Tapetarija Maki radi tapaciranje nameštaja i restauracija kućnog i kancelarijskog nameštaja, vrata, unutrašnjosti automobila na štofovima, eko koži i prirodnoj koži. Prodavnica mebl štofova.

5,00
OCENA
2
BROJ GLASOVA
9
GODINE SARADNJE
STANDARD
PAKET

Radno vreme

Ponedeljak

08 - 16H

Utorak

08 - 16H

Sreda

08 - 16H

Četvrtak

08 - 16H

Petak

08 - 16H

Subota

08 - 14H

Nedelja

Neradna

Kako do nas
Kontaktirajte firmu

Korisne informacije

Mogućnost dostave na adresu

Maki

Segmentiranjem delatnosti tapaciranja na konkretne i specifične potrebe klijenata, Tapetarija Maki omogućava brzu, kvalitetnu i visoko specijalizovanu uslugu. Tapaciranje nameštaja, irestauracija namaštaja i unutrašnjosti vozila se obavlja na štofovima, eko koži i prirodnoj koži.

TAPACIRANJE NAMEŠTAJA

Opremanje stambenog prostora pažljivo odabranim nameštajem, uz dizajnerske savete, osvežiće Vaš dom i produžiti vek trajanja Vašeg nameštaja. Obnavljanjem pohabanog nameštaja svežim materijalima, bojama i dezenima, vraćate izgubljenu toplinu svom domu. Kako se tkanine i sunđeri vremenom troše i skupljaju prljavštinu i prašinu, tapaciranje nameštaja je neophodno i da biste sačuvali zdravlje svojih najmilijih. Tapetarija Maki vrši sve tapetarske usluge:  tapaciranje kaučeva, dvoseda, troseda, fotelja i stolica.

TAPACIRANJE KANCELARIJSKOG NAMEŠTAJA

Otvaranje firme je dovoljno naporan posao da biste svoje dragoceno vreme trošili na odabir boje, dezena, oblika i veličine nameštaja za kancelariju. Tu smo da Vam pomognemo da donesete najbolju odluku, a u skladu sa Vašim potrebama. Opremanje kancelarijskog enterijera je mnogo više od prostog popunjavanja prostora. Pravim odabirom, u koji ulažete vreme, trud i sredstva, Vi svojim poslovnim partnerima pokazujete koliko Vam je stalo do njihovog dobrog osećaja kada se nađu u Vašoj kancelariji. Klasičan ili moderan, kancelarijski nameštaj odražava i Vaš odnos prema delatnosti koju obavljate. Urednost i praktičnost enterijera pomoći će Vam da bolje obavljate svoj posao.

TAPACIRANJE VRATA

Tapaciranje ulaznih vrata, u stambenim ili poslovnim prostorima, osim što unosi svežinu u enterijer, takođe je i dobra zvučna i toplotna izolacija. Oblaganje vrata specijalizovanim materijalima, doneće Vam neophodan mir i tišinu.

TAPACIRANJE NAMEŠTAJA U UGOSTITELJSKIM OBJEKTIMA

Tapaciranje stolova i stolica u restoranima, kafićima i klubovima mora da zadovolji potrebe Vaših gostiju. Osim praktičnosti, nameštaj u ugostiteljskim objektima koji poseduje i estetsku vrednost privući će veliki broj klijenata. Vašim gostima je najvažnije da se kod Vas osećaju kao kod kuće. Opuštenu atmosferu ne stvara samo muzika ili usluga koju pružate, već i izgled nameštaja u kojem će oni uživati koliko i Vi.

Ukoliko ne možete da pronađete nameštaj koji odgovara Vašim potrebama, Tapetarija Maki će Vam rado izaći u susret. Izrada novog tapaciranog nameštaja ili kožnog nameštaja po meri je jedna od odlika, i jedan od mnogobrojnih razloga, što ozbiljni i odlučni klijenti biraju upravo nas za usluge tapaciranja.

Nakon više od decenije poslovanja, pažljivog rada i ispunjavanja i najsitnijih zahteva klijenata i usavršavanjem u poslu, Tapetarija Maki je u mogućnosti da Vam ponudi ono najvažnije – svežinu i toplinu Vašeg doma.

U okviru tapetarije, nalazi se i prodavnica mebl štofova.

Sajt: http://www.tapetarijamaki.com/

Vaša Ocena

Ostavite recenziju

Opšti utisak
Objavljivanje ...
Vaša ocena je uspešno poslata
Molimo vas da popunite sva polja
Captcha check failed
Jovica 22. jula 2018. 21:50
Vaša ocena

Šavršena ekipa koja odlično radi svoj posao.

Joksim 22. jula 2018. 21:50
Vaša ocena

Malo je reći da ste odlični, samo nastavite tako !!!