Stomatološka ordinacija u Novom Sadu, pruža najkvalitetnije stomatološke usluge. Dečija stomatologija, protetika, oralna hirurgija, implantati, vadjenje zuba.

NS Dental 5 2 Dostavite Vašu Ocenu
5,00
OCENA
2
BROJ GLASOVA
8
GODINE SARADNJE
STANDARD
PAKET

Radno vreme

Ponedeljak

09 - 12H i 16 - 19H

Utorak

09 - 12H i 16 - 19H

Sreda

09 - 12H i 16 - 19H

Četvrtak

09 - 12H i 16 - 19H

Petak

11 - 17H

Subota

Neradna

Nedelja

Neradna

Kako do nas
Kontaktirajte firmu

Korisne informacije

Mogućnost rezervacije

Obezbeđen parking

NS Dental

Stomatološka ordinacija NS Dental nalazi se u samom centru Novog Sada. Ova izuzetno prijatna i moderno opremljena ordinacija pruža sve stomatološke usluge koje su potrebne Vama i vašoj porodici.

Da bi ste bili zdravi i imali lep osmeh, nema potrebe za strahom da će boleti ili možda nekim neprijatnim osećajem, jer tu je doktorica Marijana Aleksić, koja u svojoj stomatološkoj ordinaciji NS Dental, pruža kvalitetne stomatološke usluge iz domena zubne implatologije, oralne hirurgije, protetike, paradontologije, estetske i rekonstruktivne stomatologije i to primenom najsavremenijih materijala. Od dr Marijane Aleksić, dobićete dobar savet kako da na najbolji način rešite svoj zdravstveni ili estetski problem. Takodje, uvek je dostupna za Vaša pitanja i konsultacije a sve u cilju da njeni pacijenti budu zadovoljni i ponosni na svoj osmeh.

Dobra oralna higijena je jedan od najvažnijih pokazatelja dobrog opšteg zdravlja i značajno doprinosi prijatnoj spoljašnosti. Redovne posete stomatologu ključ su dobrog oralnog zdravlja i zadovoljnog osmeha. Stomatološka ordinacija NS Dental pruža kompletnu stomatološku uslugu.

STOMATOLOŠKE USLUGE ORDINACIJE

PROVERA STANJA DESNI, ZUBA, ČIŠĆENJE ZUBNOG KAMENCA

Uklanjanje zubnog kamenca i mekih naslaga se vrši ultrazvučnim aparatom. Uklanjanje zubnog kamenca predstavlja preventivnu meru i potrebno je ponavljati svakih 6 meseci do godinu dana. Redovno čišćenje čini vašu usnu duplju zdravom i sprečava nastanak paradontopatije.

Redovnom oralnom higijenom i čišćenjem zubnog kamenca možete sačuvati zdrave i lepe zube.

DEČIJA STOMATOLOGIJA

Veliko iskustvo, visok stepen stručnosti i neizmerno strpljenje u radu sa decom čine da deca, bez straha i suza, postaju naši najbolji pacijenti, na obostrano zadovoljstvo i roditelja i lekara.

U ordinaciji se prvenstveno radi zalivanje fisura, fluorizacija mlečnih zuba, plombiranje, lečenje ili vadjenje mlečnih zuba,  uklanjanje mekih naslaga i obuka o pravilnom pranju zuba, ortodonska analiza.

ESTETSKA STOMATOLOGIJA

Estetska stomatologija, koja čini Vaše zube i osmeh lepim, koristeći najsavremenije tehnike u estetskoj stomatologiji, uključujući beljenje zuba.

Tretman izbeljivanja zuba – bez obzira koliko se dobro brinuli za svoje zube, oni vremenom potamne kao poseldica starenja i korišćenja hrane koje ostavljaja mrlje na zubima kao kafa, duvan… izbeljivanjem se zubima vraća stara boja.

ORTODONSKI TRETMANI

Ortodonski tretmani, kojima se ispravljaju razne nepravilnosti u položaju zuba i omogućava savršen osmeh. Kod rešavanja ovakvih problema najbitnije je imati poverenja u svog stomatologa, od koga će te dobitii adekvatnu dijagnozu i uspešno završenu terapiju na obostrano zadovoljstvo.
IMPLANTOLOGIJA

Ukoliko ste izgubili zub ili nekoliko zuba, neočajavajte jer današnja tehnologija je toliko napredovala da vam sa sigurnošću može nadomestiti izgubljeni zub.

Za nadoknadu izgubljenih zuba, mi koristimo keramičke i estetske porcelanske krunice, proteze i titanijumske implante

PARADONTOLOŠKE INTERVENCIJE

Paradontološka intervencija je provera stanja desni, zuba  i uklanjanje kamenca i mekih naslaga ultrazvučnim aparatom, a ukoliko je to potrebno i hiruršku kiretažu džepova, da bi se smanjio otok desni, crvenilo i krvarenje.

ENDODONSKI TRETMAN KANALA KORENA

Endodonski tretman kanala korena, radi se kod inficiranih zuba, da bi se produžio njihov vek i izbeglo vadjenje zuba
Stomatološka ordinacija NS Dental je uvek dostupna svojim pacijentima za pitanja i konsultacije, a cilj nam je da su zadovoljni pacijenti ponosni na svoj osmeh. I zato ohrabrite sebe širokim osmehom i samouvereno zakoračite u novi dan nasmejani i zadovoljni sobom!

Sajt: http://nsdental.rs/

Vaša Ocena

Ostavite recenziju

Opšti utisak
Objavljivanje ...
Vaša ocena je uspešno poslata
Molimo vas da popunite sva polja
Captcha check failed
Suzana 5. августа 2018. 16:36
Vaša ocena

Uz prelep osmeh doktorice, poželite da i vaši zubi budu tako lepi i zdravi!

Jovana 5. августа 2018. 16:34
Vaša ocena

Doktorica je uvek nasmejana i prijatna. Super je!