Servis japanskih i korejskih vozila, prodaja terenskih vozila marke ISUZU i teretnih vozila marke DFSK, prodaja auto delova za japanska i korejska vozila.

Trio Motors 4 2 Dostavite Vašu Ocenu
4,00
OCENA
2
BROJ GLASOVA
19
GODINE SARADNJE
STANDARD
PAKET

Radno vreme

Ponedeljak

08 - 18H

Utorak

08 - 18H

Sreda

08 - 18H

Četvrtak

08 - 18H

Petak

08 - 18H

Subota

08 - 14H

Nedelja

Neradna

Kako do nas
Kontaktirajte firmu

Korisne informacije

Plaćanje na rate

Trio Motors

Kompanija Trio Motors iz Novog Sada se specijalizovala za nabavku i prodaju originalnih auto delova za japanska i korejska vozila kao što su Toyota, Nissan,Honda, Mitsubishi, Mazda, Suzuki, Subaru, Isuzu, Daihatsu, Hyundai, Kia, Daewoo iChevrolet.

Njihove proizvode možete poručiti i putem interneta popunjavanjem virtuelne narudžbenicekoja se nalazi na sajtu autokomisiona Trio Motors. Kako bi Vam pomogli da što lakše i jednostavnije pronađete deo za auto, uvek i obavezno navedite tačan broj šasije.

Kompanija Trio motors se intenzivno razvija i usavršava. Ovu tvrdnju potkrepljuje činjenica da se i njenom sklopu otvorio i vrhunski servis japanskih i korejskih vozila u Novom Sadu, kao i prodajni salon vozila marke ISUZU i DFSK.

Servis japanskih i korejskih vozila

U okviru kompanije Trio motors nalazi se servis japanskih i korejskih vozila brendova kao što su: Toyota, Daihatsu, Mitshubishi, Honda, Mazda, Hyndai, Kia, Subaru, Suzuki,Nissan, Daewoo, Isuzu, Chevrolet, Ssangyong, ali i drugih neazijatskih brendova.

Servis pruža sve usluge koje obuhvataju mehanika, elektrika i dijagnostika kvara vozila, ali se obavljaju i limarsko-farbarski radovi u saradnji sa pouzdanim partnerima kompanije Trio motors. U okviru servisa se nalaze 4 dizalice i sva neophodna oprema za obavljanje servisnih aktivnosti i pregleda vozila. Zahvaljujući nesebičnim savetima i predlozima zaposlenih možete poboljšati rad svog automobila i produžiti mu vek trajanja. Od 2014. godine kompanija Trio motors postala je deo MOTOO servisne grupacije.

Prodaja terenskih vozila japanskog brenda ISUZU

Godine 2013. Trio motors je postao ovlašćeni prodavac i serviser japanskih terenskih vozila brenda ISUZU za Srbiju. ISUZU je jedan od najstarijih proizvođača japanskih vozila i lider u proizvodnji kamiona i dizel motora. Terenska vozila (poznatija pod nazivom terenci)brenda ISUZU iz kojih se sastoji prodajna ponuda kompanije Trio motors jesu Isuzu D-Max Single Cab i Isuzu D-Max Doble Cab. Oni mogu biti kupljeni sa različitim nivoima opreme.

Pomenuta terenska vozila D-Max predstavljaju vozila izuzetne korisnosti, bez obzira da li se radi o gradskoj vožnji, vožnji po nepristupačnim terenima ili vuči težih tereta.

Prodaja teretnih vozila kineskog proizvođača Dongfeng motor (DFSK)

Pored japanskih, Trio motors je i generalni uvoznik vozila marke DFSK za teritoriju Srbije.Teretna vozila marke DFSK koja se nalaze u trenutnoj ponudi ove kompanije jesu: DFSK KO1H, DFSK V21 i DFSK V22. Osnovna karakteristika ovih modela teretnih vozila jeste velik tovarni prostor, prilagodljivost i mogućnost modifikacije, te su ona namenjena osobama čiji se biznis zasniva na prenošenju tereta, opreme za rad ili dostavu materijala različite vrste.

Ukoliko Vas zanima prodaja teretnih vozila kineskog proizvođača Dongfeng ili jednostavno želite da se informišete u vezi sa modelima i načinom zakazivanja test vožnje, kontaktirajte kompaniju Trio motors.

Prodajni salon vozila kompanije Trio motors u Novom Sadu

U decembru 2014. godine otvoren je prodajni salon kompanije Trio motors u Novom Sadu u kojem se obavlja prodaja terenskih vozila japanskog brenda ISUZU i teretnih vozila kineskog proizvođača DFSK. Salon se nalazi se u samom centru Novog Sada u ulici Jovana Subotića broj 18.

Pored izloženih vozila, u ovom salonu je izložena i dodatna oprema za automobile. Klijenti koji posete salon će od sertifikovanih prodavaca dobiti sve neophodne informacije o ISUZU i DSFK vozilima, mogućnostima i uslovima finansiranja, ali i mogućnost da na licu mesta zakažu test vožnju.

Detaljnije o proizvodima, pogledajte na stranici Prodaja rezervnih delova za vozila.

Sajt: http://www.triomotors.rs/

Vaša Ocena

Ostavite recenziju

Opšti utisak
Objavljivanje ...
Vaša ocena je uspešno poslata
Molimo vas da popunite sva polja
Captcha check failed
Joca 18. августа 2018. 21:36
Vaša ocena

Odličan servis japanskih vozila, usluga je fantastična, brzi, savesni i ljubazni.

Marko 18. августа 2018. 21:34
Vaša ocena

Momci odlični ste. Sve preporuke