Sobe Marina, prenoćište u centru Novog Sada, u novoizgrađenom objektu, namenski konstruisanom i moderno opremljenom. Povoljan smeštaj, na apartmanski način.

Sobe Marina 4.6666666666667 3 Dostavite Vašu Ocenu
4,67
OCENA
3
BROJ GLASOVA
12
GODINE SARADNJE
STANDARD
PAKET

Radno vreme

Ponedeljak

08 - 24H

Utorak

08 - 24H

Sreda

08 - 24H

Četvrtak

08 - 24H

Petak

08 - 24H

Subota

08 - 23H

Nedelja

08 - 23H

Adresa

Naša Adresa:

Zmaj Jovina 6, Novi Sad

Autobuske linije:

1, 2, 3, 4, 5, 6, 12, 14

Kako do nas
Kontaktirajte firmu

Korisne informacije

Paćanje karticom

Sobe Marina

Sobe Marina se nalaze u centru Novog Sada, u novoizgrađenom objektu, namenski konstruisanom i moderno opremljenom. Povoljan smeštaj na apartmanski način koji će zadovoljiti kako potrebe mladih ljudi, posebno onih koji posećuju grad za vreme Exit festivala, ili porodica na proputovanju, tako i poslovnih ljudi kojima je omogućeno i organizovanje poslovnog sastanka u sasvim drugačijoj atmosferi od uobičajene, čime će sigurno osvojiti svoje sadašnje i buduće partnere.

Smeštaj i prenoćište Novi Sad

Kako smo smešteni u srcu grada, nalazimo se nadomak svih kulturno-istorijskih znamenitosti, kao što su muzeji, crkve, stare građevine, Dunavski park, Petrovaradinska tvrđava, ali i svih poslovnih institucija, kao i Novosadskog sajma. Osim toga, svi vrsni restorani domaće i internacionalne kuhinje, kafići sa raznovrsnom ponudom pića i gradski klubovi sa bogatim dešavanjima, obezbediće Vam nezaboravan provod u Novom Sadu. Anovosadski shopping centri nikog neće ostaviti ravnodušnim. Dakle, kojim god povodom došli u naš grad, budite sigurni da će Vam privatni smeštaj Marina podariti inspirativan i relaksirajući smeštaj ili prenoćište u Novom Sadu.

Privatno i elegantno uređene sobe se izdaju u tri varijante: jednokrevetne, dvokrevetne itrokrevetne sobe. Svaka soba poseduje kablovsku televiziju, mini bar, klimu i internet sa stalnom konekcijom, pa je idealna za sve one posetioce koji dolaze u Novi Sad poslom.

Udoban i povoljan smeštaj, luksuzni i potpuno opremljeni apartmani i pansioni, u kojima se organizuje i noćenje sa doručkom, će Vas podsetiti na dom i zaista ćete se osećati kao kod kuće.

Privatan smeštaj Marina za goste je otvoren 24h, porodice sa decom prilikom rezervacije dobijaju popust a tu su i apartmani za izdavanje po povoljnim cenama. 
Rustične, a opet tako urbane, u žiži dešavanja, a opet u miru i tišini, sobe Marina za sve!

Vaša Ocena

Ostavite recenziju

Opšti utisak
Objavljivanje ...
Vaša ocena je uspešno poslata
Molimo vas da popunite sva polja
Captcha check failed
Mane Đ. 28. avgusta 2018. 22:32
Vaša ocena

Super ste-? Nastavite tako

Joca J. 28. avgusta 2018. 22:31
Vaša ocena

Smeštaj se nalazi u predivnom delu grada. Odličan je za iznajmljivanje ili kraći boravak,

Nema 1 sledećih ocena Pogledaj Sledeće Ocene