Kućna i ambulantna zdravstvena nega beba, dece, odraslih i starih, 24 časa dnevno, u Beogradu i široj okolini. Usluge geronto domaćice. Nega porodilja.

Mobilna sestra 5 2 Dostavite Vašu Ocenu
5,00
OCENA
2
BROJ GLASOVA
9
GODINE SARADNJE
PREMIUM
PAKET

Radno vreme

Ponedeljak

00-24H

Utorak

00-24H

Sreda

00-24H

Četvrtak

00-24H

Petak

00-24H

Subota

00-24H

Nedelja

00-24H

Kako do nas
Kontaktirajte firmu

Korisne informacije

Mogućnost rezervacije

Obezbeđen parking

Mobilna sestra

Koliko puta su Vam trebale medicinske usluge koje se obavljaju u ambulanti, ali hitno, van radnog vremena domova zdravlja, bez čekanja, ili možda u Vašem stanu? Da li je Vama ili nekom od bliskih ljudi ikada zatrebala zdravstvena ili kućna nega nakon operacije, porođaja, davanje injekcija ili druge usluge medicinskih sestara? Imate li u porodici nepokretne ili stare osobe kojima je potrebna pomoć i nega?

Sve ove usluge možete potražiti u ambulanti ili kod Vaše kuće, jer sada postoji privatna ambulanta za zdravstvenu negu Mobilna sestra, koja ordinira 24 sata dnevno, u Beogradu i široj okolini. Služba je organizovana kroz ambulantni i terensko-patronažni rad, a njojme je obuhvaćena  zdravstvena nega beba, dece, odraslih i starih, dakle, pokrivene su sve generacije. Ambulantu vodi Žaklina Nedeljković, medicinska sestra.

KUĆNA NEGA STARIH OSOBA

Ukoliko brinete o starim ili nepokretnim osobama i ne možete non stop da budete uz njih ili da im pružite adekvatnu negu, Mobilna sestra će poslati osobu koja će pružiti kompletnu pomoć starim osobama. U ovaj domen spada briga o nepokretnim osobama i njihova nega, usluge geronto domaćice, priprema i služenje obroka, pomoć pri kretanju i korišćenju ortopedskih pomagala, pomoć i briga o osobama sa demencijom, nabavka i briga o redovnom uzimanju lekova, odvođenje na lekarski pregled, druženje, palijativno zbrinjavanje, nabavka kućnih potrepština, pranje veša, peglanje, pranje posuđa…

Kućna nega starih lica može obuhvatiti sve nabrojane segmente ili samo neki od njih, prema vašoj potrebi i dogovoru.

KUĆNA ZDRAVSTVENA NEGA

U situacijama kada ne možete da odete do ambulante, a potrebne su vam usluge medicinske sestre,  stručna nega bolesnika može da se obavi i kod Vas. Medicinska pomoć u kućipodrazumeva davanje injekcija, davanje infuzijapostoperativna nega, terapija rane, per os terapija, parenteralna ishrana, postoperativna rehabilitacija, nega kolostoma i zamena diska stome, nega i prevencija dekubita, plasiranje ili zamena urinarnih katetera, davanje klizme – u kući ili stanu pacijenta.

Uz to, umesto Vas se mogu obaviti i sve usluge u domovima zdravlja, laboratorijama, bolnicama, apotekama: nabavka lekova i medicinskih pomagala, kao i sve vrste laboratorijskih analiza u saradnji sa laboratorijom Konzilijum, medicinska pomoć i pregledi konsultanata i saradnika.

KUĆNA NEGA PORODILJA

U situacijama kada je porodilji potrebna stručna medicinska pomoć, Mobilna sestra je joj da im dolazi u svakodnevnu posetu, kako bi se obavila nega epiziotomije, nega dojki porodilja (pomoć i rešavanje mastitisa), nega nakon carskog reza. Uz medicinsku sestru, oporavak posle porođaja je brži, dojenje se lakše uspostavlja i mastitis predupređuje ili leči.

ZDRAVSTVENA NEGA NOVOROĐENČADI I BEBA

Od momenta dolaska bebe iz porodilišta, preko prvih nedelja, pa do prvih godina deteta, lakše je kada znate da imate na koga da se oslonite. Na raspolaganju su nega novorođenčeta (obrada pupka, kupanje), nega dece do 3 godine i dece predškolskog uzrasta, masaža beba (obuka prvenstveno za očeve, ali može i za majke), beba siting.

AMBULANTNE USLUGE

Na stručan i maksimalno brz način, u ambulanti ili kod Vaše kuće, obavljaju se sledeće usluge: davanje terapije po nalogu lekara, previjanje rana, uzimanje kompletnih laboratorijskih analiza, merenje pritiska i šećera u krvi.

SAVETOVALIŠTE

Kad god ste u nedoumici, Mobilna sestra će Vam pružiti stručne savete iz nekoliko oblasti: savetovanje iz psihologije, ishrane, vaspitanja, zdravstvenog obrazovanja, zdravstvene rehabilitacije, konsalting zdravstenog menadžmenta.
Ukoliko niste u mogućnosti da dođete u ambulantu, osoblje dolazi kod vas i pruža vam sve zdravstvene usluge u vašem domu.

U ambulanti je angažovan licencirani tim medicinskih radnika, koji su stručni, ljubazni, brižni.

Mobilna sestra je savremeno opremljena ambulanta i pruža vrhunski kvalitet kroz usluge zdravstvene nege i medicinske pomoći u vašem domu, na terenu ili u ambulanti. Kroz saradnju sa velikim brojem partnerskih ordinacija, obavljaju se i konsultativni lekarski pregledi sa stručnjacima iz raznih oblasti medicine, u ambulantnim ili kućnim uslovima.

Privatnu ambulantu za zdravstvenu negu Mobilna sestra predstavili smo i na sajtu www.ordinacije.info.

video prezentacija

Vaša Ocena

Ostavite recenziju

Opšti utisak
Objavljivanje ...
Vaša ocena je uspešno poslata
Molimo vas da popunite sva polja
Captcha check failed
Vladislava i Mirko 12. avgust 2018. 21:43
Vaša ocena

Žaklina svaka čast. Sve preporuke od nas!

Klara 12. avgust 2018. 21:41
Vaša ocena

Gospođa Žaklina je fantastična, uvek nasmejana i veoma ljubazna!!!!