Lečenje zuba, stomatološka protetika, dečija stomatologija sa ortodoncijom, oralna hirurgija sa implantologijom, estetska stomatologija, izbeljivanje zuba.

5,00
OCENA
2
BROJ GLASOVA
16
GODINE SARADNJE
PREMIUM
PAKET

Radno vreme

Ponedeljak

08-16H

Utorak

08-16H

Sreda

08-16H

Četvrtak

08-16H

Petak

08-16H

Subota

08-16H

Nedelja

08-16H

Kako do nas
Kontaktirajte firmu

Korisne informacije

Mogućnost rezervacije

Obezbeđen parking

Repić

Nema više potrebe da sa strepnjom i strahom odlazite kod stomatologa. Nove tehnologije, prirodni materijali, moderni instrumenti, omogućili su lekarima da aktivno i kvalitetno vode brigu o svojim pacijentima. Stomatološke intervencije su postale bezbolne, u lokalnoj anesteziji uz maksimalnu posvećenost pacijentu.

Stara poslovica bolje sprečiti, nego lečiti, je uveliko zastupljena u ordinaciji Repić. Preventivni pregledi zuba su neophodni na svakih šest meseci, kako bi se na vreme otkrili i uklonili eventualni kvarovi. Zdravlje zuba je početak zdravlja čitavog tela. Takođe, zdravi zubi su i lepi zubi, pa će Vaša lepota zablistati u svom punom sjaju.

Stomatološke intervencije

Od nedavno, u stomatološkoj ordinaciji Repić je otvorena i operaciona sala za potrebe kompleksnijih intervencija i lečenja zuba.

Od skoro su na raspolaganju i nove usluge: popunjavanje usana hijaluronomnehirurško zatezanje lica i vrata i dermaroleri za podmlađivanje kože.

Specijalistička stomatološka ordinacija Repić nudi, pored standardnih usluga, kao što je plombiranje zuba, čišćenje kamenca i preventivni pregledi zuba kod dece i odraslih, i sledeće usluge:

ESTETSKA STOMATOLOGIJA

Estetska stomatologija nema samo i isključivo svrhu ulepšavanja Vašeg lica. Mada sama reč govori o estetskim transformacijama, te promene će, kao i sve ostale u životu, doprineti Vašem samopouzdanju. Blistav osmeh daće Vam mnogo više od zadovoljstva što lepo izgledate. Omogućiće Vam zadovoljstvo slobodnog iskazivanja svih onih radosnih osećanja popraćenih osmehom. U usluge spadaju:

 • izbeljivanje zuba
 • zubne fasete
LEČENJE PARODONTOPATIJE
Parodontopatija je podmukla bolest zuba koja, na posletku, dovodi do njihove potpuno deformacije i ispadanja, kao i oboljenja kostiju. Ako su Vam desni crvene i krvare pri bilo kakvoj iritaciji, ako imate mnogo zubnog kamenca ili plaka, vreme je da posetite stomatologa koji će utvrditi stepen progresije i preporučiti adekvatnu terapiju. Od crvenih desni do ispadanja zuba može da prođe i izuzetno kratak period, zato je neophodno da bilo kakve promene hitno proverite. Parodontoza se danas leči različitim terapijama:
 • medikamentozna terapija
 • konzervativno ili hirurški kiretaža
 • terapija parodontalnih džepova
 • ugradnja veštačke kosti
ORALNA HIRURGIJA SA IMPLANTOLOGIJOM

Hirurške stomatološke intervencije se sprovode u slučajevima kada zdravstveno stanje Vaših zuba ozbiljno preti da ugrozi zdravstveno stanje celokupnog organizma. Kao što se zabrinete kada dobijete visoku temperaturu ili kada osetite probadanje u predelu srca, tako treba da se zabrinete i kada vidite i najmanju promenu na svojim zubima. Već smo rekli, od zdravlja zuba i Vašeg samopouzdanja počinje zdravlje tela. U intervencije spadaju:

 • hirurška ekstrakcija prekobrojnih impaktiranih zuba
 • hiruško uklanjanje viličnih cista
 • resekcija korena zuba
 • implantologija
DEČIJA I PREVENTIVNA STOMATOLOGIJA

Koliko Vi često odlazite kod stomatologa i kakve Vi stavove imate o zdravlju svojih zuba, pokazuju i Vašoj deci na koji način da se izbore sa svojim strahovima od ljudi u belim mantilima. Ako pokazujete koliko je bitno brinuti o svom zdravlju i ako često odlazite na preventivne, a ne interventne preglede, Vaša deca će drugačije doživljavati odlazak kod doktora. Na taj način, obezbeđujete sebi lagodnost i opuštenost kako u brizi o deci, koja ona polako, odgovorno, preuzimaju na sebe, kao i prijatne i bezbolne odlaske kod stomatologa. Dečija i preventivna stomatologija obuhvata:

 • zalivanje fisura
 • preventivne plombe
ORTODONCIJA
Ako stomatolog proceni da je detetu potreban, popularno, aparatić ili proteza, potrebno je da zajedno objasnite detetu šta je to, zašto se primenjuje i šta to znači kasnije za negu i održavanje lepota i zdravlja zuba. Posle prvih mlečnih zubića, koje ćete staviti pod jastuk, potrebno je da se obratite stomatologu koji će proceniti da li je Vašem mališanu potrebna bilo kakva intervencija. Ortodoncija podrazumeva:

 • fiksna i mobilna terapija
 • ispravljanje zuba kod dece
Stomatološke usluge ordinacije Repić su zasnovane na ozbiljnom radu, usavršavanju i znanjima. Vrhunski specijalisti brinu o Vašem zdravlju, koje zaista nema cenu!
POPUNJAVANJE USANA HIJALURONOM
Ukoliko su Vaše usne nepravilnog oblika, tanke, krive ili Vam se iz bilo kojeg razloga ne dopadaju, postoji neinvazivan i jednostavan način za njihovo popunjavanje i dovođenje do savršenstva. Za povećanje usana u ordinaciji Repić koristi se hijaluronska kiselina, prirodna supstanca od koje se, između ostalog, sastoji vezivno tkivo ljudske kože. Hijaluron se ubacuje u potkožno tkivo putem injekcije, vezuje za sebe vodu i na taj način povećava volumen.
ZATEZANJE LICA I VRATA
Hijaluron se koristi i za nehirurško zatezanje lica i vrata, jer efektno deluje na bore i brazde na koži. Nakon tretmana, koža lica i vrata biva zategnuta, čvrsta i glatka.
DERMAROLERI
Jedno od najsavremenijih sredstava za podmlađivanje lica i vrata su dermaroleri. Pored toga što kožu čine vizuelno mlađom i lepšom, dermarolerima se uspešno uklanjaju i ožiljci, bore, proširene pore i ostale nepravilnosti kože. Za ovaj tretman koriste se mikroiglice, čija debljina varira u zavisnosti od problema. One pospešuju stvaranje kolagena u koži i utiču na bolje efekte mezoterapijskog koktela koji se takođe ubrizgava.

Ukoliko Vas zanima ugradnja implantata, više informacija potražite na stranici Implantati zuba.

Ukoliko Vas zanima bezmetalna keramika, više informacija potražite na stranici Krunice, mostovi, proteze.

Sajt: http://www.repicdental.co.rs/

video prezentacija

Vaša Ocena

Ostavite recenziju

Opšti utisak
Objavljivanje ...
Vaša ocena je uspešno poslata
Molimo vas da popunite sva polja
Captcha check failed
Teodora 8. avgust 2018. 22:55
Vaša ocena

Preporučujem ordinaciju za sve stomatološke usluge a najviše za beljenje zuba!

Siniša 8. avgust 2018. 22:54
Vaša ocena

Velika pohvala i preporuka za ordinaciju dr Repić.