Psihijatrijski pregled, psihoterapija, porodična terapija, saveti psihijatra, radionice. Lečenje zavisnosti, depresije, psihičke bolesti, anksioznosti.

Baračkov 5 2 Dostavite Vašu Ocenu
5,00
OCENA
2
BROJ GLASOVA
12
GODINE SARADNJE
PREMIUM
PAKET

Radno vreme

Ponedeljak

08-16H

Utorak

08-16H

Sreda

08-16H

Četvrtak

08-16H

Petak

08-16H

Subota

08-16H

Nedelja

NE RADNA

Adresa

Naša Adresa:

Kosovska 13, Novi Sad

Autobuske linije:

6, 11

Kako do nas
Kontaktirajte firmu

Korisne informacije

Mogućnost rezervacije

Obezbeđen parking

Baračkov

Depresijaanksiozni poremećajifobijebračni problemiproblemi sa učenjemkockanjebolesti zavisnosti… brojni su psihički problemi u kojima je psihijatrijsko lečenje više nego dragocena.

Bilo da Vam je potrebno psihijatrijsko lečenjesaveti psihijatra ili samo da Vas stručnjak sasluša i podstakne da sami dođete do rešenja, psihijatrijska ordinacija Baračkov pružiće Vam punu podršku.

U okviru ove psihijatrijske ordinacije neguje se holistički pristup zdravlju, gde je klijent uključen u proces ozdravljenja. Mentalno zdravlje i njegova zaštita od strane profesionalnih terapeuta, prioritet je ove ordinacije. U pozitivnoj atmosferi, koja odiše sigurnošću, bezrezervno se pruža pomoć svima koji žele da postignu kvalitetniji i zdraviji život.

Usluge koje možete dobiti u ordinaciji su: psihijatrijski pregledpropisivanje terapijepsihoterapijagrupna psihoterapijaporodična terapijasavetovanjetreninzi i radioniceprocena ličnostipsihološko testiranjekućna posetaurin test na supstanceprogram detoksikacije, pisanje nalaza radi ostavljanja testamenta ili zaključivanja ugovora (testatorske sposobnosti).

PSIHIJATRIJSKO LEČENJE
PROCENA

Psihijatar kroz razgovor i odgovarajuće testove (individualno) prolazi sa klijentom/kinjom kroz proces procene, koji služi da se razjasni zbog čega je potreban tretman i koliko će trajati. Za ovu priliku ,bilo bi potrebno poneti svu prethodnu dokumentaciju, lekarske izveštaje, otpusnice, procene, sudske odluke i drugu dokumentaciju povezanu sa problemom.

Na kraju procene, psihijatar daje nalaz usmeno ili pismenim putem.

INTERVENCIJA

Sledi faza intervencije (individualna ili grupna terapija). Kada se kaže psihijatrijska intervencija svi odmah pomisle na lekove. Lekovi nekad predstavljaju dragoceno oruđe u psihijatrijskom tretmanu, ali nikako nisu obavezan ili jedini aspekt tretmana. Sa druge strane, psihijatrijska intervencija može biti i psihoterapija. To nije samo razgovor sa stručnjakom, to je jasno strukturisani i metodološki vođen proces, u kojem klijent/kinja aktivno učestvuje, sa ciljem prevazilaženja zastoja, konflikta ili problema.

PREVENCIJA

Profesionalno praćenje i saradnja sa klijentom/kinjom najbolja je prevencija da se problem ne ponovi. Edukacija klijenata/kinja pomaže da oni sami prepoznaju prve znake problema, te da se odmah jave na kontrolni pregled. Vreme proteklo od prvih simptoma do javljanja psihijatru, upravo je proporcionalno dužini tretmana koji sledi, što se duže čeka – duže se i leči.

Ukoliko Vas zanima lečenje depresijelečenje anksioznostilečenje fobijalečenje psihozalečenje zavisnosti ili bračno savetovanje, više informacija naći ćete na stranici Depresija, anksioznost, bolesti zavisnosti.

Biografija psihijatra nalazi se na stranici Psihijatar dr Nebojša Baračkov.

Sajt: http://www.barackov.rs/

video prezentacija

Vaša Ocena

Ostavite recenziju

Opšti utisak
Objavljivanje ...
Vaša ocena je uspešno poslata
Molimo vas da popunite sva polja
Captcha check failed
Marina M. 8. августа 2018. 22:28
Vaša ocena

Razgovor sa psihijatrom može vam pomoći po bilo kom pitanju. Hvala na savetima koji su mi puno pomogli.

Nemanja 8. августа 2018. 22:25
Vaša ocena

Svaka preporuka. Super ste.