Servisiranje računara, servis laptopova, umrežavanje računara, održavanje sistema. Servis štampača, prodaja kertridža, punjenje tonera.

SAS – cs 4 2 Dostavite Vašu Ocenu
4,00
OCENA
2
BROJ GLASOVA
12
GODINE SARADNJE
STANDARD
PAKET

Radno vreme

Ponedeljak

08-16H

Utorak

08-16H

Sreda

08-16H

Četvrtak

08-16H

Petak

08-16H

Subota

08-16H

Nedelja

NERADNA

Kako do nas
Kontaktirajte firmu

Korisne informacije

Mogućnost rezervacije

Obezbeđen parking

Paćanje karticom

Plaćanje na rate

SAS - cs

Bez računara i štampača više ne možemo zamisliti bezmalo nijedan posao, stoga i najmanji kvar na njima može da nam napravi velike probleme i zastoj u radu, što neminovno vodi gubitku vremena, a time i novca. Kad god da se to desi, nikad vam neće ići na ruku i uvek ćete pomisliti: Zašto baš sad?!

Ne postoji siguran lek protiv kvara računara ili štampača, koliko god delovali savršeno, to su ipak samo mašine. Ipak, postoji neko čiji je zadatak da vam se nađe upravo u ovim situacijama i otkloni kvar u što kraćem roku, kako biste neometano mogli da nastavite sa svojim poslovanjem, hobijem, zabavom…

Servis računara i štampača SAS-csu Novom Sadu, predstavlja pouzdani oslonac mnogim firmama, ali i pojedincima i već godinama je stecište klijenata zadovoljnih kvalitetnom uslugom. S obzirom da na raspolaganju imaju i brojne komponente, vaš računa će biti popravljen u neverovatno kratkom roku!

SERVIS RAČUNARA
  • Servis računara – popravka računara i otklanajne kvara, dijagnostika računara tj. test komponenti računara, popravka matičnih ploča, popravka napajanja, zamena neispravnih delova i čišćenje računara.
  • Popravka matičnih ploča ili zamena matične ploče, polovne ili nove. Popravka matičnih ploča na desktop računarima
  • Čišćenje računara – odstranjivanje prašine sa hardverskih komponenti i ventilatora,  najmanje jednom godišnje, neophodno za pravilan rad računara.
  • Popravka i zamena ekrana na laptopu – uklanjanje oštećenja ili kvara ili zamena novim ekranom
  • Instaliranje programa – kod računara bez operativnog sistema, kao i reinstaliranje operativnog sistema nakon nekoliko godina rada
  • Antivirus zaštita – širok spektar antivirus programa. Detaljno skeniranje računara, brisanje virusa i instaliranje dodatnih programa za zaštitu od virusa.
  • Bekapovanje podataka – prebacivanje, odnosno kopiranje svih Vama bitnih podataka na hard disk, DVD ili USB, a koji se koriste za vraćanje informacija ukoliko se Vašem računaru nešto desi ili mu je jednostavno potrebna reinstalacija operativnog sistema
  • Umrežavanje računara – omogućavanje svakom od zaposlenih da koristi štampač sa svog računara, da pristupi folderima u kojima se nalaze podaci koji su svima važni, da ih menjaju, dopunjuju, brišu itd. i da ostali pritom vide sve promene.
SERVIS LAPTOPOVA

Popravka laptopova je posao koji je najbolje prepustiti profesionalcu, s obzirom da ona podrazumeva otvaranje laptopa.

Servis laptopova u servisu SAS-cs podrazumeva sledeće usluge: smanjenje buke, popravka napajanja, zamena ekrana, zamena konektora, popravka adaptera za napajanje

ODRŽAVANJE RAČUNARA

Usluga koja se preporučuje firmama sa velikim brojem računara, a podrazumeva podrazumeva čišćenje, monitoring operativnog sistema i pratećih programa, održavanje računarskih periferija – štampača, skenera, monitora itd. Redovno održavanje računara obavljaju visokostručni i iskusni serviseri, te se možete mirno posvetiti svom poslu, bez brige o kompjuterima.

Na raspolaganju su rezervni delovi za nove, ali i za računare starijih generacija, a popravka računara podrazumeva sve marke i modele, bez ograničenja.

ODRŽAVANJE SISTEMA

Redovno održavanje sistema je preventiva kvarova na računarima, problema sa softverima i zastoja poslovanja, a u ovu uslugu spadaju održavanje operativnog sistema, revizija softvera, instalacija i reinstalacija programa, antivirus zaštita i uklanjanje virusa, bekapovanje podataka, daljinska podrška rada na računaru, umrežavanje računara i konfigurisanje rutera.

DODATNA OPREMA

Servis računara i štampača SAS-cs obavlja popravku ne samo komponenti računara, već i dodatne opreme za računar. Tu spadaju popravka monitora, servis UPS uređaja, servis fotokopir aparata, servis skenera i Servis audio uređaja – popravka zvučnika i mikrofona.

Pored servisa računara i štampača, obavlja se i servis fotokopir aparataservis UPS uređaja i servis skenera.

Uz popravku i servisiranje računara, ono što ovaj servis izdvaja od ostalih jeste da su uvek raspoloženi da daju stručan savet o održavanju računara, korišćenju ili nekom konkretnom problemu koji imate.

Servis računara se obavlja u toku jednog radnog dana, a dodatno je ohrabrujuće što se Vaši podaci, skladište i čuvaju. Nakon popravke ponovo vraćaju u računar. Na taj način, nema šanse da vaši podaci bilo kako nestanu.

Neprofesionalna popravka računara, pogotovo matičnih ploča, može da izazove nerešive probleme. Zato je od ogromne važnosti uspostaviti saradnju sa sigurnim, proverenim i profesionalnim servisom za računare.

Sajt: http://www.servisracunaranovisad.info/

Vaša Ocena

Ostavite recenziju

Opšti utisak
Objavljivanje ...
Vaša ocena je uspešno poslata
Molimo vas da popunite sva polja
Captcha check failed
Toma 18. avgust 2018. 21:59
Vaša ocena

Odličan servis za računare, uvek možete dobiti korisne informacije za održavanje računara.

Žarko 18. avgust 2018. 21:57
Vaša ocena

Sve pohvale, odlični ste!