Club Reset u Sremskoj Kamenici, mesto za obeležavanje važnih događaja i posebnih trenutaka koji se pamte. Venčanja, krštenja, rođendana, korporativni događaji.

Club Reset 4 2 Dostavite Vašu Ocenu
4,00
OCENA
2
BROJ GLASOVA
8
GODINE SARADNJE
PREMIUM
PAKET

Radno vreme

Ponedeljak

08-16H

Utorak

08-16H

Sreda

08-16H

Četvrtak

08-16H

Petak

08-16H

Subota

08-16H

Nedelja

08-16H

Kako do nas
Kontaktirajte firmu

Korisne informacije

Mogućnost rezervacije

Obezbeđen parking

Paćanje karticom

Club Reset

Na padinama Fruške gore u Sremskoj Kamenici na Čardaku, u pravoj oazi mira daleko od uobičajene svakodnevnice smešten je Club Reset – organizacija venčanja, kojeg ističe savremeni enterijer i luksuzni eksterijer.

Prostor za venčanja

Club Reset svojim moderno osmišljenim prostorom i šarenolikim sadržajem, čini idealan prostor za obeležavanje važnih događaja i posebnih trenutaka. Savremeni stil, lepo osmišljen i uređen prostor, svojim gostima pruža pravi odmor i relaksaciju u bazenima i teniskim terenima, kao i mogućnost prenoćišta u komforno uređenim apartmanima. Poseban apartman koji se ističe od svih a nosi epitet unikatnog apartmana, smešten je na samom krovu kompleksa odakle se pruža predivan pogled na okolinu.

Organizacija venčanja

Club Reset u svom udobnom i savremeno opremljenom ambijentu, gde je svaki detalj pažljivo osmišljen sa veličanstvenim prostorom, daje jedinstvenu atmosferu gde se mogu organizovati glamurozna venčanja, svečane prilike i proslave, vama lepih trenutaka koji se pamte, kao što su rođendani, krštenja i godišnjice. U ovom nesvakidašnjem ambijentu možete organizovati posebne prilike u kojima Vi možete biti domaćin događaja organizovanog u potpunoj privatnosti prostora.

Ljubazno osoblje uvek je tu i spremno da vam u svakom trenutku ukaže puno poverenje i pažnju i time učini da svaki vaš događaj ostane u lepom sećanju. Bogat sadržaj cluba svakom gostu omogućava udoban boravak a mogu se organizovati i ostali korporativni događaji.

Na samo nekoliko minuta od Novog Sada i na manje od sat vremena od Beograda, ušuškan u tišini prirode očekuje vas Club Reset gde ste uvek dobrodošli!

Sajt: https://www.clubreset.org/

video prezentacija

Vaša Ocena

Ostavite recenziju

Opšti utisak
Objavljivanje ...
Vaša ocena je uspešno poslata
Molimo vas da popunite sva polja
Captcha check failed
Marko 17. septembar 2018. 21:54
Vaša ocena

Predivan restoran za užitak, odmor i druženje. Prelepo uređen i čist!

Vesna 17. septembar 2018. 21:53
Vaša ocena

Jedan predivan restoran za prenoćište. Prelepo uređen a sama atmosfere toliko pozitivna i lepa. Sve preporuke za vas.