Parket servis, parketari u Novom Sadu. Parketarske usluge: postavljanje novog parketa, hoblovanje starog parketa, postavljanje laminata, izrada mozaika.

0,00
OCENA
0
BROJ GLASOVA
2
GODINE SARADNJE
PREMIUM
PAKET

Radno vreme

Ponedjeljak

8-16H

Utorak

8-16H

Sreda

8-16H

Četvrtak

8-16H

Petak

8-16H

Subota

8-16H

Nedelja

Neradna

Kako do nas
Kontaktirajte firmu

Korisne informacije

Mogućnost rezervacije

Obezbeđen parking

Parketar Đukić szr

Postavljanje parketa i ostale parketarske usluge svakako spadaju u osnovu uređivanja unutrašnjeg prostora, kao i renoviranja starih prostora. Svi ostali radovi dolaze kasnije, dok ugradnja parketa čini važnu bazu, koja treba da bude precizno i kvalitetno urađena.

Parketar Đukić szrNovi Sad, firma je koju čini tim iskusnih majstora, čije vredne ruke su, uz pomoć umešnosti i znanja, postavile parkete u velikom broju stanova i poslovnih objekata. Njihove reference su izuzetne, a njihovo poverenje je opravdano kvalitetno postavljenim parketima.

Parketarski radovi koje obavljaju ovi parketari odlikuju se brzinom i preciznošću, što kao posledicu ima udoban i lep životni ili poslovni prostor.

Ovaj parket servis jednako je raspoložen za saradnju sa investitorima kao i sa pojedinačnim domaćinstvima ili firmama.

Ukoliko vam trebaju parketari u Novom Sadu, nema sumnje da su oni koji imaju koji imaju preporuke najeminentnijih ustanova i kompanija dobar izbor i za vas!

POSTAVLJANJE PARKETA

Parket ima brojne prednosti u odnosu na druge vrste podnih obloga: dugotrajnost, izdržljivost, termo i zvučna izolacija, velika otpornost na fizička oštećenja i mogućnost osvežavanja.

Zato se postavljanje parketa smatra veoma isplativom investicijom, bilo da je u pitanju kuća i stan ili poslovni prostor.

Parketari iz szr Đukić obavljaju postavljanje novog parketa na staripostavljanje parketa na druge vrste podnih oblogapločicebetonpodno grejanjestepenice, prag, a sve prema vašoj želji i potrebi. Parket koje ovi majstori svog zanata postave služiće vas godinama i dodati kvalitet više vašem svakodnevnom životu.

Da biste saznali više detalja o ovoj usluzi, pogledajte stranicu Postavljanje parketa Novi Sad.

HOBLOVANJE STAROG PARKETA

Hoblovanje parketa je, zapravo, reparacija starog parketa. Na ovaj način, stari parket se osvežava i vraća mu se funkcija i sjaj.

Hoblovanje starog parketa sastoji se od nekoliko faza. Obavlja se granulacijom P40, P60, a potom sledi fugovanje, finiranje P100 granulacijom, ćoškarenje, poliranje, lakiranje i kucanje lajsni. Lakiranje parketa svakako je završna faza hoblovanja i nakon toga stari parket dobija potpuno novi izgled.

POSTAVLJANJE LAMINATA

Pored parketa, jedna od usluga je i postavljanje laminata, za one koji se odluče za ovu vrstu podne obloge. Obavlja se:

 • postavljanje laminata na parket i druge vrste podnih obloga
 • postavljanje laminata na pločice
 • postavljanje laminata na stepenice i prag
 • postavljanje laminata na podno grejanje
OSTALE PARKETARSKE USLUGE
 • postavljanje brodskog poda
 • postavljanje gotovih podova (tarket, seljački pod)
 • postavljanje sokla lajsni (visoke lajsne)
 • izrada mozaika na parketu

REFERENCE

 • Predškolska ustanova Radosno detinjstvo
 • Vojno medicinski centar, Petrovaradin
 • Termometal Novi Sad
 • Wolf invest doo
 • Prezident doo
 • Brojne druge kompanije i domaćinstva
PARKETARSKE USLUGE NOVI SAD – CENE

Ukoliko biste želeli da saznate cene parketarskih usluga, kontaktirajte firmu Parketar Đukićputem broja telefona u vrhu prezentacije ili im pošaljite pitanje putem kontakt forme.

video prezentacija

Ostavite recenziju

Opšti utisak
Objavljivanje ...
Vaša ocena je uspešno poslata
Molimo vas da popunite sva polja