Proizvodnja i štampa selotejp traka. Štampane samolepljive trake za pakovanje, obeležavanje, lepljenje, reklamu, protiv klizanja.

0,00
OCENA
0
BROJ GLASOVA
9
GODINE SARADNJE
PREMIUM
PAKET

Radno vreme

Ponedjeljak

08-16h

Utorak

08-16h

Sreda

08-16h

Četvrtak

08-16h

Petak

08-16h

Subota

08-14h

Nedelja

Neradna

Kako do nas
Kontaktirajte firmu

Korisne informacije

Mogućnost dostave na adresu

Obezbeđen parking

Korać R doo

Reklama na selotejp traci je uzela maha u svim granama privrede gde se može iskoristiti njena efikasnost. Samolepljive štampane trake za pakovanje, lepljenje, oblepljivanje i obeležavanje kutija se primenjuje u prehrambenoj, štamparskoj ili keramičkoj industriji. Industrija stakla takođe koristi ove lepljive trake, bilo da su u pitanju staklorezačke radnje ili auto industrija. Pomoći ćemo Vam da izaberete traku koja najviše odgovara Vašim potrebama i zahtevima posla.

Samolepljive štampane trake

Osim što je izuzetno praktičan, ovaj način pakovanja obezbeđuje i značajnu uštedu na reklami, skladištenju i zaštiti proizvoda. Namenjene su lakim i srednje teškim paketima gde daju maksimalnu potporu sadržaju.

Štampa na selotejp trakama podrazumeva štampanje logoa, crteža, teksta ili imenaVaše firme na samolepljivu traku izuzetne otpornosti i funkcionalnosti. Ovo je profitabilan način reklamiranja, jer štedite na sredstvima koja biste uložili na štampanje kutija. Takođe, tokom prevoženja materijala i robe, ime i logo na traci će biti vidno istaknuti.

Samolepljive štampane trake (selotejp) poslužiće i za obeležavanje pakovanja čime ćete sebi olakšati posao razvrstavanja paketa i uštedeti vreme.

Ove trake će Vam pomoći i da kontrolišete svoja pakovanja, odnosno uvek ćete primetiti ukoliko je neko hteo da ih odlepi i manipuliše njihovim sadržajem.

Štampane solventne trake, su apsolutno su neškodljive po zdravlje, jer u njihov sastav ulazi solventni lepak, napravljen na bazi prirodnog kaučuka. Alternativa za solvent trpe niske temperature do – 40 stepeni, pod uslovom da njihovo apliciranje bude na sobnoj temperaturi i nakon toga da odstoje 10-15 minuta. Samolepljive štampane trake su idealne za produktivnije i brže obavljanje posla pri skladištenju, kao i promovisanje proizvoda.

Proizvodnja i prodaja štampanih samolepljivih traka nije jedina delatnost štamparije Korać R. Naše proizvode čine i:
 • dispenzeri
 • eurografici
 • obostrano lepljive trake za nalepljivanje fotografija u album, postera
 • obostrano lepljive trake ojačane vertikalnim i horizontalnim vlaknima za lepljenje tepiha, itisona i linoleuma
 • trake protiv klizanja
 • ice tape
 • trake za pričvršćivanje dekoracionih profila, markera, lajsni i oznaka na automobilima
 • trake za lepljenje lakih plastičnih predmeta i montažu ogledala
 • trake za montažu ogledala ( koriste ih staklari)
 • trake za blindirana stakla
 • alminijumske trake

video prezentacija

Ostavite recenziju

Opšti utisak
Objavljivanje ...
Vaša ocena je uspešno poslata
Molimo vas da popunite sva polja