Betonsko gvožđe i armaturne mreže, binori. Prodaja betonskog gvožđa, armaturnih mreža i binora. Konkurentne cene i isporuka na adresu.

Metalija doo 4 2 Dostavite Vašu Ocenu
4,00
OCENA
2
BROJ GLASOVA
8
GODINE SARADNJE
STANDARD
PAKET

Radno vreme

Ponedeljak

08 - 16H

Utorak

08 - 16H

Sreda

08 - 16H

Četvrtak

08 - 16H

Petak

08 - 16H

Subota

08 - 16H

Nedelja

Neradna

Adresa

Naša Adresa:

Sentandrejski Put 165, Novi Sad

GPS:

45.3120144787778, 19.82398641114878

Autobuske linije:

1

Kako do nas
Kontaktirajte firmu

Korisne informacije

Mogućnost dostave na adresu

Obezbeđen parking

Metalija doo

Graditeljstvo je kreativan i izazovan, ali odgovoran posao. Posao u kojem morate matematički precizno da premeravate dimenzije i mudro birate materijale kako bi Vaših ruku delo bilo trajno i kako bi u njegovim funkcionalnostima uživali oni kojima je namenjeno onoliko koliko ste Vi uživali dok ste ga stvarali. Osim dimenzija i materijala, Vi morate da pronađete najpovoljnije finansijsko rešenje na koje će prostati investitor, a da imate garanciju i količine i kvaliteta.

Prodaja armaturnih mreža

Betonsko gvožđe i armaturne mreže su vezivni elementi svega što gradite i garant su izdržljivosti i trajnosti objekata. Prodaja građevinskog materijala, posebno prodaja armaturnih mreža i betonskog gvožđa, na odgođeno plaćanje jeste odstupnica koju sebi morate da stvorite kako biste ispoštovali neke druge zadate rokove, a koji neumitno dolaze.

Metalija doo, čija je osnovna delatnost prodaja betonskog gvožđa, binora i armaturnih  mreža, dobro zna koliko Vama znači i lager na koji možete da računate, ukoliko je u pitanju izgradnja većeg objekta, ali i povoljna cena gvožđa i armaturnih mreža, ukoliko se spremate za gradnju.

Stovarišta građevinskog materijala i građevinske firme svakako će iskoristiti priliku da za svog partnera izaberu Metaliju, obzirom da u svakom trenuku mogu da računaju na materijal neophodan za gradnju i to po cenama koje su konkurentne. Takođe, biće od značaja imogućnost isporuke na adresu čime će skratiti vreme i smanjiti troškove.

Stovarište Metalija svojim asortimanom, uslugom i cenama čini okosnicu Vašeg uspešnog graditeljstva za koje Vam je potrebno:

  • glatko i rebrasto betonsko gvožđe
  • armaturne mreže
  • binori

Veleprodaja betonskog gvožđa i armaturnih mreža u Metaliji postaće Vaš najveći graditeljski oslonac. Uostalom, proverite zašto izgradnja Vojvodine počiva na snažnim stubovima Metalije i zašto je Metalija najveći distributer armaturnih mreža u Vojvodini.

Sajt: http://metalija.rs/

Vaša Ocena

Ostavite recenziju

Opšti utisak
Objavljivanje ...
Vaša ocena je uspešno poslata
Molimo vas da popunite sva polja
Captcha check failed
Čedomir 23. septembra 2018. 22:39
Vaša ocena

Preporuka sa moje stane,

Dragan BG 23. septembra 2018. 22:38
Vaša ocena

Na jednom mestu sve što vam treba!