Časovničar, popravka ručnih, zidnih, džepnih satova, otkup satova, originalni delovi za satove Longines, Roamer i Certina, proizvodnja skeletnih drvenih satova.

Željka Marušić 5 1 Dostavite Vašu Ocenu
5,00
OCENA
1
BROJ GLASOVA
5
GODINE SARADNJE
STANDARD
PAKET

Radno vreme

Ponedeljak

08 - 20H

Utorak

08 - 20H

Sreda

08 - 20H

Četvrtak

08 - 20H

Petak

08 - 20H

Subota

08 - 14H

Nedelja

Neradna

Adresa

Naša Adresa:

Jevrejska 13, Novi Sad

GPS:

45.25310278467317, 19.839814824357518

Autobuske linije:

4, 5, 14

Kako do nas
Kontaktirajte firmu

Korisne informacije

Paćanje karticom

Željka Marušić

Samostalna zanatska sajdžijska radnja Željka Marušić – popravka i otkup satova je mesto gde se događa magija. Starinski i novi zidni satovi, ručni satovi, džepni satovi dobijaju novi sjaj i život nakon što časovničar obavi detaljan servis i popravku sata.

Majstor Marjan Tomić, časovničar, osnovao je radnju 1953. godine. Znao je sve tajne ovog zanata, koje je preneo na svoju porodicu. I dan danas, ova časovničarska radnja je mesto gde se popravljaju stari i retki satovi za koje se delovi više ne proizvode. I najstariji satovi dobiće novo ruho, uvećavajući svoju vrednost.

Bez obzira na ekspanziju kvarcnih i kineskih satova, časovničarska radnja Željka Marušić i dalje popravlja sve satove. Tradicija se nastavlja, ali nove generacije su unapredile posao upotrebom novih alata.

POPRAVKA I OTKUP SATOVA

Popravka satova je vrlo delikatan posao za koji pored korišćenja potrebnih alata zahteva i preciznost, strpljenje i bogato znanje u vezi sa načinom na koji funkcionišu svi mehanizmi za satove – od onih najstarijih do najmodernijih. Svaki časovničar kojeg zapošljava Časovničarska radnja Željka Marušić poseduje sve potrebne preduslove za uspešnu popravku i dugotrajan, pravilan rad Vašeg sata, te možete biti uvereni da će Vas ovaj mali, ili nešto veći, detalj u Vašoj kući ili na Vašoj ruci pratiti kroz život još dug niz godina.

U ovoj časovničarskoj radnji obavlja se poravka i servis zidnih satova svih vrsta. Vrsni časovničari će popraviti Vaš zidni sat bez obzira da li je u pitanju:

 • sat šoten,
 • sat folijaš,
 • sat dvotegaš,
 • sat trotegaš ili
 • sat kukavica.

Pored zidnih satova, Časovničarska radnja Željka Marušić obavlja popravku i servis satova kao što su:

 • stari džepni mehanički satovi,
 • ručni satovi ( i mehanički i automatski ručni satovi)
 • budilnici,
 • šahovski satovi,
 • uklopni strujni satovi,
 • crkveni satovi i mnogi mnogi drugi.
DELOVI ZA STARE SATOVE

Delovi za stare satove su prilično nedostupni. Obzirom da su davno prestali da se proizvode, časovničari su često u problemu kada žele da ugrade originalni deo u sat koji se pokvario. Časovničarska radnja Željka Marušić postaraće se da u Vaš sat budu ugrađeni originalni delovi za satove marki kao što su: Longines, Roamer, Certina i drugi.

OTKUP MUŠKIH SATOVA

Ukoliko imate stari sat sa kojim ne znate šta ćete, stoji Vam u uglu sobe ili na nekoj komodi, sakuplja prašinu i postaju sve primetnija oštećenja koja ostavlja zub vremena na njemu, najbolje bi bilo da se odlučite za prodaju dok nije u potpunosti izgubio vrednost. Ali, moderne prodavnice satova vrlo često ne vrše otkup satova. Kome onda da se obratite?

Časovničarska radnja Željka Marušić pored poprvake i servisa vrši i otkup satova. Otkup starih mehaničkih satova, ručnih, džepnih satova marke Omega, Iwc, Roamer,Doxa i drugih omogućava časovničarima ove radnje da dođu do dragocenih delova koje zahteva popravka drugih satova. Stoga, ukoliko imate stari sat sa kojim ne znate šta ćete, a žao Vam je da ga jednostavno bacite, obradite se ovoj sajdžijskoj radnji.

PROIZVODNJA SKELETNIH DRVENIH SATOVA

Pored popravke, u ovoj časovničarskoj radnji obavlja se i proizvodnja skeletnih drvenih satova.

Skeletni drveni satovi su estetski izuzetno privlačni, unikatni su i izuzetno retki. Ono što ih čini drugačijim od ostalih jeste to što su ovi dekorativni zidni satovi u poptunosti izrađeni od drveta, kanapa i kamena – njihov kompletan mehanizam, ali i kućište u kojem se on nalazi napravljeni su od ovih materijala. Bez metala, bez plastike, bez stakla.

Skeletni drveni satovi sjajno će se uklopiti u većinu enterijera, a možete ga kupiti kao jedinstven poklon prijatelju ili članu familije. Časovničarska radnja Željka Marušić je jedini proizvođač ove vrste satova u Srbiji.

Vaša Ocena

Ostavite recenziju

Opšti utisak
Objavljivanje ...
Vaša ocena je uspešno poslata
Molimo vas da popunite sva polja
Captcha check failed
Violeta Prvulovic 17. januara 2018. 20:27
Vaša ocena

Dali otkupljujete satove gucci?