Edukativni dečiji centar - produženi boravak za školsku decu od 1. do 4. razreda. Pomoć učitelja pri izradi domaćih zadataka. Letnja škola za decu.

Mali Genijalac 4.5 2 Dostavite Vašu Ocenu
4,50
OCENA
2
BROJ GLASOVA
8
GODINE SARADNJE
STANDARD
PAKET

Radno vreme

Ponedeljak

7.30 - 18h

Utorak

7.30 - 18h

Sreda

7.30 - 18h

Četvrtak

7.30 - 18h

Petak

7.30 - 18h

Subota

Neradna

Nedelja

Neradna

Kako do nas
Kontaktirajte firmu

Korisne informacije

Mogućnost rezervacije

Obezbeđen parking

Mali Genijalac

Od malog genijalca do gimnazijalca – moto je kojim se vodi produženi boravak za školsku decu Mali Genijalac, novootvoreni edukativni dečiji centar za čuvanje dece školskog uzrasta. Ovde se se deca od 1. do 4. razreda organizovano druže, uče, stiču nova iskustva i znanja, igraju i relaksiraju.

Produženi boravak za školsku decu je nešto za čime Novi Sad ima ogromnu potrebu, s obzirom na to da roditelji u današnje vreme najčešće rade po ceo dan, a mnogi od njih nemaju kome da ostave decu ili nemaju dovoljno kvalitetne opcije za čuvanje školske dece.

Mališani od 7 do 11 godina su u određenoj meri samostalni, ali im ipak treba nadzor i podrška, kao i pomoć pri izradi domaćih zadataka. Roditelji uglavnom nemaju vremena da im se posvete na adekvatan način, a Mali Genijalac je tu da vašoj deci pruži najkvaliitetnije organizovano slobodno vreme i da ih nauči da na odgovoran način pristupe svojim školskim obavezama.

ŠTA MALI GENIJALAC PRUŽA VAŠOJ DECI I VAMA

Mali Genijalac je produženi boravak za decu školskog uzrastaNovi Sad. Aktivnosti koje se realizuju u njemu osmišljene su od strane profesora razredne nastave koji realizuje iste kroz individualni ili grupni rad.

Vreme koje deca provode u Malom genijalcu ispunjeno je njihovim samostalnim radom koji se ogleda u uvežbavanju misaonih i perceptivnih sposobnosti, kao pomoć u početnom i daljem pisanju, čitanju, računanju (ponavljanje i utvrđivanje nastavnih sadržaja).

Deca učestvuju u slobodnim aktivnostima koje su ispunjene različitim kreativnim i edukativnim radionicama (muzičke, likovne, dramske, psihološke, zdravstvene, ekološke…). Takođe, deca ispunjavaju svoje slobodno vreme i trenucima relaksacije i odmora u udobnim prostorijama ili dvorištu ovog centra.

ŠTA TAČNO PODRAZUMEVA BORAVAK ZA DECU ŠKOLSKOG UZRASTA U MALOM GENIJALCU?

Mali Genijalac je dnevni boravak školske dece gde organizuje čuvanje školske dece u Novom Sadu, koji pruža sve ono što je detetu potrebno za zdravo, bezbedno i korisno provođenje vremena pre ili posle škole. Radno vreme je od 7.30 do 18 časova, uz mogućnost produženja po potrebi.

Kada se odlučite na privatni boravak za školsku decu, dovoljno će biti da decu dovodite od kuće do boravka i od boravka do kuće. Sve ostalo prepustite Malom Genijalcu. Dete će biti dovedeno od boravka do škole i od škole do boravka, dobijaće pomoć pri izradi domaćih zadataka, i, po potrebi, dopunsku nastavu. Uključeni su još i redovna jutarnja gimnastika, časovi stranog jezika po izboru, kao i kreativne tematske radionice (kreiranje od recikliranih materijala, dramatizacija dečijih književnih dela, sportske radionice, radionice na aktuelne teme kao što su bezbednost u saobraćaju, bezbedno korišćenje interneta i sl.)

Grupe su male i broj mesta je ograničen, kako bi se sa decom što kvalitetnije radilo.

KAKO IZGLEDA PROSTOR MALOG GENIJALCA

Dečiji edukativni centar izgleda tako da deca obožavaju da borave u njemu, prostran je i adekvatno opremljen. Sastoji se od dve učionice, velikog dnevnog boravka i trpezarije. Dnevni boravak je opremljen udobnim dušecima i jastucima, na kojima deca mogu da se odmaraju, opuštaju, zabavljaju i druže, za razliku od uštogljenog položaja koje zauzimaju u školskim klupama.

Deci je na raspolaganju i ograđeno, bezbedno dvorište, sa garniturom za sedenje i prostorom za igranje, namenjeno prijatnom boravku na svežem vazduhu i vežbanju (jutarnja gimnastika, vežbe oblikovanja, takmičarske igre).

PRODUŽENI BORAVAK ZA ŠKOLSKU DECU
  • Jer ćete znati da je vaše dete na sigurnom
  • Jer će dete dobijati svakodnevnu pomoć pri izradi domaćih zadataka i uvežbavanju školskog gradiva
  • Jer će dete slobodno vreme provoditi u društvu vršnjaka, kroz osmišljen i organizovan vid edukacije i zabave
  • Jer će dete pre ili posle višečasovnog sedenja u školskoj klupi provoditi vreme na mestu koje je udobno i relaksirajuće
  • Jer će dete slobodno vreme provoditi u izuzetno kvalitetnim uslovima
  • Jer će dete, na kreativan i zabavan način, učiti o svetu oko sebe
  • Jer će imati i časove stranog jezika
  • Jer pruža više i kvalitetnije od svih drugih opcija za čuvanje dece nižih razreda osnovne škole
  • Zato što i vaše dete može biti MALI GENIJALAC

Ukoliko želite da saznate više informacija na ovu temu, pogledajte stranicu Zimska škola za decu, Novi Sad.

Da biste videli ko vodi ovaj edukativni centar, idite na stranicu O učiteljici.

Vaša Ocena

Ostavite recenziju

Opšti utisak
Objavljivanje ...
Vaša ocena je uspešno poslata
Molimo vas da popunite sva polja
Captcha check failed
Žarko 2. септембра 2018. 18:56
Vaša ocena

Mali genijalac je zaista mali genijalac. Super ste!

Nada Nadica 2. септембра 2018. 18:55
Vaša ocena

Svaka preporuka u produženom boravku deca mogu da uče i da se igraju.