Ginekološka ordinacija u Novom Sadu. Ginekološki pregled, ekspertni ultrazvuk, CTG, kolposkopski pregled, ultrazvuk dojki, lečenje steriliteta, brisevi.

0,00
OCENA
0
BROJ GLASOVA
1
GODINE SARADNJE
STANDARD
PAKET

Radno vreme

Ponedjeljak

09 - 20H

Utorak

09 - 20H

Sreda

09 - 20H

Četvrtak

09 - 20H

Petak

09 - 20H

Subota

09 - 13H

Nedelja

Neradna

Adresa

Naša Adresa:

Doža Djerdja 25/2, Novi Sad

GPS:

45.246699767783, 19.831305059847

Autobuske linije:

2, 7, 9, 12

Kako do nas
Kontaktirajte firmu

Ejlejtija

Ginekološki pregled, vaginalni brisevi, vođenje trudnoće i ekspertni ultrazvuk, kolposkopski pregled, uklanjanje kondiloma, ultrazvuk dojki, lečenje steriliteta… samo su neki od nemerljivo bitnih ginekoloških usluga, koje su često ključne u životu jedne žene.

Šta je važno ženi kojoj je potrebna neka od ovih usluga? Da ima ginekologa koji je stručan i pouzdan, koji odiše strpljenjem i uliva poverenje. Koji je spreman da objasni svaki potencijalni problem i situaciju i predloži najbolje rešenje. Koji će znati da podrži i umiri, ukoliko je to potrebno.

Ginekološka ordinacija Ejlejtija, u Novom Sadu, raspolaže baš ovakvim timom ginekologa. Ordinaciju vodi dr Liliana Ivanov, specijalista ginekolog akušer. Pored nje, tu je i doktorka sa dugogodišnjim iskustvom u ginekologiji i akušerstvu, dr Biljana Ivković.

Ova ginekološka ordinacija koristi isključivo savremene aparate za sve dijagnostičke i terapijske procedure: 4D color doppler ultrazvučni aparat, CTG aparat, digitalni kolposkop, visokofrekventni radiohirurški nož (radiotalasi).

GINEKOLOŠKI I AKUŠERSKI ULTRAZVUK

Ginekološki ultrazvuk je metoda kojom se dobija uvid u anatomiju materice i jajnika, zapaljenske procese u maloj karlici, dijagnostikuje tumor jajnika ili materice, mogući uzroci neplodnosti itd.

Akušerski ultrazvuk se obavlja u trudnoći.

EKSPERTNI ULTRAZVUK

Tokom ekspertnog ultrazvuka obraća se više pažnje na bebinu anatomiju, pregleda se da li postoje bilo kakve anomalije, procenjuje se bebin rast, ali i posteljica, pupčana vrpca i amnionska tečnost.

KONTROLA TRUDNOĆE SA 4D ULTRAZVUKOM

4D ultrazvuk je najsavremeniji ultrazvuk u trudnoći koji prikazuje fetus u 3 dimenzije, ali ne samo kao statičnu sliku, već snimak ploda u pokretu. 4D ultrazvuk omogućava prikaz najsitnijih detalja ploda, pri čemu se mogu otkriti i najmanje fetalne morfološke anomalije.

CTG

CTG ili kardiotokografija – snimanje otkucaja bebinog srca, je dijagnostička metoda kojom se prati stanje fetusa, odnosno njegove ugroženosti tokom trudnoće i porođaja i otkrivaju bilo kakve patnje. Tokom te metode, meri se srčana aktivnost ploda, ali i kontrakcije majke.

KOLPOSKOPSKI PREGLED

Kolposkopski pregled otkriva premaligne promene grlića materice, a obavlja se posmatranjem grlića materice kroz mikroskop koji uvećava nekoliko puta.

KOMPLETAN GINEKOLOŠKI PREGLED

Kompletan ginekološki pregled podrazumeva i sve vrste briseva sa laboratorijom. Na osnovu briseva detektuje eventualno se prisustvo bakterija Chlamydija trachomatis, Mycoplasma Hominis, Ureaplasma Urealiticum, koje uzrokuju infekcije genitalnog trakta i mogu dovesti do steriliteta. Na ovaj način se obavlja i Papanicolau test, koji služi za otkrivanje izmenjenih ćelija, grlića meterice u cilju otkrivanja premalignih i malignih promena. Obavlja se i:

 • Analiza CB
 • Analiza VB
 • Analiza brisa na hlamidiju
 • Analiza brisa na Mikoplazmu i Ureaplazmu
 • Analiza VS
 • PAPA test analiza
 • Analiza HPV
INTERVENCIJE RADIOTALASIMA

Radiotalasi su savremena metoda za skidanje kondiloma, tretman promena na grliću materice, loop ekscizija, biopsiju grlića.

DIJAGNOSTIKA I LEČENJE STERILITETA

Sterilitet je problem sa kojim se suočava sve veći deo naše populacije. U ordinaciji se koriste savremene metode za dijagnostifikovanje i lečenje steriliteta. Između ostalog, obavlja se inseminacija – potpomognuto unošenje speratozoida u matericu pomoću katetera u vreme ovulacije, pod uslovom da su oba jajovoda kod žene prohodna.

ULTRAZVUK DOJKI

O važnosti ultrazvuka dojki je suvišno polemisati. Neophodno ga je obaviti ukoliko se primeti čvor u dojci ili pazuhu, crvenilo i toplotu kože ili ukoliko dođe do povrede. To je bezbolan pregled, koji omogućava otkrivanje promena u dojkama.

OSTALE USLUGE

 • Aplikacija i otklanjanje spirale
 • PH nalaz
 • Incizija bartolinijeve žlezde
 • Davanje injekcije IM
 • Savetovalište za kontracepciju
 • Savetovalište za menopauzu

Ginekološka ordinacija Ejlejtija mesto je gde se pacijentkinje prijatno osećaju, gde su uvek dočekane sa pažnjom i poštovanjem. Mesto na kojem uvek možete postaviti pitanje i dobiti stručan odgovor i gde će vam posvetiti vreme koje zaslužujete.

Ostavite recenziju

Opšti utisak
Objavljivanje ...
Vaša ocena je uspešno poslata
Molimo vas da popunite sva polja