Tehničko održavanje stambenih zgrada. Profesionalni predsednik skupštine stanara. Čišćenje zgrada, stanova i poslovnih prostora. Adaptacije stanova, popravke.
4,00
OCENA
2
BROJ GLASOVA
3
GODINE SARADNJE
STANDARD
PAKET

Radno vreme

Ponedeljak

8-16H

Utorak

8-16H

Sreda

8-16H

Četvrtak

8-16H

Petak

8-16H

Subota

Neradna

Nedelja

Neradna

Kako do nas
Kontaktirajte firmu

Korisne informacije

Obezbeđen parking

Vi & Vi

Vi & Vi je firma u koja se bavi održavanjem zgrada, čišćenjem objekata i ostalim uslugama. Za 10 godina postojanja postala je vodeća u ovoj oblasti u Novom Sadu i okolini. Sa 25 zaposlenih i sopstvenim voznim parkom, kompanija je u mogućnosti da izađe u susret svim potrebama klijenata i da im pruži uvek više, kvalitetnije i sigurnije.

Održavanje zgrada

Vi & Vi brine o 150 zgrada u Novom Sadu i oko 5000 stanova i lokala.

Njihovi klijenti su Skupštine stanara, firme i pojedinačna domaćinstva. Za njih, Vi & Vi obavlja sledeće usluge:

 • Tehničko održavanje zgrada
 • Održavanje higijene stambenih i poslovnih objekata
 • Spremanje stanova
 • Zastupanje skupštine stanara – profesionalni upravnik zgrada
 • Adaptacije stanova
 • Video nadzor i kontrola pristupa
 • Izrada i montaža kapija
 • Bravarski radovi
 • Molerski radovi
 • Radovi majstora iz svih oblasti

Prednost ove firme i odnosu na većinu drugih koje se bave istom delatnošću je što ima sopstvenu radionicu i majstore svih profila, što rezultira kvalitetom, brzinom i garancijom. Vi & Vi  nema podizvođače radova, u njihovoj ekipi se nalaze njihovi vodoinstalateri, instalateri centralnog grejanja, elektroinstalateri, moleri, keramičari, bravari, limari, elektroničari, mašinci, liftadžije.

Takođe, Vi & Vi  poseduje sopstveni vozni park (kompletno opremljena vozila sa osnovnim alatom i materijalom), što omogućava da mogu da intervenišu u svakom momentu.

TEHNIČKO ODRŽAVANJE ZGRADA

održavanje zgrada koje obavlja spada redovno održavanje, hitne intervencije i investicioni održavanje zajedničkih delova zgrade. Potpisuje se Ugovor o održavanju sa Skupštinom stanara i time su usluge tekućeg održavanja, izlasci dežurne službe u administrativne usluge pokrivene stalnim troškovima održavanja.

Redovno tehničko održavanje zgrada podrazumeva:

Održavanje vodovodnih i kanalizacionih mreža

Pregled i provera vodovodnih i kanalizacionih cevi, konstatovanje kvara, održavanje instalacije u tehnički u+ispravnom stanju; Zatvaranje vode u zgradi u slučaju otklanjanja havarije; odgušivanje odvoda vertikale i horizontale; Šelnovanje oštećenih vodovodnih cevi do rekonstrukcije ili zamene istih + Nabavka i zamena gumica na slavini, sve konstatacije kvarova; Sva odgušenja;

Održavanje instalacija centralnog grejanja

Pregled, defektaža i održavanje glavne instalacije u tehnički ispravnom stanju bez investicionih radova; Konstatovanje kvara; Zatvaranje dela sistema grejanja u slučaju kvara i ponovno puštanje u rad sa odzračivanjem; Prepakivanje postojećih radijatorskih ventila bez zamene istih; Odzračivanje sistema na centralnim odzračnim slavinama i na radijatorskim odzrakama) + Ispiranje radijatora; Zračenje radijatora;

Održavanje elektroinstalacija

Zamena standardnih E27 sijalica jednom mesećno ili po pozivu Predsednika skupštine stanara; Pregled i kontrola klasičnih instalacija i konstatovanje kvara; Pregled agregata za nužno i panično svetlo; Provera ispravnosti interfona i video nadzora; Provera interfonske i mehaničke brave i štelovanje Diplomata – mehanizma za zatvaranje vrata); Podešavanje stepenišnog automata i vremenskog prekidača za dežurno svetlo; Promena patrona topljivog osigurača) + Nabavka i zamena topljivog osigurača, sijaličnih grla, utičnica, prekidača; Podizanje automatskog osigurača; Promena indikatora kupatila;

Održavanje liftova

Pregled postrojenja lifta i kontrola rada, Konstatovanje kvara, Izlazak po pozivu zbog zastoja lifta i otklanjanje kvara, Provera pravilnosti rada svih sigurnosnih uređaja; Provera noseće užadi ili lanaca; Zamena signalnih sijalica i standardnih sijalica; Provera izolacije svih strujnih kola i njihovih veza sa uzemljenjem; Čišćenje i podmazivanje svih delova lifta; Provera ispravnosti rada lifta pri vožnji i stajanju; Zamena prekidača za svetlo i uložaka osigurača u mašinskoj kućici; Zamena razbijenog stakla na vratima kabine lifta.

Održavanje hidrouređaja

Konstatacija kvara i uklanjanje bez zamene nekog dela; Čišćenje i podmazivanje; Pregled provere signalizacije, provera pravilnosti rada; Prepakivanje i popravka svih ventila.

Održavanje gasnih kotlarnica

Za hitne intervencije ekipa izlazi na teren od 0-24h!

Za domaćinstva koja se nalaze u zgradama sa kojima Vi & Vi ima potpisan ugovor o održavanju važe popusti i pogodnosti plaćanja i za neke od ostalih usluga u stanovima.

Možete se odlučiti da vam ova firma obavlja i redovno održavanje higijene zgrade.

TRANSPARENTNOST

Dodatna prednost saradnje sa firmom Vi & Vi je i transparentnost obavljenih poslova. Naime, svakog meseca, predsednik Skupštine stanara dobija kompletan uvod u sve poslove koji su obavljeni, u objedinjenom izveštaju.

ČIŠĆENJE STAMBENIH ZGRADA, STANOVA I POSLOVNIH PROSTORA

Jedna od delatnosti kojom se Vi & Vi uspešno bavi je i održavanje higijene objekata, i to:

 • Čišćenje stambenih zgrada
 • Čišćenje poslovnih prostora
 • Čišćenje stanova

Za besprekornu čistoću i higijenske uslove koji su neophodni za zdrav i prijatan boravak u prostorima u kojima živite i radite angažuju se vredne i uredne spremačice, koje se redovno kontrolišu, na zadovoljstvo nekoliko stotina klijenata.

Ukoliko u vašoj zgradi nema ko da se lati obaveza predsednika Skupštine stanara i želite da to obavlja zastupnik Skupštine stanara, detalje saznajte na stranici Profesionalni upravnik Skupštine stanara, Novi Sad.

Ako vas zanimaju adaptacije stanova, video nadzor i alarmi, bravarski, molerski, vodoinstalaterski radovi ili druga usluga bilo koje vrste majstora, pogledajte stranicu Usluge za domaćinstva, stambene i poslovne zgrade.

GALANTERIJA OD KOVANOG GVOŽĐA

Nova delatnost kojom se firma Vi & Vi bavi je izrada galanterije od kovanog gvožđa. Iz široke ponude izdvaja se veliki izbor stolica, sofa, čiviluka, držača za kišobrane, klupe, šank stolice i drugo.

Galanterija od kovanog gvožđa izrađuje se po vašoj želji i ideji.

ELEMENTI OD PERFORIRANOG LIMA

Upotreba perforiranog lima je mnogostruka. Prema vašoj želji mogu se dekorisati kapije, ograde, terase i drugo. Takođe, vršimo usluge sečanja i farbanja lima prema zahtevu kupca.

Sajt: http://www.vivi.co.rs/

Vaša Ocena

Ostavite recenziju

Opšti utisak
Objavljivanje ...
Vaša ocena je uspešno poslata
Molimo vas da popunite sva polja
Captcha check failed
Njemeš 4. oktobra 2018. 19:02
Vaša ocena

Predusetljivi i profesionalni. Bravo!

Dragiša Dača 4. oktobra 2018. 19:01
Vaša ocena

Najbolji ste, sve pohvale!