Prodaja boja, lakova i drugog građevinskog materijala. Širok izbor alata za majstore i molere.

Frontal – farbara i gvožđara 5 3 Dostavite Vašu Ocenu
5,00
OCENA
3
BROJ GLASOVA
1
GODINE SARADNJE
STANDARD
PAKET

Radno vreme

Ponedeljak

07-19H

Utorak

07-19H

Sreda

07-19H

Četvrtak

07-19H

Petak

07-19H

Subota

07-14H

Nedelja

Neradna

Adresa

Naša Adresa:

Temerinski put BB, Novi Sad

GPS:

45.29471763434354, 19.83055293585346

Autobuske linije:

5, 10N

Kako do nas
Kontaktirajte firmu

Frontal - farbara i gvožđara

Farbara i gvožđara Frontal, nalazi se u Novom Sadu u ulici Temerinski put BB. Pretežna delatnost ove poznate novosadske farbare je prodaja boja, lakova i drugog građevinskog materijala.

Ukoliko ste se odlučili da osvežite Vaš enterijer ili eksterijer, Frontal farbara nudi veliki izbor viskoko kvalitetnih boja koje Vam omogućavaju adekvatnu zaštitu fasade na stambenom objektu, kao i ulepšavanje zidova u prostoru u kojem živite ili radite.

Farbe – boje – lakovi – sprejevi

Zahvaljujući uspešnoj saradnji sa brojnim poznatim proizvođačima, u ponudi su uljane, nitro i akrilne boje i boje na vodenoj bazi vodećih  proizvođača kao što su Bekament, JUB, Chemmax, Helios, Sika, Henkel, Ceresit.

Ukoliko ste zamislili posebnu nijansu za vaš stambeni objekat, ljubazno osoblje ove farbare svakom klijentu izlazi u susret.  U potrazi za željenom bojom za vas će uraditi  kompjutersko toniranje – miksovanje boja pomoću ton karte – MIX SISTEM.

Takođe, na jednom mestu možete pronaći veliki izbor alata za majstore i molere proizvođača Topex.

  • Valjak za krečenje i držač za valjak
  • Četke
  • Špakle
  • Fangla
  • Mistrija
  • Gletalica
  • Zidarski kanap
  • Libela
  • Šrafcigeri, čekići, odvijači, metri, vaser vage,
  • Sve vrste šrafova, tipli, matica i drugi prateći materijal.
Fasade – izolacija

Ukoliko se radi o drvenim, metalnim ili betonskim površinama, u pondi su boje i lakovi koje vrlo efikasno štite tretirane površine. Takođe, u farbari možete pronaći i materijal za izradu svih vrsta fasada i izolacija zidova i potkrovlja.

Stiropor lajsne i dekor elementi

Posebno iz svoje ponude farbara Frontal izdvaja širok asortiman plafonskih i zidnih elemenata. Možete izabrati gips ploče različitih dimenzija i debljina poznatih proizvođača, kao i kompletan prateći materijal.

Za uređenje novog stana ili renoviranja starog, rozete i unutrašnje lajsne od različitih vrsta materijala, lajsne za stepenište i keramiku učiniće da vaš dom dobije posebnu dozu elegancije i stila.

Unutrašnjost vašeg doma čine i vrata, pa se Frontal pobrinuo za veliki izbor vrlo dekorativnih i praktičnih kvaka za vrata, brava i cilindra iz poznatog Elzet programa.

Frontal farbara i gvožđara u svom objektu ima veli izbor alata kao i  oprema za bašte. Iz programa izdvajaju se:

Brusno rezni alati : brusne rolne, brusne trake, fiber diskovi, brusni diskovi, araci i listovi, diskovi za brzu zamenu, lepezasti brus, lamelasti brusni diskovi, Kronenflex rezne i brusne ploče, elastični brusevi, karbidna glodala, dijamantske rezne ploče, dijamantski brusni tanjir, kruze na bušenje i pribor.

Alati Verto: akumulatorska bušilica, čekić bušilica, ubodna testera, fen za farbu, akumulatorski odvijač, pneumatska čekić bušilica, udarna bušilica, ugaona brusilica, vibraciona brusilica.

Oprema za baštu: makaze za orezivanje, creva za zalivanje, priključci za creva, žardinjere, saksije, zemlja za cveće, nosači žardinjera, metle, mreže, lopate, motika, grablje, ašov, prskalice, sekire.

Bilo da ste početnik ili iskusni majstor, farbara Frontal svojom kvalitetnom i bogatom ponudom boja, lakova i građevinskog materijala olakšaće Vam poslovanje.

Farbara Frontal je Vaš siguran izbor!

 

Vaša Ocena

Ostavite recenziju

Opšti utisak
Objavljivanje ...
Vaša ocena je uspešno poslata
Molimo vas da popunite sva polja
Captcha check failed
Ardijan bajrami 18. jula 2018. 14:34
Vaša ocena

Naj boji ste

Mare 28. aprila 2018. 06:44
Vaša ocena

Sve ok

Nema 1 sledećih ocena Pogledaj Sledeće Ocene