Pregled trudnica i ginekološki pregled, praćenje trudnoće, onkologija, kalposkopija, Papa test, ekspertni ultrazvuk, ispitivanje i lečenje steriliteta.

5,00
OCENA
2
BROJ GLASOVA
14
GODINE SARADNJE
STANDARD
PAKET

Radno vreme

Ponedeljak

09 - 20H

Utorak

09 - 20H

Sreda

09 - 20H

Četvrtak

09 - 20H

Petak

09 - 20H

Subota

09 - 14H

Nedelja

Neradna

Kako do nas
Kontaktirajte firmu

Korisne informacije

Mogućnost rezervacije

Femina

U prijatnom ambijentu ginekološke ordinacije Femina, u kojoj se obavlj pregleda trudnica, standardni ginekološki pregledi i nude usluge savetovanja za izbor kontraceptivnih sredstava i probleme menopauze, možete da dobijete odgovore na sva pitanja i savete za zdraviji život.

PREGLED TRUDNICA

Doneli ste hrabru i važnu odluku u svom životu – da rodite – i mi smo tu da Vam obezbedimo kvalitetno i profesionalno praćenje trudnoće – od prenatalnog skrininga, preko vođenja trudnoće, do pripreme za porođaj. Poštujući tu veliku odgovornost naših pacijentkinja da podare život, trudimo se da Vam obezbedimo sve uslove za što bezbolnije i ugodnije savlađivanje ovog devetomesečnog procesa. Pre svega, naša dužnost je da, nakonutvrđivanja trudnoće, obavimo sve stručne preglede majke i bebe. U slučaju da postoji i najmanja sumnja u pozitivan ishod trudnoće, predlažemo amniocentezu koja obuhvatavađenje i analizu plodove vode. Redovan ekspertni ultrazvuk, 2D i 3D pregledi, konsultacije genetičara i saveti o ishrani, kretanju, putovanju tokom trudnoće, pomažu budućim mamama da reše svoje dileme i da se pripreme za potpuno drugačiji način života.

Želimo Vama i Vašoj bebi sve najbolje!

GINEKOLOŠKI PREGLEDI

Koliko ozbiljno shvatate vođenje brige o svom zdravlju, pokazuje koliko značite sami sebi, svom partneru i detetu. Mi smo tu da Vam osiguramo brze i efikasne preglede, otkrijemo poremećaje i pružimo raznovrsne ginekološke usluge kao što su:

  • rano otkrivanje karcinoma grlića materice koje obuhvata uzimanje brisa na HPV viruse, testiranje Papa testom, kolposkopiju i onkologiju; ovakvo testiranje je ujedno i prvi korak u prevenciji ove opake bolesti
  • lečenje promena, odnosno ranica, na grliću materice radio talasima
  • lečenje polnih bolesti (lečenje hlamidije soft laserom)
  • otklanjanje polnih bradavica kod žena i muškaraca radio talasima
  • ultrazvuk dojke, kao prevencija ili otkrivanje tumora dojke
  • ispitivanje i lečenje ženskog i muškog steriliteta
  • male hirurške intervencije
  • prekid trudnoće (abortus)
SAVETI ZA IZBOR KONTRACEPCIJE I OTKLANJANJE TEGOBA U MENOPAUZI

Žene često stidljivo govore o ženskim problemima i ne znaju kome da se obrate za savet. Pomoći ćemo Vam da o tome slobodno govorite i sami dođete do rešenja. U ovakvim situacijama neće pomoći razgovori sa prijateljicama, niti mi možemo da damo neku generalizaciju problema. Telo devojke nije kao telo sredovečne žene, kao što ovo nije kao telo porodilje. Umesto da nagađate i isprobavate razne preparate kako biste se oslobodili dileme oko kontracepcije ili menopauze, dođite kod nas da razgovaramo kako bismo ustanovili stručno i efikasno rešenje.

Odgovornost prema zdravlju je dragocenost Vašeg života!

Vaša Ocena

Ostavite recenziju

Opšti utisak
Objavljivanje ...
Vaša ocena je uspešno poslata
Molimo vas da popunite sva polja
Captcha check failed
Jadranka 8. августа 2018. 22:48
Vaša ocena

Jako sam zadovoljna sa uslugom u ordinaciji.

Ksenija 8. августа 2018. 22:41
Vaša ocena

Preporuka za kvalitetno i profesionalno vođenje trudnoće. Super ste!