Dečija rođendaonica Duga plus - rođendaonica sa dvorištem, u mirnom delu Novog Sada. Gusarski brod. Sportska sala: zumba, karate, kik boks, pilates i piloxing.

Duga plus 3.5 2 Dostavite Vašu Ocenu
3,50
OCENA
2
BROJ GLASOVA
4
GODINE SARADNJE
STANDARD
PAKET

Radno vreme

Ponedeljak

10-22H

Utorak

10-22H

Sreda

10-22H

Četvrtak

10-22H

Petak

10-22H

Subota

10-22H

Nedelja

10-22H

Termini rođendana: 10.30 -13H, 13.30-16H, 16.30-19H, 19.30-22H

Kako do nas
Kontaktirajte firmu

Korisne informacije

Mogućnost rezervacije

Obezbeđen parking

Duga plus

U mirnom kraju Novog Sada, bez buke automobila, mališane i njihove roditelje čeka nova, prostrana i potpuno očaravajuća rođendaonica sa dvorištem – rođendaonica Duga plus!

Već na samom početku postala je poznata po velikom gusarskom brodu – lavirintu, koji ponosno razvija jedra na sred divno uređenog dvorišta, dok se deca ushićeno igraju u njemu. Na prvi pogled, jasno je da sam prostor ove rođendaonice za decu pobuđuje maštu i omogućava da dečiji rođendani ostanu upamćeni za sva vremena.

ROĐENDAONICA – JEDINSTVEN I BEZBEDAN PROSTOR 

Rođendaonica Duga plus sadrži letnju igraonicu, unutrašnju igraonicu, kafić za roditelje napolju i unutra, diskoteku i sportsku salu.

Kad su u pitanju rođendaonice sa dvorištem, Novi Sad raspolaže limitiranom ponudom, iako su rođendaonice sa baštom veoma tražene. Rođendaonica Duga plus je toj ponudi dala novi kvalitet i mogućnost da se mališani, ali i odrasli, nezaboravno provedu unutra i napolju, okruženi zelenilom.

Veliki akcenat se stavlja na bezbednost svih učesnika na proslavi rođendana, te je prostor prilagođen mališanima svih uzrasta, a osoblje brižljivo vodi računa o njima.

Iako letnji rođendani u rođendaonici imaju posebnu draž zbog fantastičnog dvorišta, ni rođendani unutra nisu ništa manje kvalitetni.

LETNJA IGRAONICA

Letnjom igraonicom dominira gusarski brod, ali se tu nalaze i svi ostali rekviziti za sjajnu zabavu: trambolina, ljuljaške, bazen sa lopticama, golovi itd. Iznošenje torte i duvanje svećica takođe se obavlja napolju. Dok najmlađi trčkaraju i uživaju, roditeljima je prijatno u kafiću pod nadstrešnicom. U dvorištu je i prepodne i popodne prijatan hlad.

UNUTRAŠNJA IGRAONICA

Unutrašnji porostor ove rođendaonice u Novom Sadu sadrži igraonicu sa lavirintom i toboganom, diskoteku za decu sa efektima, sportsku salu pogodnu za urnebesnu zabavu i igru i kafić za roditelje.

VESELA ANIMACIJA ZA SVE UZRASTE

Za zabavu na rođendanima zadužen je profesionalni tim animatora, koji su se dokazali kroz iskustvo. Sve igre prilagođavaju se uzrastu dece, a u zabavu su uključene kako sportske, tako i kreativne igre i face painting.

Šta sve dobijate u različitim rođendanskim paketima, možete videti na stranici Dečiji rođendani – paketi i cene.

SPORTSKA SALA – REKREACIJA

U okviru rođendaonice Duga plus nalazi se i moderna, prostrana i potpuno opremljena sportska sala. U kojoj deca i odrasli dolaze na redovnu rekreaciju i sportske aktivnosti. Sve treninge drže vrhunski treneri, sa puno iskustva i osvojenih medalja. Na raspolaganju su zumba, karate, kik boks, pilates i piloxing.

Više detalja o treninzima pronađite na stranici Rekreacija za odrasle i decu.

Sajt: http://www.rodjendaonicadugaplus.com/

Vaša Ocena

Ostavite recenziju

Opšti utisak
Objavljivanje ...
Vaša ocena je uspešno poslata
Molimo vas da popunite sva polja
Captcha check failed
Ljubica Č. 23. septembra 2018. 22:09
Vaša ocena

Prijatno i opušteno mesto idealno za dečije rođendane.

Saška 23. septembra 2018. 22:07
Vaša ocena

Prelepo mesto za dečje rođendane.