Pedijatrijski pregledi dece, ultrazvuk kukova, glave, stomaka i pojedinačnih organa. Pregledi dečijih specijalista. Školica za roditelje i buduće roditelje.

Dr Olivera Savić 5 10 Dostavite Vašu Ocenu
5,00
OCENA
10
BROJ GLASOVA
7
GODINE SARADNJE
STANDARD
PAKET

Radno vreme

Ponedeljak

09 -12H - 17-19H

Utorak

09 -12H - 17-19H

Sreda

09 -12H - 17-19H

Četvrtak

09 -12H - 17-19H

Petak

09 -12H - 17-19H

Subota

Po zakazivanju

Nedelja

Po zakazivanju

Adresa

Naša Adresa:

Nenada Mitrova 5, Novi Sad

Autobuske linije:

5

Kako do nas
Kontaktirajte firmu

Korisne informacije

Mogućnost rezervacije

Obezbeđen parking

Dr Olivera Savić

 Zdrava i srećna deca, pravilno informisani, edukovani i, samim tim, smireni roditelji, dolazak kod pedijatra radi preventive, a ne lečenja dece – to su ciljevi pedijatrijske ordinacije – pedijatar Dr Olivera Savić, u Novom Sadu.

Pedijatar dr Olivera Savić neguje holistički pristup prema pacijentu, te se svakom pacijentu posvećuje ponaosob, uz puno poštovanje roditeljskih želja i mišljenja. Podstiče preventivu, koja se ostvaruje kroz edukaciju roditelja, a poželjna je i pre rođenja deteta. Jer, samo pravilni izbori mogu sačuvati zdravlje vašeg deteta, a odgovornost je na vama. Naravno, potrebno je da vas pedijatar uputi u sve to.

Pedijatrijska ordinacija Dr Olivera Savić je mesto gde ćete pronaći oslonac i podršku, kao i odgovor na svako vaše pitanje, u bilo koje doba dana.

PEDIJATAR – PEDIJATRIJSKI PREGLEDI DECE

U ordinaciji se obavljaju pedijatrijski pregledi bolesne i zdrave dece. To podrazumeva dijagnostiku i lečenje bolesne dece, kao i savetovalište za zdravu decu. Usluge koje se takođe obavljaju su vakcinacija dece i inhalacija.

Svaki pedijatrijski pregled prate i konsultacije i savetovanje, a roditelj dobija odgovor na svako pitanje ili nedoumicu, uz puno pažnje i strpljenja.

Ukoliko roditelje zanima i homeopatsko lečenje, ovde mogu dobiti preporuku homeopatskih lekova u odnosu na tegobe deteta, s obzirom na to da je dr Savić edukovana i iz ove oblasti.

ULTRAZVUK KUKOVA, GLAVE, STOMAKA I POJEDINAČNIH ORGANA

Ultrazvuk kukova kod dece podrazumeva obavezni pregled kada beba napuni mesec dana, ali i kod starije dece, ukoliko za tim ima potrebe.

Ultrazvuk mozga kod dece se obavlja da bi se ustanovila slika moždanih struktura i uočile eventualne anomalije razvoja mozga, upalni procesi mozga, tumori mozga, razne vrste krvarenja u mozgu i hipoksično-ishemične promene mozga.

Ultrazvuk abdomena kod dece je važan kod pregleda organa gastrointestinalnog i genitourinarnog trakta, jer se njime dobija detaljan uvid u stanje abdominalnih organa. Ovim ultrazvukom pregleda se jetra, žučne kesica, žučni kanali, pankreas, slezina i bubrezi.

PREGLEDI SPECIJALISTA

U ordinaciji se mogu zakazati i konsultativni pregledi dece kod specijalista iz svih oblasti. Na raspolaganju su:

  • dermatolog
  • dečiji urolog – prof. dr Dragan Katanić
  • dečiji hirurg
  • alergolog
  • imunolog
  • nefrolog
  • logoped – dr sci. med. Mila Veselinović
  • dečiji psiholog – dr spec. med. Sanja Treter Arsenijević
  • dečiji endokrinolog – prof. dr Dragan Katanić
ŠKOLICA ZA RODITELJE I BUDUĆE RODITELJE

Kako bi se roditelji što bolje edukovali o zdravlju svoje dece, u ovoj ordinaciji se organizuje školica za roditelje, individualno ili grupno, po želji roditelja. Obuhvata savetodavne razgovore između pedijatra, psihologa i roditelja, gde po potrebi može da prisustvuje i logoped i defektolog. Obrađuju se teme koje posebno zanimaju roditelje koji se prijave.

Za parove koji čekaju ili planiraju prinovu, funkcioniše i školica roditeljstva, sa ciljem da se budućim majkama i očevima pruži podrška, odagna strah, reše nedoumice i daju stručni odgovori na sva njihova pitanja. Tako pripremljeni roditelji bivaju staloženiji i rasterećeniji, a time i lakše pristupaju velikoj odgovornosti koju roditeljstvo nosi. Takođe, još pre rođenja deteta počinje da se gradi odnos pun poverenja, koji je izuzetno bitan i koji vas lišava bespotrebnih briga u prvim danima i mesecima po rođenju vaše bebe.

Vaša Ocena

Ostavite recenziju

Opšti utisak
Objavljivanje ...
Vaša ocena je uspešno poslata
Molimo vas da popunite sva polja
Captcha check failed
Djurdjeviczoran 20. marta 2019. 13:58
Vaša ocena

🙂

Goca 18. februara 2019. 09:05
Vaša ocena

Za doktorku Oliveru Savic samo reci hvale imam ,sve preporuke !

Nema 8 sledećih ocena Pogledaj Sledeće Ocene