Hotel Fontana. Apartmanski smeštaj, sobe, parking. Sala za svadbe i proslave. Rođendaonica za decu, tinejdžere i odrasle.

5,00
OCENA
2
BROJ GLASOVA
11
GODINE SARADNJE
PREMIUM
PAKET

Radno vreme

Ponedeljak

7-23H

Utorak

7-23H

Sreda

7-23H

Četvrtak

7-23H

Petak

7-00H

Subota

7-00H

Nedelja

7-00H

Kako do nas
Kontaktirajte firmu

Korisne informacije

Mogućnost rezervacije

Obezbeđen parking

Paćanje karticom

Fontana

Jedan od najpoznatijih restorana u Novom Sadu, Fontana restoran za proslave, pleni svojom ekskluzivnošću, posebnošću i atraktivnom lokacijom. Nalazi se u starom jezgru Novog Sada, u jednoj od tipičnih uličica starog Novog Sada, Pašićevoj ulici. Simbol Fontane je predivna bašta i fontana, kao i nesvakidašnje lep enterijerom.

Fontana je mesto gde neprekidno teče deo društvenog života grada. Poznata je, pre svega, po dobrom kulinarstvu, koje je spoj kako tradicionalne srpske kuhinje, tako i svetskih gastronomskih kvaliteta. Širok asortiman jela i pića pruža mogućnost velikog izbora i zadovoljava najprobirljivije goste. Već posle prvog boravka u Fontani svako će to i potvrditi.

Zbog prelepog enterijera, vrhunske hrane i raznovrsne ponude, Fontana je nadaleko poznata kao restoran za proslave, svadbe i venčanja.

RESTORAN ZA PROSLAVE

U sastavu restorana nalaze se:

  • kafić (kapaciteta 30 gostiju)
  • mala sala (kapaciteta 60 gostiju)
  • velika sala (kapaciteta 220 gostiju)

Fontani preporučuju:

  • fantastična hladna i topla predjela
  • domaće supe i čorbe
  • vrsne specijalitete srpske i internacionalne kuhinje
  • interesantne salate i deserti
  • ogroman izbor alkoholnih i bezalkoholnih pića

Za sve one koji obožavaju pravu domaću hranu, a ne žele da dolaze u restoran, Fontana nudi vam mogućnost online poručivanja i kućne dostave hrane.

HOTELSKI SMEŠTAJ U NOVOM SADU

Za sve one koji traže smeštaj ili samo prenoćište, restoran poseduje ukusno uređene sobe sa klimom koje poseduju mini bar, TV i kupatilo. Dvokrevetne sobe i sobe sa francuskim ležajemsu dopunjene modernim kafe stolom i stolicama, kao i kaučevima na rasklapanje, tako da duh zabave iz restorana možete preseliti i u sobu. Apartmani Fontana su mesto povratka dragih gostiju.Ukoliko imate svoje vozilo, možete da budete bezbrižni: restoran Fontana ima i parking sa garažom.

Ako Vam je potreban restoran za proslave, svadbe i ostale privatne i poslovne proslave u Novom Sadu, pogledajte stranicu Organizacija proslava i venčanja.Ukoliko Vas zanimaju proslave rođendana Vaše dece ili Vas, informacije potražite na stranici Rođendaonica.

Sajt: http://www.restoranfontana.com/

video prezentacija

Vaša Ocena

Ostavite recenziju

Opšti utisak
Objavljivanje ...
Vaša ocena je uspešno poslata
Molimo vas da popunite sva polja
Captcha check failed
Slavica 28. avgusta 2018. 22:25
Vaša ocena

Super hrana, super usluga a sobe fantastične. Dobri ste!

Katica S. 28. avgusta 2018. 22:24
Vaša ocena

Restoran sa dušom gde se dobro jede i pije!!