Pedijatrijska ordinacija u Novom Sadu. Pedijatrijski pregled bolesne i zdrave dece, ultrazvuk kukova, glave, pluća i abdomena, inhalacija, aspiracija.

Dr Mirjana Lukić 5 2 Dostavite Vašu Ocenu
5,00
OCENA
2
BROJ GLASOVA
8
GODINE SARADNJE
STANDARD
PAKET

Radno vreme

Ponedeljak

09 - 20H

Utorak

09 - 20H

Sreda

09 - 20H

Četvrtak

09 - 20H

Petak

09 - 20H

Subota

09 - 13H

Nedelja

Neradna

Kako do nas
Kontaktirajte firmu

Dr Mirjana Lukić

Spokojno pratiti odrastanje sopstvenog deteta i radovati se zajedno sa njim svakom trenutku je dostižno, ali uz siguran oslonac i podršku u momentima kada je vaše dete bolesno, kad treba da se vakciniše ili obavi neki pregled ili prosto samo porazgovara o njegovom zdravlju i razvoju.

Pedijatrijska ordinacija Dr Mirjana Lukić, u Novom Sadu, doprineće vašem spokoju i biti uz vas dok vaš mališan raste. Pedijatar kojem se možete obratiti u svako doba, koji će eliminisati vaše strepnje i uvek imati pravi odgovor na svako vaše pitanje, od neprocenjivog je značaja za svaku porodicu. Dr Mirjana Lukić je pedijatar koji će uvek biti uz vas.

PEDIJATRIJSKI PREGLEDI DECE

U ordinaciji se obavljaju pedijatrijski pregledi dece bolesne i zdrave, u šta su uključeni pregled, dijagnostika i lečenje najčešćih oboljenja u dečijem dobu, kao i savetovalište za zdravu decu (praćenje telesnog, motornog i psihičkog razvoja odojčeta i deteta iz meseca u mesec).

Takođe, obavlja se vakcinacija dece, kao i potrebni sistematski pregledi dece.

ULTRAZVUK KUKOVA KOD BEBA I DECE

Prvi ultrazvuk kukova se bebi radi nakon prvog meseca, kako bi se ustanovila njihova zrelost. Obavlja se nakon kliničkog pregleda kukova, traje kratko i nije neprijatan po bebu. Nakon ultrazvuka roditelj dobija savet oko širokog povoja, a ukoliko ima potrebe dete se šalje ortopedu. U ordinaciji se može obaviti i UZ kukova kod starije dece, gde je indikacija otkrivanje izliva u zglobu kuka.

ULTRAZVUK MOZGA KOD DECE

Ultrazvuk mozga je slikoviti prikaz moždane strukture. Pomoću njega se vide normalne strukture mozga, ali se mogu uočiti i potencijalne anomalije razvoja mozga, upalni procesi mozga, tumori mozga, razne vrste krvarenja u mozgu i hipoksično-ishemične promene mozga. Pregled se radi kroz veliku fontanelu.

UZ mozga kod dece se može obavljati koliko god često je to potrebno, u svako doba, bez anestezije. Pregled je siguran, brz i bez štetnih efekata.

Savremeni pedijatri preporučuju da se svakom detetu uradi US moždanih struktura po principu screeninga, zarad rane detekcije eventualno prisutnih urođenih anomalija.

KONSULTATIVNI PREGLEDI SPECIJALISTA

U ordinaciji su na raspolaganju konsultativni pregledi ORL, konsultativni pregledi subspecijalista iz oblasti pulmologije, alergologije, gastroenterologije, kardiologije, nefrologije, kao i konsultacija psihologa.

DODATNE USLUGE

  • Ultrazvuk pluća i abdomena
  • patronažna poseta novorođenčetu
  • obrada pupka
  • brzi streptokokni test
  • inhalacija, aspiracija gornjih disajnih puteva, ispiranje ušiju
  • obrada rana i opekotina
  • EKG

S obzirom na činjenicu da pedijatri nisu tu samo da leče, već i da vam pomognu kroz razgovor i preventivu, u ordinaciji se organizuju i preventivno edukativne radionice i individualni i savetodavni razgovori.

Sajt: http://www.drmirjanalukic.rs/

Vaša Ocena

Ostavite recenziju

Opšti utisak
Objavljivanje ...
Vaša ocena je uspešno poslata
Molimo vas da popunite sva polja
Captcha check failed
Vesna 11. августа 2018. 09:11
Vaša ocena

Doktorica je veoma prijatna, izuzetan pedijatar i lekar u kojeg imam poverenja, veoma savesna i naprosto fantastična!

Slađana 11. августа 2018. 09:05
Vaša ocena

Nije lako naći pedijatra od poverenja. Moje dete je specifično i ja sam pronašla odličnog pedijatra i veoma prijatnu ordinaciju.