Pedijatrijski pregledi dece, ultrazvuk kukova, glave, stomaka i pojedinačnih organa. Pregledi dečijih specijalista. Školica za roditelje i buduće roditelje.

Dr Olivera Savić 5 1 Dostavite Vašu Ocenu
5,00
OCENA
1
BROJ GLASOVA
2
GODINE SARADNJE
STANDARD
PAKET

Radno vreme

Ponedjeljak

09 -12H - 17-19H

Utorak

09 -12H - 17-19H

Sreda

09 -12H - 17-19H

Četvrtak

09 -12H - 17-19H

Petak

09 -12H - 17-19H

Subota

Po zakazivanju

Nedelja

Po zakazivanju

Adresa

Naša Adresa:

Nenada Mitrova 5, Novi Sad

GPS:

45.25299654372272, 19.829342941227992

Autobuske linije:

5

Kako do nas
Kontaktirajte firmu

Korisne informacije

Mogućnost rezervacije

Obezbeđen parking

Dr Olivera Savić

 Zdrava i srećna deca, pravilno informisani, edukovani i, samim tim, smireni roditelji, dolazak kod pedijatra radi preventive, a ne lečenja dece – to su ciljevi pedijatrijske ordinacije – pedijatar Dr Olivera Savić, u Novom Sadu.

Pedijatar dr Olivera Savić neguje holistički pristup prema pacijentu, te se svakom pacijentu posvećuje ponaosob, uz puno poštovanje roditeljskih želja i mišljenja. Podstiče preventivu, koja se ostvaruje kroz edukaciju roditelja, a poželjna je i pre rođenja deteta. Jer, samo pravilni izbori mogu sačuvati zdravlje vašeg deteta, a odgovornost je na vama. Naravno, potrebno je da vas pedijatar uputi u sve to.

Pedijatrijska ordinacija Dr Olivera Savić je mesto gde ćete pronaći oslonac i podršku, kao i odgovor na svako vaše pitanje, u bilo koje doba dana.

PEDIJATAR – PEDIJATRIJSKI PREGLEDI DECE

U ordinaciji se obavljaju pedijatrijski pregledi bolesne i zdrave dece. To podrazumeva dijagnostiku i lečenje bolesne dece, kao i savetovalište za zdravu decu. Usluge koje se takođe obavljaju su vakcinacija dece i inhalacija.

Svaki pedijatrijski pregled prate i konsultacije i savetovanje, a roditelj dobija odgovor na svako pitanje ili nedoumicu, uz puno pažnje i strpljenja.

Ukoliko roditelje zanima i homeopatsko lečenje, ovde mogu dobiti preporuku homeopatskih lekova u odnosu na tegobe deteta, s obzirom na to da je dr Savić edukovana i iz ove oblasti.

ULTRAZVUK KUKOVA, GLAVE, STOMAKA I POJEDINAČNIH ORGANA

Ultrazvuk kukova kod dece podrazumeva obavezni pregled kada beba napuni mesec dana, ali i kod starije dece, ukoliko za tim ima potrebe.

Ultrazvuk mozga kod dece se obavlja da bi se ustanovila slika moždanih struktura i uočile eventualne anomalije razvoja mozga, upalni procesi mozga, tumori mozga, razne vrste krvarenja u mozgu i hipoksično-ishemične promene mozga.

Ultrazvuk abdomena kod dece je važan kod pregleda organa gastrointestinalnog i genitourinarnog trakta, jer se njime dobija detaljan uvid u stanje abdominalnih organa. Ovim ultrazvukom pregleda se jetra, žučne kesica, žučni kanali, pankreas, slezina i bubrezi.

PREGLEDI SPECIJALISTA

U ordinaciji se mogu zakazati i konsultativni pregledi dece kod specijalista iz svih oblasti. Na raspolaganju su:

  • dermatolog
  • dečiji urolog – prof. dr Dragan Katanić
  • dečiji hirurg
  • alergolog
  • imunolog
  • nefrolog
  • logoped – dr sci. med. Mila Veselinović
  • dečiji psiholog – dr spec. med. Sanja Treter Arsenijević
  • dečiji endokrinolog – prof. dr Dragan Katanić
ŠKOLICA ZA RODITELJE I BUDUĆE RODITELJE

Kako bi se roditelji što bolje edukovali o zdravlju svoje dece, u ovoj ordinaciji se organizuje školica za roditelje, individualno ili grupno, po želji roditelja. Obuhvata savetodavne razgovore između pedijatra, psihologa i roditelja, gde po potrebi može da prisustvuje i logoped i defektolog. Obrađuju se teme koje posebno zanimaju roditelje koji se prijave.

Za parove koji čekaju ili planiraju prinovu, funkcioniše i školica roditeljstva, sa ciljem da se budućim majkama i očevima pruži podrška, odagna strah, reše nedoumice i daju stručni odgovori na sva njihova pitanja. Tako pripremljeni roditelji bivaju staloženiji i rasterećeniji, a time i lakše pristupaju velikoj odgovornosti koju roditeljstvo nosi. Takođe, još pre rođenja deteta počinje da se gradi odnos pun poverenja, koji je izuzetno bitan i koji vas lišava bespotrebnih briga u prvim danima i mesecima po rođenju vaše bebe.

Vaša Ocena

Ostavite recenziju

Opšti utisak
Objavljivanje ...
Vaša ocena je uspešno poslata
Molimo vas da popunite sva polja
Zlatko Stanišić 20. septembra 2017. 16:04
Opšti utisak

Odličan lekar sve preporuke!