Izrada i ugradnja drvenih vrata i prozora. Proizvodnja drvene stolarije. Drvena vrata i prozori od čamovine, jasena, hrastovine. Popravka prozora i vrata.

4,00
OCENA
2
BROJ GLASOVA
9
GODINE SARADNJE
STANDARD
PAKET

Radno vreme

Ponedeljak

08 - 20H

Utorak

08 - 20H

Sreda

08 - 20H

Četvrtak

08 - 20H

Petak

08 - 20H

Subota

08 - 16H

Nedelja

Neradna

Adresa

Naša Adresa:

Klapka Đerđa 6, Temerin

GPS:

45.39967205984258, 19.880432957491735

Kako do nas
Kontaktirajte firmu

Korisne informacije

Mogućnost dostave na adresu

Obezbeđen parking

Paćanje karticom

Jela MJ

Jela MJ je stolarska radionica čija je specijalnost proizvodnja, ugradnja i popravka vrata i prozora od drveta. Postoji od 1993. godine, ali glavni majstor nosi 35-ogodišnje radno iskustvo, što uliva poverenje mnogobrojnim mušterijama. Njihova drvena stolarijaprvenstveno je namenjena domaćinstvima koja planiraju dugogodišnji život porodice na jednom mestu, i pritom cene kvalitet, pouzdanost i znanje. Proizvodnja drvene stolarije obezbediće Vam lep, zdrav i kvalitetan dom.

IZRADA DRVENIH VRATA I PROZORA PO MERI

Kada na red dođe opremanje kuće ili stana, potrebno je da se opredelite od kojeg materijala će biti načinjena Vaša stolarija. Zašto je staro, dobro drvo najbolji izbor?

Prednosti drveta

Kao prvo, drvo je potpuno prirodni materijal koji diše i, za razliku od ostalih materijala, dozvoljava protok vazduha, pa nema bojazni da će doći do pojave plesni. Zatim, ono je prilično dugotrajno, a što je još praktičnije, može da se farba i popravlja. Takođe, drveni prozori i vrata su znatno jeftiniji nego plastični, a estetski neuporedivo privlačniji.

STOLARSKA RADIONICA

Stolarski proizvodi iz ove radionice su od jelovine, jasena ili hrastovine. Kako samo ime kaže, najviše je zastupljena jelovina (čamovina), zato što je to najlakše drvo, meko je i gusto, što mu daje izuzetan kvalitet i povoljnu cenu.

Prozori koje će za Vas napraviti stolari iz Jele MJ mogu biti:

  • jednokrilni
  • dvokrilni
  • ležeći ili obični
  • polukružni

Vrata koje se ovde izrađuju su:

  • unutrašnja i spoljašnja
  • ulazna, sobna i balkonska
  • od drveta ili od furnira – kraftmajster
  • puna ili sa vakumiranim staklima

Ovi proizvodi istovremeno služe i kao odlična toplotna izolacija, jer su napravljeni od debljeg drveta, pa su takvi prozori i jači, masivniji i stabilniji. Dupli falc sa diht gumom koji se nalazi unutar njih umanjiće Vaše troškove za grejanje i učiniti svaku prostoriju prijatnijom za boravak.

Ako ste pristalica romantičnog, starinskog izgleda, odaberite šalukatre ili žaluzine, koje mogu biti pokretne i nepokretne, a biće originalna i lepa zamena za roletne.

Kada se opredelite za ovu radionicu, po Vašem pozivu majstor dolazi na lice mesta da uzme mere, dogovori se sa Vama, da Vam savete i idejno rešenje i čuje Vaše želje, koje će potom vrlo brzo pretvoriti u realnost. Dogovoreni rokovi će biti ispoštovani, a kada posao bude gotov, obavlja se isporuka na adresu. Ugradnja se vrši po dogovoru, a ukoliko želite, moguća je iusluga farbanja i lakiranja.

POPRAVKA DRVENIH VRATA I PROZORA

Obzirom da je drvo materijal koji trpi poravke, svaki kvar na prozorima i vratima će biti lako i brzo otklonjen. Takođe, kada želite da osvežite prostoriju, a potpuno nova drvenarija Vam je skupa, moguće je izraditi novo prozorsko krilo i postavi ga u postojeći štok.

U slučaju da Vas zanima proizvodnja, prodaja i ugradnja drvenih vrata, pronađite informacije na stranici Izrada vrata od drveta.

U slučaju da Vas zanima proizvodnja, prodaja i ugradnja drvenih prozora, pronađite informacije na stranici Izrada prozora od drveta.

Vaša Ocena

Ostavite recenziju

Opšti utisak
Objavljivanje ...
Vaša ocena je uspešno poslata
Molimo vas da popunite sva polja
Captcha check failed
Nemanja 22. avgusta 2018. 22:28
Vaša ocena

Svaka čast na izradi drvene stolarije. Svaka preporuka!

Jezdimir 22. avgusta 2018. 22:27
Vaša ocena

Širok izbor drvene stolarije. Sve pohvale!