Haljine za pričest. Svatovski peškiri. Deverski peškiri. Peškiri za svadbu, krštenje i ukrasi za sveće i ostala oprema. Šivenje i iznajmljivanje haljina za venčanje

5,00
OCENA
2
BROJ GLASOVA
21
GODINE SARADNJE
STANDARD
PAKET

Radno vreme

Ponedeljak

10-18H

Utorak

10-18H

Sreda

10-18H

Četvrtak

10-18H

Petak

10-18H

Subota

10-16H

Nedelja

-

Adresa

Naša Adresa:

Zmaj Jovina 18 pasaž, Novi Sad

Kako do nas
Kontaktirajte firmu

Šarm

U našem salonu možete odabrati opremu za venčanja, svadbe i haljine za pričest.

Svatovski peškiri

Peškiri za kuma, deverski peškiri. Peškiri se izradjuju od mekanog i lepog srpskog platna. Na peškirima za svadbu mogu biti izvezeni razni motivi trobojka, grb ili tekst sa čestitkama.

  • Povez za ruke se pravi od satena sa ili bez veza u boji krem i belo.
  • Peškiri za kićenje kola
  • Ukrasi za sveće se prave od satena ili tila.
  • Korpe za cvetove u tri veličine, ukrašene od satena i organdina. Možete ih kupiti ili iznajmiti.
  • Maramice sa svadbu za sve zvanice.
  • Cvetovi za maldoženju, kuma, devera i ostale zvanice.
  • Veo za mladu, on se šije i obrađuje, može biti sa čipkom, paspulom ili kamenčićima. Varijante kratak, dugačak, sicilijanski ili klasičan.
  • Jastuče za burme u obliku srca.
  • Ukras za kosu

U ponudi imamo peškire za krštenja i platno za krštenje mogu biti od srpskog platna i satena sa ili bez veza.

Haljine za pričest

Haljine za prvu pričest. U salonu venčanica Šarm pripremili smo velik izbor haljina za pričest. Za svoju devojčicu odaberite haljinicu u kojoj će se osećati lepo i blistati na porodičnom ručku.

Šivenje haljina za venčanje

Vaše venčanje mora biti posebno, bilo da se organizuje velika svadba, sa puno zvanica, koktel žurka za Vaše društvo ili samo svadbeni ručak, uz intimni krug prijatelja. Sve je stvar Vašeg izbora – od toga da li će svirati bend, ili će muziku puštati dj, da li ćete svatovima ponuditi klasičan meni, ili švedski sto, pa do toga da li će se svečani čin venčanja obaviti kod matičara, u crkvi, u restoranu ili možda na brodu… Međutim, jedno je obavezno, a to je haljina za venčanje u kojoj će mlada pleniti svojim izgledom.

Oproban izbor novosadskih nevesti, kada je šivenje, iznajmljivanje i prodaja haljina za venčanje u pitanju, jeste salon haljina za venčanje Šarm, sa tradicijom dugom čak osam decenija. Osnovala ga je Jelka Šovljanski, a na istoj adresi, u strogom centru grada, nalazi se već 30 godina. Potražite ga u najlepšem i najstarijem pasažu u Novom Sadu, u dnu dvorišta sa leve strane.

U njemu možete naći svečane haljine za venčanja različitih stilova, u zavisnosti od Vašeg ukusa: graciozne, moderne, klasične, otmene, izazovne… Najvažnije je da biranje haljine ne shvatite kao naporan zadatak, već da se opustite i sa punim poverenjem dozvolite iskusnom osoblju da Vam pomogne.

Njihovo strpljenje i ljubaznost mogu Vam pomoći da nađete model haljina koji najviše odgovara Vašoj fizičkoj konstituciji i Vašoj ličnosti. U potrazi za venčanicom i haljinom koja će istaći najlepše delove Vašeg tela i uklopiti se sa Vašim ličnim odevnim stilom, pomoći će Vam veliki izbor modela haljina za venčanje u ovom renomiranom salonu.

Ako je Vaš ukus klasičan, nema sumnje da ćete se opredeliti za venčanicu u beloj boji. Možda niste znali da je kraljica Viktorija prva koja je uvela ovaj trend, nakon čega je prihvaćen kod većine žena. Zato, kad na Vama zablista raskošna bela haljina, možete slobodno da se osećate kao carica.

Ako ste, ipak, skloni ekstravaganciji, u Šarmu će Vam ponuditi neuobičajene modele. Kreirane i šivene tako da istaknu Vaš originalan karakter, koji se ne uklapa u šablone. Potrebno je odabrati ono što najbolje oslikava Vaš senzibilitet, da biste se, pre svega, u svojoj venčanoj haljini dobro osećali.

Možete biti sigurni da se baš ovde, među šuškavim svilenim skutima izloženih venčanica, krije i ona koja je baš kao stvorena za Vas.

Dođite i pronađite je, da biste, kada dođe najsrećniji dan u Vašem životu i konačno stanete pored svog izabranika, izgledali prelepo i neodoljivo. Njegov očarani pogled će Vam jasno govoriti da ste najlepša devojka na svetu.

Vaša Ocena

Ostavite recenziju

Opšti utisak
Objavljivanje ...
Vaša ocena je uspešno poslata
Molimo vas da popunite sva polja
Captcha check failed
Marica 22. јула 2018. 22:00
Vaša ocena

Svaka preporuka za deverske košulje !

Nađa 22. јула 2018. 21:59
Vaša ocena

Svaka čast, imala sam prelepu haljinu za krštenje.