Praćenje psiho-fizičkog razvoja svakog učenika, pripremanje učenika za dalje obrazovanje, učenje stranih jezika, stručan nastavni kadar, vanškolske aktivnosti.

Tvrđava 5 2 Dostavite Vašu Ocenu
5,00
OCENA
2
BROJ GLASOVA
2
GODINE SARADNJE
STANDARD
PAKET

Radno vreme

Ponedeljak

08 - 16h , vannastavne aktivnosti 16 - 18h

Utorak

08 - 16h , vannastavne aktivnosti 16 - 18h

Sreda

08 - 16h , vannastavne aktivnosti 16 - 18h

Četvrtak

08 - 16h , vannastavne aktivnosti 16 - 18h

Petak

08 - 16h , vannastavne aktivnosti 16 - 18h

Subota

NERADNA

Nedelja

NERADNA

Kako do nas

Korisne informacije

Mogućnost zakazivanja

Obezbeđen parking

Plaćanje na rate

Tvrđava

Na desnoj strani Dunava na Petrovaradinu otvorena je verifikovana Privatna osnovna škola Tvrđava,  čiji je program realizovan prema propisima Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije. Tvrđava deci pruža podsticajno okruženje za napredovanje i rad.  Takođe, deci omogućava da budu kreatori nastave, aktivni učesnici i inicijatori, a učitelji i nastavnici vodiči kroz vaspitno-obrazovni proces.

U bezbednom okruženju a pre svega u cilju stvaranja sigurne budućnosti svakog deteta, u prijatnim i moderno opremljenim učionicama, škola Tvrđava svojim učenicima pruža kvalitetno osnovno obrazovanje.

Misija škole – Primenjivo znanje

Sva deca se kroz rad nastavnog kadra, podstiču logičkom zaključivanju, apstraktnom mišljenju, razvoju intelektualnih sposobnosti, kreativni pristup učenju i sticanju novih znanja.

Misija Osnovne škole Tvrđava jeste da deca znanje koje steknu u školi umeju da primene u daljem obrazovanju i životu. Da razviju toleranciju i poštovanje različitosti kod ljudi kao i empatiju i samopoštovanje.

Vizija: neguje se individualnost dece i odraslih, kvalitetne ljudske vrednosti (iskrenost, otvorenost, samostalnost, sloboda govora, samopoštovanje, radne navike, prijateljstvo, vedrina, kreativnost), želja za životom i radost življenja.

Kako je to zamišljeno?

U modernom i relativno dizajniranom prostoru, program propisan od strane Ministarstva prosvete, nauke i tehnologije u školi je realizovan tako da deca

  • Nauče da uče, nauče zašto uče i kako da to znanje primene u životu i radu,
  • Istražuju, eksperimentišu i saznaju na zanimljive načine
  • Kroz metode AKTIVNE NASTAVE budu kreatori nastave, a ne puki posmatrači
  • Sa osmehom dolazite u školu i sa osmehom odlazite.

Šta mi želimo

  • Praćenjem psiho–fizičkog razvoja svakog učenika omogućimo najkvalitetniju uslugu za svakog i podstaknemo ih da daju svoj maksimum u toku obrazovnog procesa.
  • Pripremimo svakog učenika za dalje obrazovanje koje on želi i bira za sopstvenu budućnost.
  • Intezivno učenje stranih jezika i njihova primenjivost u praksi (engleski, nemački i francuski), pomognu u širenju vidika vezanih za školovanje i život uopšte i doprinesu što većoj otvorenosti ka internacionalnim sistemima školovanja.
  • Stručni kadar koji radi u našoj školi bude samosvestan i želi da se razvija i napreduje, kako bi bili u mogućnosti da pariraju razvoju tehnologije, nauke i sistemima učenja.

Boravak u Privatnoj osnovnoj školi Tvrđava je celodnevan i prilagođen potrebama dece.  Nastava se odvija od osam ujutru do 16 časova popodne.  U okviru koje deca imaju redovne časove iz svih predmeta propisanih zakonom, ali i kreativne radionice, odmor, obroke i časove stranih jezika.  Sva odeljenja su planski osmišljena za maksimalno 14 dece. Svako dete dobija punu pažnju nastavnika i pravo da bude drugačiji.

Nastavni kadar

Nastavni kadar čine više od 18 visokokvalifikovanih osoba biranih na konkursu i obučenih  za rad sa decom.  Oni su uvek tu da motivišu i pomognu svakom učeniku i da stvore podsticajnu sredinu za postizanje dobrih rezultata.

Deci se pristupa s odgovornošću, ali se ona i od njih zahteva.  Zato se u Tvrđavi primenjuje nastava iz praktičnih aktivnosti i veština, poput šivenja,spremanja obroka, raspremanja i čišćenja. Tako deca imaju dežurstva u kuhinji, te vode računa da stolovi budu pospremljeni i uredni nakon upotrebe.

Zemlja čuda

Zemlja čuda je predškolska ustanova.  Ova ustanova pre svega, treba da služi deci i njihovim osnovnim potrebama.

U predškolskoj ustanovi  Zemlja čuda, pristupa se svakom mališanu individualno, jer je svako od nas individua za sebe i ima svoj tempo, način i put razvoja.

Svako dete ima priliku da bude ono što jeste i da se razvija u tom smeru.

Vaša Ocena

Ostavite recenziju

Opšti utisak
Objavljivanje ...
Vaša ocena je uspešno poslata
Molimo vas da popunite sva polja
Captcha check failed
Aleksandar Novi Sad 3. novembra 2018. 09:58
Vaša ocena

Da deca sa osmehom odlaze u školu u to sam se uverio. Ni u jednom momentu nije im teško da urade domaći i da sa zadovoljstvom pričaju kako su proveli dan na nastavi. Drago mi je što je i moje dete deo tog tima. Hvala vam na ukazanom poverenju i na najlepšem dečjem osmehu.

Nataša N. 3. novembra 2018. 09:53
Vaša ocena

Drago mi je što Novi Sad ima jednu ovakvu osnovnu školu, u kojoj deca kroz jedan poseban način pristupa učenju mogu puno da nauče i zainteresuju se za određene predmete. Zaista ste odlični!!!!!