Tacna ketering 4.5 2 Dostavite Vašu Ocenu
4,50
OCENA
2
BROJ GLASOVA
2
GODINE SARADNJE
PREMIUM
PAKET

Radno vreme

Ponedeljak

08h-19h

Utorak

08h-19h

Sreda

08h-19h

Četvrtak

08h-19h

Petak

08h-19h

Subota

08h-19h

Nedelja

Neradni dan

Kako do nas
Kontaktirajte firmu

Korisne informacije

Mogućnost dostave na adresu

Mogućnost rezervacije

Mogućnost zakazivanja

Tacna ketering

Tacna ketering posluje u sklopu novosadskog restorana „Na kraj sela“. Posedujemo više godina iskustva u radu sa različitim vrstama keteringa gde smo stekli veliko znanje i iskustvo, a posle čega je otvaranje sopstvenog ketering servisa bio samo logičan sled događaja!

Možete se osećati potpuno opušteno bilo da radimo ketering za dvadeset gostiju, elegantnu večeru za sto ili tematski cocktail party za hiljadu gostiju.

Ponosni smo na našu stručnost, posvećenost detaljima i kvalitetu u svakoj fazi kompletnog užitka vaših gostiju. Pretvaramo svoju maštu u stvarnost.

Konstanto pratimo najnovije gastronomske trendove i kreiramo ugostiteljske menije koje teže ostvarivanju ukupnog uživanja. Posebna pažnja posvećena je sezoni i sezonskoj ponudi jela i poreklu korišćene hrane!

VENČANJA

Vaša predivna i pažljivo planirana venčanja zaslužuju vrhunski ukrašen svadbeni sto i najfiniju hranu. Možemo ispuniti sve vaše želje u vezi sa hranom, pićem i posluženjem na prijemu gostiju i tokom venčanja.

POSLOVNI DOGAĐAJI

Poslovni dogašaji poput konferencija, team buildinga, novogodišnjih proslava, seminari itd… Samo su neke od prilika u kojima će vrhunski ketering ostaviti snažan utisak na poslovne partnere i podignuti atmosferu među prisutnima.

PRIVATNE PROSLAVE

Proslava Vašeg rođendana ili rođendana Vašeg deteta, krštenje, slava, odlazak u penziju i slično, najčešće su dogašaji koje želimo proslaviti. Mi ćemo se pobrinuti oko spremanja i posluživanja hrane i pića, a na vama ostaje da se družite sa svojim najmilijima!

Tacna ketering ne prepoznaje velike i male poslove, mi prepoznajemo samo hiljade i hiljade osmeha zadovoljnih klijenata koji nam se vraćaju i koji su voljni da nas preporučuju tokom godina. Naš posao je da poboljšamo najvažnije trenutke u vašem privatnom i poslovnom životu, da budemo pouzdan partner i da vas svaki put ponovo iznova oduševljavamo nivoom usluge i kvalitetom hrane!

video prezentacija

Vaša Ocena

Ostavite recenziju

Opšti utisak
Objavljivanje ...
Vaša ocena je uspešno poslata
Molimo vas da popunite sva polja
Captcha check failed
Mirjana M. 17. septembra 2018. 21:07
Vaša ocena

Verujem da je sve tako lepo i ukusno kao što izgleda, super je!

Ilija Jocić 17. septembra 2018. 21:06
Vaša ocena

Neodoljivo ukusno i lepo aranžirano. Fantastičan ketering!