Stomatološka ordinacija u Novom Sadu, kvalitetne stomatološke usluge uz maksimalnu bezbolnost. Protetika, dečija stomatologija, lečenje parodontopatije itd.

AB dr Idrizović 5 2 Dostavite Vašu Ocenu
5,00
OCENA
2
BROJ GLASOVA
15
GODINE SARADNJE
STANDARD
PAKET

Radno vreme

Ponedeljak

09 - 20H

Utorak

09 - 20H

Sreda

10 - 16H

Četvrtak

09 - 20H

Petak

13 - 19H

Subota

Neradna

Nedelja

Neradna

Kako do nas
Kontaktirajte firmu

Korisne informacije

Mogućnost rezervacije

Obezbeđen parking

AB dr Idrizović

Stomatološka ordinacija AB dr Idrizović u Novom Sadu već više od dve decenije velikom broju zadovoljnih pacijenata vraća lep i vedar osmeh na lice – osmeh u kojem ne moraju da se kriju zubi, već se oni s ponosom pokazuju.

U ordinaciji su zaposlena tri stomatologa: dr Ahmet Idrizović, specijalista stomatološke protetike, dr Bojana Idrizović, specijalista opšte stomatologije i dr Ivan Ljubičić, doktor stomatologije. Za više informacija o stomatolozima, posetite stranicu Stomatolozi ordinacije AB dr Idrizović.

STOMATOLOŠKE USLUGE
  • Stomatološki pregledi i lečenje zuba kod dece – punjenje mlečnih zuba raznobojnim svetlucavim Twinkey Star plombama
  • Plombiranje zuba belim plombama – estetske i izuzetno dugotrajne bele plombeFiltek, Gradia i Herculite
  • Endodontske uslugelečenje kanala korena zuba (lečenje zubobolje, mrtvih zuba i zuba sa gnojnom kesicom)
  • Vađenje zuba (klasično i hirurško)
  • Lečenje parodontopatije i uklanjanje zubnog kamenca ultrazvukom i EMS aparatom
PROTETIKA

Izrada protetskih nadoknada oblast je stomatologije u kojoj su stomatolozi ove ordinacije veoma iskusni i vešti. Obavljaju se:

  • Privremeni radovi: privremene zaštitne akrilatne jon krunice, privremeni akrilatni mostovi, privremene imedijatne parcijalne akrilat proteze (parcijalne se preporučuju samo kao privremena rešenja)
  • Standardne – definitivne protetske nadoknade: metalokeramičke krunice i mostovi,akrilatne totalne i parcijalne proteze
  • Specifični radovi: izrada bezmetalnih krunica i malih mostova (za njih postoji stroga indikacija), izrada viner pločica (takođe sa specifičnim indikacijama). U ovu vrstu radova posebno mesto zauzimaju frezovane krunice, koje u svom sklopu imaju razne vrste retenciono-stabilizirajućih elemenata, kao što su ce-ka, revaks atečmeni, metalni jahači, ekstra i intra koronarni atečmeni
  • Izrada teleskop krunica – teleskop sistema u sklopu skeletiranih proteza
BEZBOLNOST

Postizanje bezbolnosti je apsolutni uslov u radu ove stomatološke ordinacije. Zato koriste različite anestetike, koji se mogu viderti i na fotografijama, te se na taj način otklanja eventualna sumnja u štednju na materijalima.

KVALITET I CENA STOMATOLOŠKIH USLUGA

Usled opravdanog interesovanja o tome šta ulazi u cenu stomatoloških usluga ove ordinacije i šta je garant dugotrajnosti njihovih protetskih radova, pored savesnog rada, tu su i materijali koji se koriste u svakodnevnoj praksi, koje odlikuje kvalitet i zadovoljenje najstrožih propisa.

HIGIJENA I BRIGA O PACIJENTIMA

Usled opravdane brige pacijenata za komplikacije koje se dešavaju u stomatološkoj praksi, u ordinaciji navode da sprovode mere dezinfekcije i sterilizacije koje osiguravaju da neće doći do prenošenja infekcije prilikom obavljanja usluga. Nakon obavljanja hirurških intervencija, neko od lekara iz ordinacije pacijentu stoji 24 časa na raspolaganju, u slučaju da se jave komplikacije, kao što je postoperativni bol, krvarenje i sl.

DEČIJA STOMATOLOGIJA I POGODNOSTI ZA PORODICE

Stomatolozi ordinacije posebno strpljenje ispoljavaju u radu sa decom, a sa mališanima praktikuju i sistem nagrađivanja nakon uspešno obavljene intervencije. Pacijenti koji dovode članove porodice sa sobom, kao i dugogodišnji pacijenti, imaju posebne pogodnosti, u vidu popusta na cene usluga.

TRADICIJA

Stomatološka ordinacija AB dr Idrizović može se pohvaliti tradicijom od 22 godine uspešnog rada, tokom kojeg se pravila rada u struci (logo artis) nisu menjala. Ono što se promenilo i unapređivalo jesu materijali i tehnologioja koji se koriste, što će u ordinaciji praktikovati i u daljem radu.

Pregled – saveti – konsultacije koje obave lekari ove ordinacije su besplatni i neobavezujući.

Obavezujući stav ordinacije je da se pre bilo koje ozbiljne intervencije pacijent obezbedi OPT snimak obe vilice sa svim zubima, a po potrebi i snimak sumnjivog zuba, što se obavlja u samoj ordinaciji.

Iz sigurnosnih razloga, u ordinaciji napominju da je sav prostor ordinacije pod video nadzorom svih 24 sata, svakog dana.

Vaša Ocena

Ostavite recenziju

Opšti utisak
Objavljivanje ...
Vaša ocena je uspešno poslata
Molimo vas da popunite sva polja
Captcha check failed
Rale 29. јула 2018. 21:09
Vaša ocena

Najbolji ste 🙂

Margita 29. јула 2018. 21:08
Vaša ocena

Jako sam zadovoljna sa uslugom ordinacije. Ostanite takvi.