Dermatološki pregled i lečenje kožnih bolesti. Estetska dermatologija: laserski tretmani, mezoterapija, lipoliza. Dermoskopija, dermatohirurgija, medical spa.

Lugonja cosmedics 5 2 Dostavite Vašu Ocenu
5,00
OCENA
2
BROJ GLASOVA
11
GODINE SARADNJE
STANDARD
PAKET

Radno vreme

Ponedeljak

08 - 20H

Utorak

08 - 20H

Sreda

08 - 20H

Četvrtak

08 - 20H

Petak

08 - 20H

Subota

08 - 14H

Nedelja

Neradna

Adresa

Naša Adresa:

Marka Nešića 8, Novi Sad

Autobuske linije:

11A, 11B

Kako do nas
Kontaktirajte firmu

Korisne informacije

Mogućnost rezervacije

Lugonja cosmedics

Zdrava, blistava, glatka i lepa koža san je svake osobe koja brine o svom zdravlju i vodi računa o svom izgledu. Čista, negovana koža, bez akni, bora, kapilara, pigmentacija, fleka, celulita ili strija nije više stvar prestiža. Do nje se danas dolazi relativno lako, uz pomoć savremenih tretmana, modernih aparata i, što je posebno važno, uz budno oka iskusnog lekara dermatovenerologa.

Dermatovenerološka ordinacija Lugonja cosmedics pomoći će Vam da zdravu i lepu kožu održite, a ukoliko imate neki dermatološki problem, da ga na najbolji mogući način rešite. Kod njih se obavlja lečenje kožnih i polnih bolesti, kao i mnogi savremeni dermatološki tretmani.

LEČENJE KOŽNIH BOLESTI

Kožne bolesti su izuzetno česte, a pacijenti sa kožnim problemima čine čak 10% onih koji se jave za lekarsku pomoć. To ne treba da čudi, obzirom da na kožu utiče mnogo spoljnih i unutrašnjih faktora: sunčevi zraci, hladnoća, lekovi, hemikalije, alergeni iz prirode, stres itd. Neki problemi sa kožom su toliko neprijatni da jako otežavaju život i onesposobljavaju normalno funkcionisanje.

Jedini pravilan način da se oslobodite problema sa kožom ili kožne bolesti jeste da posetite dermatologa, koji će obaviti dermatološki pregled, uspostaviti dijagnozu i prepisati način lečenja. U ordinaciji Lugonja cosmedics posvetiće se Vašem problemu maksimalno profesionalno, kako biste zajedno došli do izlečenja kožne bolesti. Njihovi dermatolozi prate najnovija naučna istraživanja, koja primenjuju u dijagnostici i lečenju.

ESTETSKA DERMATOLOGIJA

Iz oblasti estetske dermatologije u ponudi ordinacije su različiti laserski tretmani, ali i ostale vrste tretmana kože, koji Vas mogu osloboditi svih neželjenih pojava na koži lica i tela. Tako se obavljaju tretmani za uklanjanje bora, dlaka, akni i ožiljaka od akni, pigmentacijastaračkih pega, kapilara, vena na nogama, celulita i strija, hiperkeratoza i fleka, kao i zatezanje kože.

Na raspolaganju su:

 • Laserski tretmani diodnim E laserom, E light, Vela Smooth – uklanjanje dlaka, akni, vena, bora, ožiljaka, hemangioma, celulita, podmlađivanje i zatezanje kože
 • Mikrodermoabrazija dijamantima – trenutno osveženje izgleda lica (lunch peel), otklanjanjae izraženih bora, raznih pigmentacija, ožiljaka…
 • Hemijski pilinzi – više vrsta, prema tipu kože, blagotvorni za sve promene na koži
 • Hijaluronski fileri – popunjavanje bora, podizanje obraza, korekcije ožiljaka i povećanje volumena usana
 • Podmlađivanje sopstvenom plazmom – za umornu i suvu kožu, opuštenu kožu, neujednačen ten, pojačano opadanje kose i strije
 • Mezoterapija lica, vrata i dekoltea – za suvu, dehidriranu kožu, oslabljen tonus, hiperpigmentacije, bore
 • Dermaroleri – lečenje raznih vrsta ožiljaka, strija, starenja kože, bora, proširenih pora i drugih nepravilnosti kože
 • Mezoterapija bez igala – za osvežavanje i hidriranje koža,  smanjenje hiperpigmentacija, zatezanje kože, podočnjake
 • Luminopunktura – bezbolna metoda laserske akupunkture, za redukciju telesne težine, odvikavanje od pušenja, podmlađivanje lica, lečenje alergija, probleme koji prate menopauzu (glavobolje, nesanica, valunzi i relaksacija uopšte)
 • Lipoliza –  eliminisanje masnih naslaga
DERMOSKOPIJA MLADEŽA

Dermoskopski pregled mladeža je preporučljivo obaviti kad gos se primeti neki sumnjiv mladež, neobičnog oblika, bolan, promenjene boje ili veličine. Dermoskopija mladeža je obavezna kod osoba sa melanomima u porodici i pacijentima sa velikim brojem mladeža po telu.

U ovoj ordinaciji se u tu svrhu obavlja kompjuterizovana digitalna dermoskopijaMoleMax, najsavremenija dijagnostička metoda koja omogućava uvid u strukturu promena na koži. Obrada i fotodokumentacija uveličanog snimka promene na koži pruža mogućnost uočavanja i analize minimalnih izmena promene između dva pregleda. Na ovaj način je moguća rana dijagnostika melanoma u najranijoj fazi, kada je izlečenje operativnim putem sasvim moguće.

DERMATOHIRURGIJA

Ukoliko imate indikacije za operacije promena na koži, odnosno uklanjanje promena hirurškim putem, Lugonja cosmedics može da Vam ponudi različite tretmane iz oblasti dermatohirurgije, uz koje se možete osloboditi svih neželjenih promena na koži lica i tela:

 • Kriohirurgija – kontrolisano smrzavanje tkiva u cilju destrukcije pojedinih lezija na koži: virusne bradavice, aktinične keratoze, seboroične keratoze, dermatofibromi, lentigo simplex, molluscum contagiosum…
 • Radiotalasna dermohirurgija – omogućava najneinvazivnije uklanjanje promena na koži: seboroične i aktinične keratoze, meki fibromi, viseće bradavice, virusne bradavice, kondilomi, moluske.
 • Biopsija kože – uzimanje uzorka kože za patohistološki (PH) pregled u cilju postavljanja ili potvrđivanja odgovarajuće kliničke dijagnoze
MEDICAL SPA

Očuvanje zdravlja tela i duha masažama, biljnim pakovanjima, hromoterapijom i muzikoterapijom. 100% čista i prirodna esencijalna ulja deluju blagotvorno na zdravlje, vitalnost, harmoniju i lepotu. Kao pomoćna metoda pomažu u lečenju celulita, masnih naslaga, slabe cirkulacije i ostalih problema.

Lekari ordinacije Lugonja cosmedics izuzetno su stručni i iskusni, ljubazni i strpljivi. Koriste najmodernija medicinska tehnologija i preparati najpoznatijih svetskih proizvođača (Syneron, MoleMax, DiamondTome, Decleor, Neostrata, Thalgo). Cilj ordinacije je da njihovi pacijenti izgledaju dobro i da se osećaju dobro, kada zajedničkim snagama dođu do lepe i negovane kože.

Sajt: http://www.lugonja.co.rs/

video prezentacija

Vaša Ocena

Ostavite recenziju

Opšti utisak
Objavljivanje ...
Vaša ocena je uspešno poslata
Molimo vas da popunite sva polja
Captcha check failed
Jeca Jeca 6. avgust 2018. 22:08
Vaša ocena

Najbolja dermatološka ordinacija, sve preporuke, super ste!

Maja 6. avgust 2018. 22:06
Vaša ocena

Doktorica je jako fina i ljubazna 🙂