Hotel raspolaže sa 14 apartmana, ekskluzivno opremljenih, sa francuskim ležajima. Klima, TV kablovska, internet, parking, video nadzor. Doručak - švedski sto.

Ile De France 4 2 Dostavite Vašu Ocenu
4,00
OCENA
2
BROJ GLASOVA
13
GODINE SARADNJE
PREMIUM
PAKET

Radno vreme

Ponedeljak

8-16H

Utorak

8-16H

Sreda

8-16H

Četvrtak

8-16H

Petak

8-16H

Subota

8-16H

Nedelja

Neradna

Kako do nas
Kontaktirajte firmu

Korisne informacije

Mogućnost rezervacije

Obezbeđen parking

Ile De France

Hotel Ile De France je porodičan hotel gde klasični elementi dizajna enterijera i eksterijera odražavaju bezvremenski barokni stil, a koji su vrlo fino uklopljeni u savremne trendove i zajedno pružaju neuporedivu udobnost, eleganciju i praktičnost.

Hotel Ile De France Novi Sad

Hotel Ile De France svojom osobenošću, rafiniranim stilom i poslovnim šarmom, ide u korak sa potrebama sadašnjeg vremena, savremenog poslovanja i kvaliteta turističkih usluga. Locirani u mirnom delu grada,  hotel se nalazi na pešačkoj udaljenosti od svih bitnih znamenitosti Novog Sada. Na nekoliko minuta od nas nalaze se najvredniji biseri novosadske arhitekture i kulturno-istorijske baštine poput Gradske kuće, zgrade Matice Srpske, spomenik Svetozaru Miletiću (rad Ivana Meštrovića), Katolička katedrala, Srpsko narodno pozorište, čuvene ulice – Zmaj Jovina i Dunavska i nezaobilazni Dunavski park, a tu je i nezaobilazna Petrovaradinska tvrđava.

Smeštaj u hotelu Ile De Frane

Hotel Ile De France karakterišu smeštajne jedinice – sobe koje su opremljene unikatnim elementima enterijera i prijatne rasvete u skladu sa potrebama savremenog gosta. Od vrhunske udobnosti i kvaliteta ležaja koji će vam pružiti zadovoljstvo savršene relaksacije i odmora do praktičnih pratećih sadržaja. na raspolaganju su Vam parking prostor, besplatan internet, klima uređaj, čajna kuhinja i mini frižider u sobi.

Terasa hotela tokom letnjih dana ostavlja nezaboravni utisak za sve ljubitelje elaganih nota, a ljubazno osoblje potrudiće se da uslugom i prijateljskim odnosom stvore utisak kao da ste kod svoje kuće.

Divan ambijent, ljubazno osoblje, čistoca i jedinstvenost hotelskog enterijera bez suvišnih detalja je svakako topla preporuka svima. Mir, tišina i osećaj kućne atmosfere predstavljaju idealno mesto za sve one koji beže od monotonije svakodnevnice, gužve, brzog ritma života u drugačiji i opuštajući svet. Sobe i aparmani pružaju osećaj gostoljubive atmosfere i kao takvi omogućuju opuštanje, odmor i miran san u privlačnom i ugodnom ambijentu. Enterijeri odgovaraju najvišim standardima sa akcentom na funkcionalnost i udobnost.

Hotel Ile De France je pravo francusko ostrvo u srcu  u srcu Novog Sada koje je spojilo ono najbolje iz Francuske i ono najbolje iz Vojvodine.

Osetite toplinu doma, osetite komfor Hotela Ile de France. U ponudi prenocišta su sobe i apartmani namenjeni ljudima sa stilom, istančanim ukusom, za one koji znaju da odaberu.

Na raspolaganju su Vam 14 soba izuzetnog dizajna i udobnosti.

Za sve informacije stojimo Vam 24h na raspolaganju.

Pogledajte i emisuju posvećenu hotelu Ile De France

video prezentacija

Vaša Ocena

Ostavite recenziju

Opšti utisak
Objavljivanje ...
Vaša ocena je uspešno poslata
Molimo vas da popunite sva polja
Captcha check failed
Goran 28. avgusta 2018. 22:23
Vaša ocena

Sve preporuke za hotel!!!!

Slađana 28. avgusta 2018. 22:22
Vaša ocena

Predivan hotel, usluga fantastična.