Salon venčanica u Novom Sadu. Venčanice Justin Alexander, za savremene devojke sa stilom. Prodaja i iznajmljivanje venčanica. Prateća oprema za venčanje.

Just In 5 1 Dostavite Vašu Ocenu
5,00
OCENA
1
BROJ GLASOVA
8
GODINE SARADNJE
PREMIUM
PAKET

Radno vreme

Ponedeljak

10-20H

Utorak

10-20H

Sreda

10-20H

Četvrtak

10-20H

Petak

10-20H

Subota

10-15H

Nedelja

Neradna

Kako do nas
Kontaktirajte firmu

Korisne informacije

Mogućnost rezervacije

Just In

Odabrati venčanicu jedna je od misija u životu kojoj se pristupa sa puno pažnje, iščekivanja i ustreptalosti. To je odabir koji ostaje zapamćen, ovekovečen na fotografijama i utisnut u sećanjima.  Da biste sebi olakšale put do venčanice koja je prava, baš ta u kojoj blistate, ne gubite vreme isprobavajući modele koji vas neće istaći u punom sjaju. Napravite prečicu i posetite salon venčanica u Novom Sadu u koji dolaze devojke sa puno stila.

Salon venčanica Just In, Novi Sad, predstavlja romantični kutak pun zanosnih haljina kreiranih za buduće mlade koje su svesne posebnosti dana koji ih čeka, ali i svoje jedinstvenosti. Venčanice iz ovog salona kvalitetne su ali i udobne, jer vaš dan mora da bude zapamćen po vašoj lepoti i po vašem osećaju prijatnosti!

VENČANICE JUSTIN ALEXANDER

U salonu venčanica Just In budućuim nevestama su na raspolaganju venčanice brenda Justin Alexander (u koji spadaju i ekskluzivne venčanice Lilian West). U pitanju su venčanice za savremene devojke, sa daškom glamura, elegancije i sofisticiranosti. Ovo je jedini salon u Srbiji koji može da ponudi tu marku venčanica.

Brend Justin Alexander proglašen je za najbolju dizajnersku kuću na svetu za kolekciju venčanica u 2016. godini.

IZNAJMLJIVANJE VENČANICA

Najčešći izbor neveste jeste najam venčanice, jer je tako najpraktičnije i, podrazumeva se, povoljnije. Ukoliko želite da vaša najvažnija haljina u životu bude vaša nekoliko dana, pogledajte detalje preko ovog linka na stranici Iznajmljivanje venčanica Novi Sad.

Ako spadate u neveste koje žele da njena venčanica bude samo njena i ničija više, potražite informacije preko ovog linka na stranici Prodaja venčanica Novi Sad.

KARAKTERISTIKE VENČANICA

Venčanice ovog brenda su poznate po vrhunskom kvalitetu i udobnosti. To su unikatne haljine, koje se lako prilagođavaju devojkama razlilčite građe i iz svajke figure izvlače ono najbolje. Izuzetno su lagane, lepo prianjaju uz telo i deluju vrlo prirodno. Za njihovu izradu koriste se najkvalitetniji materijali – pravi til i saten, što utiče na kompletan vizuelni doživljaj. Svaki detalj je pažljivo rađen, podsuknje su odlično krojene i sve to doprinosi krajnjem efektu, a to je da venčanica savršeno stoji na budućoj mladi.

A znate li šta kažu buduće mlade kada prvi put vide venčanice Justin Alexander u salonu venčanica Just In?

Primetno je da devojke već na prvi pogled dotakne i gane lepota ovih posebnih venčanica. Kažu da takve haljine nigde nisu videle i da bolje izgledaju uživo nego na slici (što je, znaju oni koji su ikada obilazili salone venčanica, prava retkost). I kažu da lepo šušte.

PRATEĆA OPREMA ZA VENČANJE

Pored prelepih venčanica, u ponudi salona su i svi detalji koji čine prateću opremu za venčanje: dijademe, cvetići za kosu, veo, cirkoni, štras, tašnice, bolero, suncobran, bundice.

MODELI VENČANICA

Dizajneri kuće Justin Alexander kreiraju venčanice svih modela – od raskošnih krinolina, preko A forme haljine koja odlično stoji svima, pa do venčanice – sirene. Kakve god da ste građe i kakav god modni stil da preferirate, sigurno ćete pronaći idealnu venčanicu za sebe. Ono što je važno je maksimalna udobnost ovih venčanica – čak i najuže venčanice su prijatne za nošenje i u njima se lako korača.

Kako bi vam odabrana venčanica savršeno pristajala, obavljaju se profesionalne korekcije venčanica. Ukoliko želite da se najvažnijeg dana ogrnete specijalnim bolerom? Na raspolaganju vam je i uslužno šivenje bolera koji se slaže sa vašom venčanicom.

DODATNE USLUGE PO POVOLJNIM CENAMA

U salonu venčanica Just In znaju šta vam je sve potrebno za svadbu koju organizujete, pa vam u okviru svog kataloga nude usluge svojih saradnika po verlo povoljnim cenama, kao i uslugu probnog fotografisanja.

ATMOSFERA I ENTERIJER SALONA

Ambijent salona venčanica Just In odiše luksuzom, ali i toplinom. Ovde ćete naići na prijateljsku podršku i nesvakidašnji ugođaj. Dok isprobavate venčanice, sjajno ćete se zabaviti hodajući salonskom modnom pistom

Osoblje salona venčanica Just In spremno je da vam priskoči u pomoć, bilo savetom i predlogom, bilo asistencijom oko oblačenja. Naići ćete na strpljenje i ljubaznost, jer oni znaju koliko uzbuđenja nosi priprema venčanja, te se maksimalno posvećuju budućoj mladi ne bi li joj pomogli u potrazi za pravom venčanicom.

I ne samo to. Nakon iznajmljivanja venčanice u ovom salonu, dobijate i vredne poklone! Jer salon venčanica Just In zna da je početak zajedničkog života i svake savremene bajke – pažnje vredan.

Sajt: http://vencanicejustin.rs/

video prezentacija

Vaša Ocena

Ostavite recenziju

Opšti utisak
Objavljivanje ...
Vaša ocena je uspešno poslata
Molimo vas da popunite sva polja
Captcha check failed
Nađa 18. августа 2018. 21:22
Vaša ocena

Predivne venčanice. Svaka čast 🙂