Ugradnja implanata Dr Branislav Bajkin. Stomatološke usluge: dečija stomatologija, implantologija, zubna protetika, ortodoncija, lečenje parodontopatije, estetska stomatologija. Dr Branislav Bajkin.

Medicodent 5 2 Dostavite Vašu Ocenu
5,00
OCENA
2
BROJ GLASOVA
14
GODINE SARADNJE
STANDARD
PAKET

Radno vreme

Ponedeljak

09:00-12:00H 14:00-20:00H

Utorak

09:00-12:00H 17:00-20:00H

Sreda

09:00-12:00H 14:00-20:00H

Četvrtak

09:00-12:00H 14:00-20:00H

Petak

09:00-12:00H 14:00-20:00H

Subota

09:00-12:00H

Nedelja

Neradna

Kako do nas
Kontaktirajte firmu

Korisne informacije

Mogućnost rezervacije

Obezbeđen parking

Plaćanje na rate

Medicodent

Medicodent – ugradnja implanata je moderno opremljena stomatološka ordinacija u Novom Sadu, u kojoj se pružaju sve  stomatološke usluge. U ordinaciji će Vas dočekati doc.dr Branislav Bajkin i saradnici, a svaki specijalista zadužen je za svoj deo posla, što je garancija da će sve usluge stomatologa biti obavljene na najvišem, visokostručnom nivou.

Poseta stomatologu ne mora da bude neprijatno iskustvo. Uz lepo uređen ambijent, osmeh, strpljenje i razumevanje lekara, i Vi ćete se osećati opušteno. A to je dobar preduslov za krajnji efekat – postizanje blistavog osmeha i zdravlja zuba, kao i celog organizma.

Stomatološka ordinacija Medicodent ima tim stomatologa koji svojom stručnošću, usavršenom u inostranim klinikama, srdačnim pristupom i spremnošću da svakom pacijentu iskreno preporuči najbolje rešenje za njegov problem, stiče veliki broj zadovoljnih pacijenata, koji svoju stomatološku ordinaciju više ne menjaju!

UGRADNJA IMPLANATA

U ordinaciji se obavlja ugradnja implanata vodećih svetskih proizvođača i izrada svih vrsta protetskih nadoknada na implantima.

 • krunice
 • mostovi
 • zubne proteze na implantima

Više o ovoj temi možete saznati na stranici ugradnja implanata.

ESTETSKA STOMATOLOGIJA

Estetska stomatologija pruža rešenja ukoliko su Vaši zubi izmenjene boje ili oblika.

 • Beljenje zuba najsavremenijim materijalima – u Medicodent-u Vas mogu uputiti na kućno beljenje zuba, ili Vam obaviti ambulantno izbeljivanje zuba pomoću gelova
 • Estetski ispuni i fasete – bele plombe i tanke navlake-ljuspice
 • Bezmetalna keramika
LEČENJE PARODONTOPATIJE I  ZAPALJENJA DESNI

Gingivitis predstavlja zapaljenje desni, dok je parodontopatija oboljenje koje zahvata ceo potporni aparat zuba. Ove bolesti su najčešći razlozi za gubitak zuba u starijem životnom dobu,  a sve češće se pojavljuju i kod mladih ljudi.

Redovni stomatološki pregledi između ostalog, predstavljaju i prevenciju protiv parodontopatije i gingivitisa, jer će stomatolog na vreme uočiti pojave koje ih karakterišu. Pored toga, skidanje zubnog kamenca koje se obavlja u ordinaciji je pravovremena zaštita od ovih neprijatnih i bolnih pojava.

U slučaju da ste u poodmakloj fazi, neophodno je lečenje parodontopatije. Ako su parodontalni džepovi već formirani, uz prethodne mere, indikovano je čišćenje džepova i, u određenim slučajevima, hirurška intervencija. Postoji i mogućnost upotrebe koštanih zamenika.

STOMATOLOŠKA PROTETIKA
 • metalokeramičke krunice i mostovi
 • bezmetalna keramika
 • sve vrste stomatoloških proteza

Više informacija o ovoj temi, naći ćete na stranici Implantologija i protetika.

LEČENJE KANALA KORENA ZUBA

Lečenje kanala korena zuba, endodontska terapija ili vađenje zubnog živca, je postupak kojim se odgovarajućim instrumentima iz kanala korena vadi zubna pulpa, nakon čega se kanali korena zuba pune odgvarajućim stomatološkim materijalima.

Intervencija je u portpunosti bezbolna, a neophodna je ukoliko je zubni živac zahvaćen infekcijom, usled čega nastaje upala zubnog živca (pulpitis).

DEČIJA STOMATOLOGIJA

Dečija stomatologija je oblast kojoj se u Medicodent-u poklanja posebna pažnja, budući da se malim pacijentima mora prići posebno pažljivo i nežno. Prva poseta stomatologu, kao iredovni stomatološki pregledi tokom detinjstva, od ključne su važnosti za zdravlje zubatokom celog života. Vi ćete, kao roditelji, dobiti sve potrebne informacije o mlečnim zubima, pravilnom čišćenju dečijih zuba, ranom karijesu i svim ostalim pojavama kod male dece.

A, Vašem detetu će se prići kroz igru, na njemu interesantan način, kako bi što lakše steklo poverenje u stomatologa i zapamtilo boravak u ordinaciji kao prijatno i zabavno iskustvo. U ovoj oblasti, Medicodent će Vam ponuditi sledeće usluge:

 • terapija karijesa mlečnih zuba i cirkularnog karijesa
 • zalivanje fisura – preventivni postupak protiv karijesa
 • pravilna nega dečijih zuba

Ukoliko Vas zanimaju mobilni i fiksni ortodontski aparati, više informacija naći ćete na stranici Ortodoncija.

Sajt: http://www.stomatolog-ns.rs/

Vaša Ocena

Ostavite recenziju

Opšti utisak
Objavljivanje ...
Vaša ocena je uspešno poslata
Molimo vas da popunite sva polja
Captcha check failed
Srđan 8. августа 2018. 22:40
Vaša ocena

Super ste i veoma ljubazni.

Marija Maja 8. августа 2018. 22:35
Vaša ocena

Više ne krijem svoj osmeh zahvaljujući ordinaciji Medicodent 🙂