Lečenje bolesti zuba, dečija stomatologija, protetika, lečenje paradontoze,oralna hirurgija, ortidincija, estetska stomatologija.

Gorddent 5 3 Dostavite Vašu Ocenu
5,00
OCENA
3
BROJ GLASOVA
15
GODINE SARADNJE
STANDARD
PAKET

Radno vreme

Ponedeljak

8-16H

Utorak

8-16H

Sreda

8-16H

Četvrtak

8-16H

Petak

8-16H

Subota

8-16H

Nedelja

Neradna

Adresa

Naša Adresa:

Bore Prodanovića 4, Novi Sad

Autobuske linije:

5

Kako do nas
Kontaktirajte firmu

Korisne informacije

Mogućnost rezervacije

Obezbeđen parking

Gorddent

Stomatološka ordinacija Gorddent, locirana u centru Novog Sada, pruža najkvalitetnije stomatološke usluge. Pokrivene su sve oblasti stomatologije, obzirom da dr Gordana Jović – Cvetanović, specijalista bolesti zuba i endodoncije, sarađuje i sa specijalistima oralne hirurgije i ortodoncije. U ordinaciji je na raspolaganju i sopstvena zubna tehnika.

Timu stomatologa ove stomatološke ordinacije najvažnije je zadovoljstvo mnogobrojnih pacijenata, koje počiva na stručnosti, ljubaznosti i prijateljskom ophođenju, kvalitetu usluge, materijala i opreme. Ordinacija učestvuje u obrazovanju srednjih i visokih stručnih kadrova.

STOMATOLOŠKE USLUGE

LEČENJE BOLESTI ZUBA

Popravke zuba i njihovo lečenje spadaju u oblast endodoncije, u kojima doktori stomatologije ove ordinacije pružaju vrhunsku uslugu. Bilo da Vam je potreban stomatološki pregledplombiranje zuba belim plombama, lečenje kanala korena zuba ili vađenje zubnog živca ili zuba, ovde ćete naići na brz, efikasan i bezbolan tretman.

DEČIJA STOMATOLOGIJA

Prema mališanima se u ordinaciji Gorddent pristupa sa posebnom pažnjom i nežnošću, uz puno šale i smeha, kako bi se oni opustili i osećali prijatno dok se pregledaju i popravljaju njihovi zubići. Izuzetno je važno da se redovan stomatološki pregled dece do 12. godina obavlja na svaka 4 meseca. Pored toga, obavlja se i zalivanje fisura, kao vid sprečavanja karijesa i ekstrakcija mlečnog zuba.

PROTETIKA

Nadoknada jednog ili više zuba koji nedostaju vrši se uz pomoć različitih protetskih nadoknada. U Gorddentu su na raspolaganju totalne proteze, parcijalne i akrilatne proteze, keletirane (vizil ili wironit) parcijalne proteze, metalokeramičke krune, metalokeramički mostovibezmetalne krunice i mostovilivena nadogradnja zubakompozitna nadogradnjafasetirane krunice, fasete ili zubne navlake.

LEČENJE PARADONTOZE

Paradontologija je oblast koja se bavi oboljenjima desni, njihovom prevencijom i lečenjem. Obavlja se čišćenje paradontalnog džepamehaničko skidanje zubnog kamenca i ultrazvučno skidanje kamenca.

ESTETSKA STOMATOLOGIJA

Beljenje zuba i poliranje zuba estetski su postupci kojima zubi mogu postati vidno privlačniji i lepši.

ORALNA HIRURGIJA

 • Zubni implanti – nadoknada jednog ili više nedostajućih zuba
 • Hirurška ekstrakcija impaktiranih (neizraslih) zuba – prilikom postavljanja fiksnog aparata radi nameštanja zuba na njegovo mesto
 • Hirurško uklanjanje viličnih cista (cistektomija)
 • Resekcija i disekcija korena zuba – sečenje inficiranog dela korena zuba ili odstranjivanje jednog ili dva korena koje je nemoguće izlečiti konzervativnim putem
 • Gingivektomija ili opsecanje gingive – odstranjivanje paradontalnih džepova
 • Hiruško lečenje paradontopatije
 • Hirurško vađenje zuba

ORTODONCIJA

 • Mobilni ortodontski aprat za lečenje nepravilnosti položaja zuba, nepovoljnog odnosa vilica i asimetričnosti lica kod dece i odraslih
 • Funkionalni ortodontski aparat – za odvikavanje od loših navika i ispravljanje zagrižaja
 • Fiksni ortodontski aparati – postavljaju se na stalne zube kako bi se popravio njihov položaj ili izvukli neiznikli zubi.
 • Estetska fiksna proteza

Stomatološku ordinaciju Gorddent predstavili smo i na sajtu www.ordinacije.info.

Vaša Ocena

Ostavite recenziju

Opšti utisak
Objavljivanje ...
Vaša ocena je uspešno poslata
Molimo vas da popunite sva polja
Captcha check failed
Snezana Tasev 13. februar 2022. 00:56
Vaša ocena

Jednostavno super

Jovica M 9. avgust 2018. 22:58
Vaša ocena

Doktorica je veoma ljubazna i prijatna, više nemam strah od zubara!

Nema 1 sledećih ocena Pogledaj Sledeće Ocene