Tattoo i piercing studio u Novom Sadu. Profesionalno tetoviranje i body piercing nosa, pupka, jezika, obrva. Trajna šminka obrva i usana (permanent make up).

American way 4.3333333333333 3 Dostavite Vašu Ocenu
4,33
OCENA
3
BROJ GLASOVA
14
GODINE SARADNJE
STANDARD
PAKET

Radno vreme

Ponedeljak

10 - 18H

Utorak

10 - 18H

Sreda

10 - 18H

Četvrtak

10 - 18H

Petak

10 - 18H

Subota

10 - 14H

Nedelja

Neradna

Kako do nas
Kontaktirajte firmu

Korisne informacije

Mogućnost rezervacije

Paćanje karticom

American way

Studio za tetoviranje American Way bavi se sledećim uslugama:

  • tetoviranje
  • body piercing
  • permanent make up (trajna šminka)

Ovaj tattoo studio u Novom Sadu postoji od 1992. godine i prvi je legalni studio za tetoviranje na ovim prostorima. Američka škola tetoviranja i londonska škola piercinga.

Studio za tetoviranje

Prepoznavajući savremeni način vizuelnog izraza, sa iskustvom preko 20 godina u ovom poslu, ovde se vrše usluge tetoviranja, pirsinga i trajne šminke, po normama najsavremenije estetike. Izbor motiva i mesta, kao i prekrivanje starih tetovaža ili konsultacije u vezi sa trajnom šminkom ili piercingom, zahteva preciznu analizu i konsultaciju.

Izrada tetovaže, pirsing i permanent make up (trajna šminka) zahtevaju visokohigijenske uslove, koji se moraju ispoštovati. Tattoo studio American Way u Novom Sadu podrazumeva najsavremeniju medicinsku zaštitu klijenata, kao i osoblja. Oprema koju koriste je Spaulding and Rogers USA, boje za tetoviranje Eternal i :Mickey Sharpz|

Usluge body piercinga, posle dvogodišnje pauze, ponovo su aktuelne. Bušenje pupka,bušenje nosa, bušenje jezika, bušenje obrve, bušenje tragusa (uha), na zahtev mnogobrojnih klijenata akivirano je ponovo, kao kombinacija visokokvalitetnog nakita Wild cat iCold steel (London), sa dugogodišnjim iskustvom ovog studija u izradi body piercinga.

Zbog činjenice da je svako jedinka za sebe, American Way omogućava da estetski izraz pojedinca bude okarakterisan kroz tetovaže, pirsing i permanent make up.

Ukoliko biste želeli da istaknete prirodnu lepotu svojih crta lica, sakrivjete nesavršenosti, a pritom sačuvate suštinu svog lika, više informacija potražite na stranici Trajna šminka – permanent make up.

Vaša Ocena

Ostavite recenziju

Opšti utisak
Objavljivanje ...
Vaša ocena je uspešno poslata
Molimo vas da popunite sva polja
Captcha check failed
Draganče 11. маја 2019. 11:55
Vaša ocena

Sve na najprofesionalnijem nivou,za pohvalu!!!

Srle 4. октобра 2018. 19:05
Vaša ocena

Predivne tetovaže. Vrlo ste profesionalni.

Nema 1 sledećih ocena Pogledaj Sledeće Ocene