Stomatološka ordinacija Kruna Dental pruža kvalitetne stomatološke usluge kao što je stomatolološki pregled, estetska hirurgija, zubni implantati, mobilna i fiksna ortodoncija, zubna protetika.

Kruna Dental 4.5 2 Dostavite Vašu Ocenu
4,50
OCENA
2
BROJ GLASOVA
2
GODINE SARADNJE
STANDARD
PAKET

Radno vreme

Ponedeljak

08 - 20 h

Utorak

08 - 20 h

Sreda

08 - 20 h

Četvrtak

08 - 20 h

Petak

08 - 20 h

Subota

08 - 13 h

Nedelja

NERADNA

Kako do nas
Kontaktirajte firmu

Korisne informacije

Mogućnost zakazivanja

Obezbeđen parking

Paćanje karticom

Kruna Dental

Stručnost, pouzdanost i praćenje najnovih tehnologija i dostignuća na području stomatologije su principi rada i razvoja Stomatološke ordinacije Kruna Dental iz Novog Sada. Vlasnik i osnivač ordinacije je doktor Tamara Gajić, koja ima prijateljski i opušten odnos s pacijentima, te u svojoj ordinaciji nudi sve vrste stomatoloških usluga uz vrhunski kvalitet.

U ordinaciji nema mesta za strah jer stručnost, savremena oprema i posvećen pristup svakom pacijentu kako kod najmlađih tako i kod odraslih, gradi poverenje i otklanja sve nepotrebne strahove.

Stomatološke usluge

U Stomatološkoj ordinaciji Kruna Dental u Novom Sadu, može te odabrti sve vrste stomatoloških usluga:

 • Stomatološki pregled
 • Estetska stomatologija
 • Implantati
 • Zubna protetika
 • Ortodoncija
 • Endodoncija

Stomatološki pregled

U zubnoj ordinaciji Kruna Dental možete obaviti prvi besplatan stomatološki pregled pored njega tu su kontrolni i redovan stomatološki pregled.

Prvi stomatološki pregled odnosno prvi kontakt sa zubarom zakazuje se još u detinjstvu.

Kontrolni pregled zakazuje se nakon izvršenih određenih intervencija, u cilju praćenja procesa oporavka ili procesa dejstva terapije.

Redovan stomatološki pregled je pregled koji se obavlja jednom u toku godine, ukoliko ne postoje nikakvi simptomi koji bi naveli osobu da dođe pre toga kod izabranog zubara.

Oralna hirurgija

Oralna hirurgija obuhvata hirurško, ali i konzervativno, lečenje nemalignih oboljenja, nepravilnosti i traumatizama u predelu usne šupljine, ugradnju stranih materijala u vilične kosti. Intervencije se rade pod lokalnom anestezijom a najčešće se izvode radi lečenja pojedinih oboljenja ili nepravilnosti, odnosno u sekundarnoj prevenciji.

Oralna hirurgija obuhvata intervencije kao što je

 • Vađenje impaktiranih zuba
 • Apikotomija
 • Cistektomija
 • Uklanjanje benignih tumora
 • Zbrinjavanje povreda mekih tkiva
 • Koštanih I zubnih tkiva i drugo.

Zubni implantati

Zubni implantati su veštačke nadoknade koje se ugrađuju u kost gornje ili donje vilice. Uloga implantata je da nadoknade izgubljene zubne korenove, izrađuju se od titanijuma ili od cironijuma. Oblik zubnih implantata podseća na oblik šrafa na koji se postavlja krunica.

Implantati se obično postavljaju kod pacijenata sa nedostajućim jednim zubom, ukoliko su izgubili više zuba ili kod onih kojima nedostaju svi zubi.

Ortodoncija

Pomoću ortodonskih aparata moguće je ispraviti sve nepravilnosti zuba kako kod dece tako i kod odraslih.

Mobilni ortodonski aparat – radi se samo kod mlađe populacije, sa ciljem da tokom razvoja deteta smanji nepravilnosti koje ono već poseduje.

Fiksni ortodonski aparat – je fiksna proteza koja može da se postavlja u svim uzrastima. Postavlja se na period od 6-12 meseci. Bravice koje se postave na zube i žica koja se provlači između nih, aktivno deluju na pomeranje zuba u kosti i dovode ih u pravilan položaj.

Endondoncija

Endondoncija je grana stomatologije koja se bavi lečenjem kanala korena zuba. Zub koji je karijesom zahvaćen ukoliko se na vreme ne ukloni dolazi do živca zuba. Zub se mora otvoriti i očistiti. Kada se zub endodonski izleči (trajno se napune kanali zuba) postavlja se ispun (plomba) na taj zub.

Estetska stomatologija

Estetska stomatologija podrazumeva beljenje zuba. Ovom tretmanu podvrgavaju se zdravi zubi u zubnoj ordinaciji ili kućnim uslovima, uz kontrolu stomatologa.

Vaša Ocena

Ostavite recenziju

Opšti utisak
Objavljivanje ...
Vaša ocena je uspešno poslata
Molimo vas da popunite sva polja
Captcha check failed
Viktor 28. avgusta 2018. 22:10
Vaša ocena

Odlična ordinacija, sve pohvale.

Nađa 28. avgusta 2018. 22:10
Vaša ocena

Super ordinacija a doktorica mlada i savesna!