Ordinacija koju vodi specijalista za plućne bolesti, obuhvata i savetovalište za astmu i alergijske bolesti disajnih puteva. Lečenje alergije i astme.

Dr Jarić 5 2 Dostavite Vašu Ocenu
5,00
OCENA
2
BROJ GLASOVA
15
GODINE SARADNJE
STANDARD
PAKET

Radno vreme

Ponedeljak

9-17H

Utorak

9-17H

Sreda

9-17H

Četvrtak

9-17H

Petak

9-17H

Subota

Neradna

Nedelja

Neradna

Kako do nas
Kontaktirajte firmu

Korisne informacije

Mogućnost rezervacije

Obezbeđen parking

Dr Jarić

Alergija je epidemija XXI veka, a najčešće alergijske bolesti su alergijska kijavica i astma, gde iz godine u godinu raste broj obolelih. Ukoliko imate povremene epizode kašljaotežanog disanjagušenja sviranje u grudima, i još ako su udružene sa pogoršanjem alergijske kijavice, potrebno je da se javite lekaru koji će  obaviti potrebna ispitivanja, kao što su alergo testspirometrija i drugi testovi plućne funkcije, a zatim postaviti pravu dijagnozu.

Astma je najčešća hronična bolest u dečjem uzrastu za koju su vezane mnoge zablude i predrasude. Sama reč astma mnogima zvuči zastrašujuće. I sami lekari u želji da ne uplaše obolelog, a posebno da ne uplaše roditelje, često je nazivaju hronični opstruktivni bronhitis.  Međutim, Vama je potrebno da čujete pravu dijagnozu, kako biste naučili da pomognete sebi ili svom detetu.

Lečenje alergije i astme

Lekarska ordinacija Dr. Jarić, koju vodi doktorica Dušica Jarić, specijalista za plućne bolesti, obuhvata i savetovalište za astmu i alergijske bolesti disajnih puteva. Ovde ćete dobiti sve neophodne informacije o ovoj bolesti, kao i adekvatan savete za lečenje alergije i astme.

Treba da znate da je lečenje astme dugotrajan proces ali sa ciljem da  osoba sa astmom vodi normalan, vedar, radostan i u svakom pogledu ispunjen život. Ali, kao i kod drugih bolesti pluća, potrebne su izvesne promene u načinu života, a ukoliko dete ima astmu onda promene u načinu života roditelja, posebno roditelja pušača. Malo Vašeg odricanja, mnogo našeg strpljenja i znanja i zajedničkim snagama uz partnerski odnos lekar-pacijent osvojićemo cilj.

Dr. Dušica Jarić je 2002. godine odbranila magistarsku tezu: Prednost primene bronhospazmolitika intermitentnim pozitivnim pritiskom u lečenju akutnih pogoršanja astme, član je Evropskog respiratornog udruženja, koje joj je dodelilo nagradu za rad iz oblasti hronične opstruktivne bolesti pluća ERS COPD Local Award 2001 Yugoslavia, a bila je i stipendista Američke asocijacije za respiratornu negu (AAR International Fellow 2003), kao i član edukacija u PiziNoninvasive positive pressure ventilation state-of-art i OslouBasics in Asthma.

Uspostavitie potpunu kontrolu astme – ne dozvolite astmi da kontroliše Vaš život! 

Ako želite da upoznate dr. Jarić, pogledajte njenu biografiju.

Ordinaciju za plućne bolesti Dr Jarić predstavili smo i na sajtu www.ordinacije.info.

Vaša Ocena

Ostavite recenziju

Opšti utisak
Objavljivanje ...
Vaša ocena je uspešno poslata
Molimo vas da popunite sva polja
Captcha check failed
Marko Maki 9. августа 2018. 23:11
Vaša ocena

Najbolja ordinacija u Novom Sadu.

Julijana K. 9. августа 2018. 23:10
Vaša ocena

Veoma savesna i odgovorna doktorica. Maksimalno se posveti svakom pacijentu.