Oprema za stolare: iverica, sečenje, kantovanje, udvajanje, klizni mehanizmi, aluminijumski ramovi, dezenirano staklo, okovi. Izrada i montaža nameštaja.

0,00
OCENA
0
BROJ GLASOVA
8
GODINE SARADNJE
STANDARD
PAKET

Radno vreme

Ponedeljak

08-16H

Utorak

08-16H

Sreda

08-16H

Četvrtak

08-16H

Petak

08-16H

Subota

08-14H

Nedelja

-

Kako do nas
Kontaktirajte firmu

Bap Promet

Za uređenje stambenog i poslovnog prostora potrebno je puno truda, mašte i ideja. Nekad i nismo sigurni kako baš želimo da funkcionalno uredimo prostor u kojem živimo. Često nam je potrebno nečije mišljenje ili sugestija. Izrada nameštaja u Bap Prometu iz Futoga, nudi vam mogućnost da opremite prostor baš onako kako ste oduvek želeli.

Izložbeni salon nameštaja Bap Prometa, nalazi se na Novom Naselju, Partizanskih baza br.11 u Novom Sadu.

Izrada nameštaja po meri

Bap Promet bavi se projektovanjem, izradom i montažom nameštaja po meri prostora i želji kupca.

Sa idejom koju imate onako kako želite da uredite vaš prostor u domu, bilo da se radi o kuhinji ili prostoru gde najčešće boravite, dođite u naš salon i mi ćemo vam pomoći!

Izrada kuhinja po meri i želji kupca

Ako ste se odlučili da vaša kuhinja izgleda moderno a pritom i funkcionalno, osmislite i uz predlog i skice dizajnera u našem salonu zajedno sa vama kreiramo idejno rešenje. Idejno rešenje je proizvod vaših zahteva i naših sugestija.

Izrađujemo kuhinje u kombinaciji od bojenog ili furniranog medijapana, drveta, u kombinaciji sa staklom, aluminijumom i drugo. Uz upotrebu kvalitetnih materijala u kuhinje ugrađujemo prateći materijal kao što su: šarke, okov, klizači, sudopere, ručice, vešalice, dekorativno staklo. Okovi su odličnog kvaliteta, renomiranih svetskih proizvođača kao što su: BLUM, HAFELLE, GRASS, FGV i drugo.

Takođe, u našem izložbenom salonu pronaćićete sitnice koje ulepšavaju vaš stambeni ili poslovni prostor. Tako možete naći svu stolarsku opremu, sve potrebne delove za nameštaj, ali i gotove proizvode za vaš prostor u kojem boravite.

Izrada nameštaja od pločastih materijala

U Bap Prometu izrađujemo nameštaj od pločastih materijala kao što je:

  • nameštaj od iverice

  • nameštaj od univera (oplemenjene iverice)

  • nameštaj od medijapana

  • nameštaj od drveta

Svaki komad nameštaja koji god vam zatreba za opremanje stambeng i poslovnog prostora, Bap Promet stoji vam na usluzi. Možda vašoj trpezariji nedostaju sto i stolice, ili ugaona garnitura u dnevnoj sobi? Da li vam treba funkcionalan garderober ili neki drugi komad nameštaja? Bap Promet je tu da vam pomogne i da svaki komad nameštaja donese na željenju adresu i montira.

Izrada nameštaja za poslovni prostor

Opremanje poslovnog prostora je veliki izazov. Treba stvoriti okruženje u kojem ćete se vi, vaši zaposleni i klijenti osećati prijatno.

Bap Promet izrađuje i oprema vaš poslovni prostor, bilo da se radi o kancelariji, baru kafiću, hotelu ili drugom poslovnom prostoru.

Takođe, u našem izložbenom prostoru pronaćićete kancelarijske stolice, radne fotelje, pisaće i kompjuterske stolove i drugi nameštaj.

Na nameštaj koji izrađujemo i prodajemo našim kupcima dajemo garanciju.

Obradujte sebe i svoj stambeni ili poslovni prostor nameštajem iz Bap Prometa!

Ostavite recenziju

Opšti utisak
Objavljivanje ...
Vaša ocena je uspešno poslata
Molimo vas da popunite sva polja
Captcha check failed