Oralna higijena zuba, popravak zuba, lečenje zuba, uklanjanje zubnog kamenca, vađenje zuba, stomatološka protetika, estetska rekonstrukcija, plombiranje, beljenje zuba.

DM Dent 021 5 2 Dostavite Vašu Ocenu
5,00
OCENA
2
BROJ GLASOVA
7
GODINE SARADNJE
STANDARD
PAKET

Radno vreme

Ponedeljak

13 - 20H

Utorak

13 - 20H

Sreda

13 - 20H

Četvrtak

13 - 20H

Petak

13 - 20H

Subota

Neradna

Nedelja

Neradna

Kako do nas
Kontaktirajte firmu

Korisne informacije

Mogućnost zakazivanja

Obezbeđen parking

DM Dent 021

U moderno opremljenoj stomatološkoj ordinaciji, uz primenu najsavremenijih aparata za lečenje zuba i dijagnostiku stomatoloških problema, sa željom da Vaši zubi zablistaju punim sjajem a da se pri tome osećate opušteno i prijatno, omogućiće Vam stomatološka ordinacija DM Dent 021 iz Sremskih Karlovaca.

DM Dent 021, je ordinacija u kojoj nema mesta za strah i bol. A da je to tako, uveriće Vas stručni tim dva lekara iz domena stomatologije doc.dr Milan Drobac i dr Dejan Škrbić. Kao rezultat dugogodišnjeg i profesionalnog iskustva proizašao je veliki broj zadovoljnih pacijenata. Mi se trudimo da se u našoj ordinaciji DM Dent 021 posvetimo svakom pacijentu ponaosob, da ga posavetujemo, ukažemo na eventualne probleme, saslušamo njihovu priču, i pronadjemo najbolje zajedničko rešenje. Naš cilj je dobro zdravlje zuba za Vas i Vašu porodicu kroz prevenciju. Mi uvek imamo dovoljno vremena da našim pacijentima obezbedimo dovoljno pažnje i ljubavi, da bi zaslužili Vaše poštovanje i poverenje. Kod nas ste uvek dobro došli, a naša dužnost je da Vam omogućimo prijatnu atmosferu i  dobre stomatološke usluge.

Veliki akcenat dajemo na dobru oralnu higijenu, jer je jedan od najvažnijih pokazatelja dobrog opšteg zdravlja i značajno doprinosi prijatnoj spoljašnosti. Mi naše pacijente savetujemo da su redovne posete stomatologu ključ dobrog oralnog zdravlja i zadovoljnog osmeha, a time smanjujemo mogućnost nastanka drugih zdravstvenih problema. U našoj ordinaciji DM Dent 021, radimo kompletne stomatološke usluge i prevencije, popravak zuba, lečenje zuba, uklanjanje zubnog kamenca, vadjenje zuba, protetika i estetska rekonstrukcija.

Stomatološki pregled

Redovnim odlaskom kod zubara i očuvanjem oralne higijene,  već u prvim koracima smanjujemo rizik od nastanka novog karijesa, gubitak zuba, bol i vadjenje. Ovakve preglede treba da praktikujemo bar jednom godišnje.

Lečenje zuba

Najčešći razlog odlaska kod zubara je bol u zubu, preosetljivost na toplo i hladno. To znači, da najverovatnije imamo karijes koji nismo primetili ili nismo redovno odlazili kod svog stomatologa koji bi mogao da nam ukaže na ovaj problem. Karijes koji se neleči vrlo lako može da se proširi i na ostale zube.

Danas je popravka zuba sasvim bezbolna uz korišćenje lokalne anastezije. Kada se radi o dubokom karijesu  vrši se njegovo uklanjanje i postavljanje plombe. Ukoliko je potrebno sprovodi se kanalno lečenje korena zuba. To je čišćenje kanala u okviru korena zuba.

Plombiranje

Kada primetite da Vam se zub počeo kvariti, ne čekajte  ni trenutak već se odmah obratite svom zubaru, kako bi se pokvaren zub mogao na vreme izlečiti i popraviti plombiranjem. Materijale koje danas koristimo vrhunskog su kvaliteta. Dobro se prilagodjavaju boji zuba, ne ispadaju i ne menjaju boju nakon dužeg vremena. U našoj DM Dent 021 ordinaciji najčešće koristimo

•    Kompozitne bele plombe
•    Amalgamske plombe
•    GJC plombe

Uklanjanje zubnog kamenca

Obuka pranja zuba i stvaranja zdravih navika je od velikog značaja. Redovno uklanjanje zubnih naslaga je bitno zbog prevencije parodontoloških problema  u smislu povlačenja desni i stvaranju paradontalnih džepova. Uklanjanje zubnog kamenca i mekih naslaga vrši se ultrazvučnim aparatom i poliranjem.

Stomatološka protetika

U slučaju da Vam se desi da ostanete bez jednog zuba ili iz nekog kog  razloga ostanete  bez više zuba,  ne brinite mi smo tu da Vam pomognemo i ponovo vratimo lep osmeh Vašem licu.

Danas se najčešće rade

•    Totalne proteze
•    Parcijalne akrilatne proteze
•    Valplast proteze
•    Metalokeramičke krune
•    Metalokeramički mostovi
•    Kompozitna nadogradnja zuba
•    Livena nadogradnja zuba

Estetka stomatologija

Sigurni smo da skoro svaka osoba poželi da ima blistavo beli osmeh, zašto takav osmeh ne biste imali i Vi. U našoj stomatološkoj ordinaciji DM Dent 021 vrlo uspešno radimo izbeljivanje zuba, gde pacijenti posle uradjene intervencije izlaze zadovoljni. Ovaj postupak je odličan za pacijente koji imaju zdrave,sanirane i priodne zube a žele imati još lepši osmeh.

Sajt: http://dmdent021.com/

Vaša Ocena

Ostavite recenziju

Opšti utisak
Objavljivanje ...
Vaša ocena je uspešno poslata
Molimo vas da popunite sva polja
Captcha check failed
Nataša 5. августа 2018. 16:38
Vaša ocena

Svaka preporuka, najbolji ste!

Srki Siniša 5. августа 2018. 16:38
Vaša ocena

Ovo je jedna od omiljenih stomatoloških ordinacija u Sr.Karlovcima. Super ste!