Stomatološka ordinacija Sremski Karlovci. Usluge ordinacije: lečenje bolesti usta i zuba, stomatološka protetika, dečija stomatologija, plombiranje, estetska stomatologija, beljenje zuba.

Art Dental Dr Bilić 5 2 Dostavite Vašu Ocenu
5,00
OCENA
2
BROJ GLASOVA
7
GODINE SARADNJE
STANDARD
PAKET

Radno vreme

Ponedeljak

13 - 19H

Utorak

13 - 19H

Sreda

09 - 15H

Četvrtak

13 - 19H

Petak

09 - 15H

Subota

Neradna

Nedelja

Neradna

Kako do nas
Kontaktirajte firmu

Korisne informacije

Mogućnost zakazivanja

Obezbeđen parking

Art Dental Dr Bilić

Stomatološka ordinacija Art Dental Dr Bilić prva je privatna stomatološka ordinacija u Sremskim Karlovcima sa licencom za rad Ministarstva Zdravlja Republike Srbije. Nalazi se u centru grada opremljena najsavremenijom tehnologijom, uz stručan i ljubazan tim stručnjaka, pružiće Vam lep i zdrav osmeh.

U ordinaciji Art Dental Dr Bilić  pregledi i konsultacije se ne naplaćuju, kao ni motivacioni rad sa decom. Ordinacija  već punih 15 godina pruža vrhunsku uslugu po povoljnim cenama iz svih oblasti stomatologije. Dr Dragana Bilić Bajazet svojim pacijentima pruža i stručan savet o tome kako da na najbolji način reše svoj zdravstveni ili estetski problem i kako da prevencijom i redovnom negom sačuvaju zdravlje zuba. U prijatnom ambijentu ordinacije, u prijateljskoj atmosferi očekuje Vas profesionalna usluga, višegodišnje iskustvo i stručno osoblje koje je tu da Vaš osmeh zablista punim sjajem.

Ordinacija Art Dental Dr Bilić pruža  kvalitetne stomatološke usluge iz svih oblasti stomatologije:

Lečenje bolesti usta i zuba

Sve vrste dijagnostika, lečenje zuba adekvatnim punjenjem, lečenje promena na desnima.

Stomatološka protetika

Širok izbor usluga iz oblasti mobilne i fiksne protetike, sve vrste  reparatura, vađenje zuba i hirurgija, kao i vađenje zuba zaostalih korenova i ostale vrste oralnohirurških intervencija.

  • Totalne proteze
  • Valplast proteze
  • Parcijalne i akrilatne proteze
  • Skeletirane parcijalne proteze
  • Skeletirana proteza sa atečmenima
  • Metalokeramičke krune i mostovi
  • Bezmetalne krunice i mostovi
  • Livena i kompozitna nadogradnja zuba
  • Fasetirane krunice 
Dečija stomatologija

Ordinacije vrši sve usluge dečije stomatologije, intervencija na mlečnim i stalnim zubima kod dece, kao i ortodontsko korigovanje nepravilnosti u postavljanju zuba izradom fiksnih ili mobilnih proteza uz prvenstveni cilj da se kod deteta stvori osećaj potrebe da vodi računa o svom oralnom zdravlju, bez straha od stomatološke ordinacije

Estetska stomatologija

U ordinaciji vrše estetsko izbeljivanje zuba obe vilice do željene nijanse, kao i uklanjanje zubnog kamenca što je veoma bitno za zdravlje usne duplje kao i prevenciju drugih oboljenja.

Kompozitne fasete ili viniri

Jedan od najsavremenijih načina za postizanje blistavo belog osmeha jeste postavka faseta ili ljuspica.

Fasete su tanke ljuspice koje se postavljaju na prednje vidljive zube, kako bi sakrile njihove nedostatke. Mogu se raditi od komozitnog materijala, porcelana i cirkonijuma.

Kompozitne fasete se postavljaju na zub jednim dolaskom u ordinaciju. Rade se bez narušavanja zubne strukture prirodnog zuba, bez brušenja zuba a sam proces je potpuno bezbolan.

Stomatološka ordinacija Art Dental Dr Bilić  jer Vaš osmeh, je njihov uspeh, stoga Vam pruža profesionalnu, povoljnu i kvalitetnu uslugu, izgrađuje prijateljski odnos sa pacijentima i edukuje o pravilnoj nezi u cilju očuvanja zdravih i lepih zuba.

Vaša Ocena

Ostavite recenziju

Opšti utisak
Objavljivanje ...
Vaša ocena je uspešno poslata
Molimo vas da popunite sva polja
Captcha check failed
Tihomir 5. августа 2018. 16:30
Vaša ocena

U ovoj ordinaciji nema mesta za strah nego za lep osmeh. Sve pohvale.

Leonora 5. августа 2018. 16:25
Vaša ocena

Verujem u ordinaciju koja pruža veoma kvalitetne stomatološke usluge. Super ste!