikoj igraonici na veeeelikim toboganima i u lavirintu.

Boris, Novi Sad
Ogroman dečji centar sa raznim sadržajima za zabavu. Proslave rođendana i slično su moguće  i ima kafe za odrasle. Vredi posetiti pogotovo zimi kad je sužen izbor.

Ukoliko želite da saznate kako izgledaju dečiji rođendani u ovom jedinstvenom prostoru u gradu, pogledajte stranicu Rođendaonica Zabavnog parka Starli.

Sajt: http://www.starli.rs/

Vaša Ocena

Ostavite recenziju

Opšti utisak
Objavljivanje ...
Vaša ocena je uspešno poslata
Molimo vas da popunite sva polja
Captcha check failed
Koviljka 17. септембра 2018. 21:49
Vaša ocena

Super, super, super ste!!!!!!!!!!!!!

Kolja 17. септембра 2018. 21:49
Vaša ocena

Veoma zanimljiv zabavni park za decu.