Prirodan med bez dodatka šećera i aditiva. Proizvodi na bazi meda za imunitet, mršavljenje i razne zdravstvene probleme. Prodaja meda u Novom Sadu i okolini.

Pčelinjak Glumac 4.6666666666667 3 Dostavite Vašu Ocenu
4,67
OCENA
3
BROJ GLASOVA
8
GODINE SARADNJE
STANDARD
PAKET

Radno vreme

Ponedeljak

8-16H

Utorak

8-16H

Sreda

8-16H

Četvrtak

8-16H

Petak

8-16H

Subota

8-16H

Nedelja

Neradna

Kako do nas
Kontaktirajte firmu

Korisne informacije

Mogućnost dostave na adresu

Mogućnost rezervacije

Obezbeđen parking

Pčelinjak Glumac

O lekovitosti meda, koji su generacije i generacije pre nas koristile kao hranu i lek, nema potrebe govoriti mnogo. Ovaj pčelinji proizvod je toliko koristan za ljudski organizam, da gotovo nema problema na koji on ne deluje blagotvorno. Med i proizvodi na bazi meda koriste se za jačanje imuniteta, čišćenje organizma, regulisanje telesne težine, cirkulaciju, potenciju, snižavanje visokog pritiska, probave, protiv kašlja, za negu kože itd.

Pčelinjak Glumac, koji se nalazi na tri seoske lokacije, proizvodi visokokvalitetan, čist med, koji redovno donosi i distribuira u Novom Sadu i okolini.

PROIZVODNJA MEDA

Nakon decenije postojanja, proizvodnja meda nije ono na čemu su stali, već ponudu obogaćuju raznovrsnim proizvodima na bazi meda, sa dodacima drugih, pažljivo biranih sastojaka, i tako sačinjavaju širok dijapazon lekovitih sirupa, mešavina, melema, tinktura, krema… od kojih svaki proizvod ima jasnu namenu. Svi lekoviti proizvodi na bazi meda prave se prema starim receptima naših baka, koji se od davnina koriste u našem narodu.

Zašto je ovaj med posebno kvalitetan?

Pčele koje prave med u poljoprivrednom gazdinstvu Glumac nisu tretirane antibioticima, što je čest slučaj kod pčelara koji žele da ojačaju svoje pčele, čime med gubi na kvalitetu i zdravstvenoj ispravnosti. Med gazdinstva Glumac je čist i zdrav, bez dodatka šećera i aditiva, jer su njihove pčele hranjene onim što je najbolje za njih – medom.

Med je redovno kontrolisan na Institutu za veterinarstvo, Novi Sad.

PROIZVODI OD MEDA

Kvalitetan, prirodan med je dobra baza za vrhunske proizvode od meda, stoga ovo gazdinstvo, u čiji rad su uključeni svi članovi porodice, može da ponudi izuzetno tražene proizvode koji se koriste za zdravlje, lepotu i užitak.

Ukoliko vas zanimaju proizvodi kao što su sirup za čišćenje organizma (mršavljenje), dečiji sirup za imunitet i kašalj, vitaminska bombakoktel zdravlja, proizvod od meda za potencijumed sa koprivom za anemiju, orahovača ili medovača, pogledajte stranicu Sirupi od meda, mešavine i kokteli.

Informacije o proizvodima kao što su melem i tinktura od gaveza, melem za vene, kreme za lice i telo, melem za usne od meda, tinktura od ruže ili ulje za sunčanje, pronaći ćete na stranici Tinkture, melemi i kreme.

VRSTE MEDA IZ PČELINJAKA GLUMAC
  • Lipov med – olakšava disajne tegobe, preporučuje se kod prehlade i gripa. Podstiče znojenje, pogodno deluje na probavu;
  • Livadski med i cvetni med – zbog svog sastava preporučuje se kod podizanja imuniteta i oporavka nakon bolesti, kod sezonskih alergija i alergijske astme;
  • Bagremov med – Odličan izbor za malu decu zbog sedativnog učinka. Pomaže kod nesanice, nervoze i napetosti;
  • Med uljane repice – čisti jetru, pogodan je za probleme sa prostatom;

Prodaja meda obavlja se u Novom Sadu i okolini, prema dogovoru.

KAKO PREPOZNATI PRAVI MED?

Pravi, prirodni med se kristališe posle određenog vremena, pa se po tome može prepoznati da li je pravi ili ne. Dekristalizacija meda se vrši na 40C.

Preporučena dnevna doza meda

Preporučena dnevna doza meda je od 60 do 100 g, raspoređena u tri puta (ujutru, u podne, uveče). Za decu mlađu od 10 godina preporučuje se 30 g, tri puta dnevno.

Vaša Ocena

Ostavite recenziju

Opšti utisak
Objavljivanje ...
Vaša ocena je uspešno poslata
Molimo vas da popunite sva polja
Captcha check failed
Srdjan 1. октобра 2019. 08:09
Vaša ocena

Svaka preporuka!

Tihomir 22. јула 2018. 21:57
Vaša ocena

Dobri su vam preparati od meda.

Nema 1 sledećih ocena Pogledaj Sledeće Ocene