Nautička oprema za čamce, brodove, skutere i glisere. Prodaja nautičke opreme, boje za čamce, antivegetativni premazi, gumeni čamci, motori, brodovi, gliseri.

Gros Inox – nautička oprema 4 2 Dostavite Vašu Ocenu
4,00
OCENA
2
BROJ GLASOVA
16
GODINE SARADNJE
STANDARD
PAKET

Radno vreme

Ponedeljak

08 - 20H

Utorak

08 - 20H

Sreda

08 - 20H

Četvrtak

08 - 20H

Petak

08 - 20H

Subota

08 - 14H

Nedelja

Neradna

Kako do nas
Kontaktirajte firmu

Korisne informacije

Paćanje karticom

Gros Inox - nautička oprema

Prodavnica GROS INOX d.o.o. Novi Sad

Adresa:
Partizanskih baza 4
21000 Novi Sad
Srbija

Telefon:
+381 21 400 596
+381 21 47 90 132
+381 21 47 90 133

Prodavnica GROS INOX d.o.o. Beograd

Adresa:
Dzona Kenedija 14
11070 Novi Beograd
Srbija

Telefon:
+381 11 2601 439
+381 64 6499 425

Servis GROS INOX d.o.o. Novi Sad

Adresa:
bul. Vojvode Stepe
21000 Novi Sad
Srbija

Telefon:
+381 63 532 367
+381 64 611 72 80

Trgovačko preduzeće Gros inox osnovano je 2001. godine, sa sedištem u Novom Sadu. Firma se bavi prodajom kompletne nautičke opreme i prodajom prohromskih šrafova (nerđajući čelik).

NAUTIČKA OPREMA

U bogatu ponudu nautičke opreme uključena je kompletna oprema za čamce, brodove,skutere, glisere. Prodajni program obuhvata veliki izbor nautičke opreme, kao što su: creva, pumpice, bitve, škopci, rezervoari, navigacijska svetla, sonari, komande za upravljanje brodom, sidra, lanci, konopi, vitla, bove, bokobrani, karabinjeri, šarke, bravice, merdevine, ograde za brodove, prsluci i kolutovi za spasavanje, vesla, kormila, volani, tende, Hempel antialgini i boje za čamce i brodove.

Pored toga, od 2014. godine, firma Gros Inox doo postala je zastupnik Tohatsu vanbrodskih motora.

SERVIS za vanbrodske motore i održavanje plovila

Gros Inox je nakon dugogodišnjeg iskustva i rada u oblasti nautike odlučio da osnuje sopstveni servis. Servis se nalazi u skopu hale u kojoj se nalazi i zimovnik za plovila. Gros Inox servis poseduje veoma kvalitetan i stručan kadar za servisiranje svih vanbrodskih motora, kao i za održavanje plovila. Vrišimo i ugradnju nautičke opreme u Vaša plovila. Kvalitetnim radom,ljubaznošću i realnim rokovima do Vašeg poverenja.

Servis se nalazi u Novom Sadu, nedaleko od našeg prodajnog objekta.

ZAŠTO HEMPEL BOJE?

Jedan od problema koji muči ljubitelje plovidbe jeste kada njihovog ljubimca nešto sprečava da zablista. Pesak, kamenje, udarci pa i sama voda mogu dosta da naštete.  Zato su tu Hempelboje za čamce. Hempel je fabrika najpoznatija po paleti lakova za zaštitu jahti i brodova. Proizvodi najkvalitetnije premaze koji zadovoljavaju i ekološke zahteve. U Hempel-ovom programu pronaći ćete najbolje temeljne premaze, koji čuvaju brod od korozije i propadanja usled delovanja okruženja. U ponudi su i završni premazi koji osim zaštitne imaju i ukrasnu ulogu, i  imaju čvrst i gladak film otporan na habanje.

Antivegetativni premazi štite podvodni deo plovila od obrastanja raznih biljaka, a razlozi su  podjednako estetske i ekonomske prirode. Vlasnici čamaca znaju brodovi koji su neprestano u vodi obrastaju vrlo brzo, pa bioaktivni materijali u antivegetativnim premazima moraju delovati  na razne alge. Hempelovi antivegetativni premazi ne sadrže organometale, a naš je savet da kod ovih premaza ne štedite.

Ostali proizvodi su bezbojni lakovi zadržavaju prirodni izgled drveta pritom ga štiteći na odgovarajući način, premazi za zaštitu tikovine koji čiste i osvežavaju tikovinu naglašavajući boju i lepotu ovog drveta bez zamašćivanja, sredstva za skidanje stare boje kao i sredstva za održavanje čamca.

DEEPER SMART FISH FINDER

Ako ne želite da sedite satima na pogrešnom mestu, zabačene pecaljke na mestu gde nema ribe, koristite aparat Deeper. Deeper je prvi svetski Smart Fish Finder napravljen za amatere i profesionalce. On Vas ne vezuje za čamac ili brod, već ga možete koristiti i sa obale.

KAKO SE KORISTI DEEPER SMART FISH FINDER?

Kako biste mogli da koristite Deeper Smart Fish Finder neophodno je da imate telefon koji sadrži Android ili IOS operativni sistem. Nakon što kupite Deeper Smart Fish Finder, skinite besplatnu aplikaciju na svoj smart telefon ili tablet. Za android telefone skidate aplikaciju na Google Play, a ukoliko imate IOS operativni sistem skinite aplikaciju na App Store. Nakon toga, Deeper ubacite u vodu i uključite Bluetooth na svom telefonu ili tablet računaru. Na taj način će se uspostaviti konekcija između ova dva uređaja.

Deeper Smart Fish Finder ima mogućnost skeniranja i prikazivanja ribe 50 metara u širinu i u dubinu. Vežete ga za najlon ili kanap i bacite u vodu. Deeper pluta po površini kao što to čini i svaki plovak. Informacije koje će Vam dati Deeper su neverovatne – videćete oblik dna,veličinu riba, mesta na kojima se one nalaze, ali i na kojoj se dubini nalaze. On Vam obezbeđuje i brojne druge interesantne podatke kao što su temperatura, prognoza sa naredne dane, čuva informacije u vezi sa mestom i vremenom pecanja itd.

Za sve ljubitelje krstarenja i nautike trenutno se u prodaji može naći izuzetno popularan čamac Manta Ray. Čamac Manta Ray je odličan izbor ukoliko Vam treba čamac bilo za sport ili razonodu, a njegova glavna prednost je to što je lak i zahvaljujući svom obliku razvija izuzetnu brzinu. Dužina čamca je 4.20m, širina 1.75m, a visina 0.90m i pritom je težine samo 220 kg. Uz čamac Manta Ray preporučeno je koristiti motor snage od 15 do 35Ks.

Više o gumenim čamcima, brodovima, gliserima i vanbrodskim motorima možete pogledati na stranici Gumeni čamci, vanbrodski motori, brodovi i gliseri.

Ukoliko Vas interesuju prohromski šrafovi, više o njima možete naći na stranici Prohromski šrafovi.

Vaša Ocena

Ostavite recenziju

Opšti utisak
Objavljivanje ...
Vaša ocena je uspešno poslata
Molimo vas da popunite sva polja
Captcha check failed
Vukdelija 18. avgusta 2018. 21:52
Vaša ocena

Volim da kupujem kod vas, uvek ponešto pronađem što mi je potrebno za čamac. Svaka preporuka.

Tihomir 18. avgusta 2018. 21:51
Vaša ocena

Ovo je prava prodavnica za sve ljubitelje rečnog turizma. Sve za čamce i glisere, poznatih marki! Svuda vas preporučujem.