Proizvodnja tekstilnih proizvoda za potrebe opremanja hotela, klubova, restorana. Radne uniforme, oprema za ugostiteljstvo, reklamne majice.

5,00
OCENA
2
BROJ GLASOVA
8
GODINE SARADNJE
PREMIUM
PAKET

Radno vreme

Ponedeljak

07 15H

Utorak

07 15H

Sreda

07 15H

Četvrtak

07 15H

Petak

07 15H

Subota

08-14H

Nedelja

NE RADNA

Adresa

Naša Adresa:

Jovana Obrenovića 13, Novi Sad

GPS:

45.25931932898171, 19.76528313522749

Autobuske linije:

52

Kako do nas
Kontaktirajte firmu

Korisne informacije

Mogućnost dostave na adresu

Mogućnost rezervacije

Obezbeđen parking

Monarh

Izrada tekstilnih odevnih predmeta i opreme za ugostiteljske objekte glavna je delatnost firme Monarh, koja, pored toga, nudi sledeće usluge: dizajniranjeizrada veza ili štampe Vašeg loga, kao i isporuke željenih proizvoda Vama na željenu adresu.

Radne uniforme, reklamne majice i oprema za ugostiteljstvo predstavljaju kompletnu slugu, kojm će svaka kompanija biti zadovoljna.

RADNE UNIFORME

Mnogi kafići i klubovi, poznati brendovi i mnoge institucije i ministarstva izabrali su Monarhkao značajnog poslovnog partnera koji na pravi način predstavlja njihovu ponudu.

Monarh svojim klijentima nudi izradu profesionalne odeće, kao i idejna rešenja uniformi za zaposlene u raznim delatnostima. Na ovaj način, klijentima je ušteđeno dragoceno vreme, postignuto efektno rešenje, jer usluge dizajna nude stručna lica i ubrzan proces proizvodnje.

Jedini u gradu koriste specijalizovani program za dizajniranje profesionalne odeće. Kompjuterski program za 3D modelovanje obezbeđuje klijentima stalni uvid u tok proizvodnje i zahtev za promenama koje se automatski izvršavaju. Iz proizvodnje će izaći radne uniforme krojene i dizajnirane baš onako kako ste zamislili.

REKLAMNE KOŠULJE I MAJCE

Modeli reklamnih košulja i majica se predlažu prema svrsi kojoj treba da posluže, ali krajnji izbor je klijentov. Izrađene su od kvalitetnih materijala koja se namenski primenjuju. Ukoliko je potrebna proizvodnja letnjih uniformikošulje i pantalone su načinjeni od laganih materijala koji puštaju kožu da diše i u najvrelijim danima. Ako su klijentu potrebne zimske uniformekošulje i pantalone se šiju od materijala koji čuvaju toplotu tela, a ne dopuštaju koži da se znoji. Veliki izbor boja, dezena i modela ženske i muške uniforme će zadovoljiti sve ukuse i zahteve.

Kako bi izašli u susret klijentima, u Monarh-u nude popust na veće količine, kao i fleksibilan način plaćanja. Dizajniranje kompletne uniforme obuhvata i redizajniranje, kao i održavanje uniformi. I klijentovo i svoje vreme čuvaju tako što nude usluge isporuke odeće na željenu adresu. Svi njihovi proizvodi imaju garanciju.

Monarh sarađuje sa eminentnim radionicama koje nude uslugu veza i štampe. Sa vrhunskim materijalima i originalnim vezom, uniforma Vaših zaposlenih će dobiti autentičan i neponovljiv izgled. Osim toga, reklamne košuljemajice i pantalone iz Monarhove proizvodnje nisu isključivo uniforma. Moderan kroj, suptilan vez i lakoća materijala je idealna kombinacija za svakodnevno odevanje.

Takođe, u Monarhu se obavlja i proizvodnja konobarskih keceljakuvarskih jakni i košulja. Za sportske klubove rade reklamne trenerke, a za hotele, banje i bolnice proizvode se radni mantili, kao i apotekarski mantili i pantalone.

Koga je sve opremala firma Monarh, pogledajte na stranici Reference.

Ukoliko Vas zanimaju sedalice za baštenske stolicenavlake za stolice i promotivni proizvodi od tekstila.

Više informacija potražite na stranici Oprema za ugostiteljstvo.

Sajt: http://www.monarhuniforme.rs/

video prezentacija

Vaša Ocena

Ostavite recenziju

Opšti utisak
Objavljivanje ...
Vaša ocena je uspešno poslata
Molimo vas da popunite sva polja
Captcha check failed
Nadežda 22. jula 2018. 21:48
Vaša ocena

Moje osoblje sa užitkom nosi vaše udobne i kvalitetne uniforme. Svaka preporuka….

Radovan 22. jula 2018. 21:47
Vaša ocena

Super su vam radne uniforme za restorane, svaka čast.